-
شمیم جان،
این مرد درون که گفتم، الزاما با هیکل درشت و صدای زمخت همراه نیست. یک ویژگی شخصیتی و رفتاری هست که ممکنه نماد فیزیکی هم نداشته باشه.
من نه صدام کلفته و نه سبیل دارم :311:
همین که تو به فکر خواستگاری افتادی، یه جور مرد درونته که تحریکت کرده. وگرنه به طور طبیعی زن این گرایش را نداره و دوست داره نازش را بکشن.
تقریبا همه جا مرسوم اینه که مرد به طرف زن می ره. اما تو منطقت داره بهت می گه ما برای هم خوبیم، برم بهش بگم.
بدون این که زن درونت حواسش باشه که باید ناز کنه. دلش بخواد که منتش را بکشن.
منظور این نیست که شما صددرصد ویژگیهای مردانه دارید، اما می بینی که خیلی راحت جلوی زن دورنت قد علم کرده. پس قوی هست.
یه موضوع دیگه این که
شرایط شما (خودم هم همینطور، برداشت بد نکنید) از نظر خودتون خوبه اما از نظر پسری که دنبال ازدواج هست، خیلی هم شرایط خاصی نیست.
چیزی که من و شما بهش می گیم ویژگیهای خوب، از نظر آقایون خیلی هم امتیاز مثبتی نیست و حتی شاید منفی باشه.
وحشت نکن،
اما یه مقدار سیاستهات را عوض کن و همینطور در معیارهات تجدید نظر کن (اگه ازدواج برات خیلی مهمه)
-
ممنون از همه دوستان بابت اینکه وقت میزارین
واااای شیدای جان من نخواستم برم خواستگاری :)))))))) اصلن این موضوع از ذهنم عبور هم نکرد. من گفتم حتی نمیخوام کسی رو واسطه کنم. منظورم این بود چطوری برخورد کنم که اون آقا خودش جذب بشه همین . خیلی عجیبه چند نفر دیگه هم همین برداشت رو کردن :)))))))
من دارم لینکهای خانم مینوش رو میخونم. اونیکه در مورد زن بودنه..(چطوری همسر دلخواهم رو پیدا کنم)، راستش الان اعتماد به نفسم چسبیده به سقف چون من
واقعا بیشتر ویژگیهایی که میگه رو دارم ولی موضوع اینکه این حرفهایی که گفته میشه مربوط به پس از ازدواج ولی مشکل مربوط به پیدا کردن همسره نه نحوه برخورد با اون ولی به این نتیجه رسیدم که خوش به حال مردی که بامن ازدواج کنه ؛))
مینوش جان مشاورم مرد بود و من مطمینم که مشکلی ندارم اون مشاور ایده اش یکم غربی بود به نظرم بافت سنتی رو نمیشناخت چون خودش هم مسلمون نبود ولی چون دوستان گفته بودن که تخصص رابطه داره من رفتم پیششش و به نظرم چون راهکار خاصی نداشت این حرف رو زد.
آقای خاله قزی شما هم به جای مشاوره به فکر راه انداختن کار و کاسبی هستین این وسط .... بابا جون یه راهکاری واسه من پیدا کنید موندم رو دست خانواده خوبیت ندا ره ؛))))))
-
دوست گلم منم مشکل شمارو دارم.....دندونپزشکم از یه خانواده معروف و مرفه تو یه شهر کوچیک؛مردم می ترسن در خونمون بزنن فکر میکنن من دختر پر توقع و مغروری هستم......فکر میکنم بهترین راه اینکه دوست های خوب دختر داشته باشید؛به کار و فعالیت سرتون گرم کنید و خودتون اقدام نکنید....اعتماد به نفس شما اتفاق های خوب همراش میاره
-
به نظرم خواستگار نداشته باشی بهتر از اینکه خواستگار اشتباهی داشته باشی عجله نکن شما از آییندت خبری نداری