-
ممنونم از همه دوستان که راهنماییم میکنن.
حقیقتا این چند وقت که خونه هست مواد مصرف نکرده و حتی یه کدئین هم نخورده.اون بدن دردی و آب ریزش بینی و اعصاب خوردی رو که اوایل که من فهمیده بودم داشت رو هم نداره.الان اعصابش از بیکاری خورده.
این چندروز هم رفته شهرشون و من نرفتم.نمیدونم کار خوبی کردم یا نه اما احساس کردم هردومون به این چندروز تنهایی نیاز داریم.از دیروز هم که رفته مدام زنگ میزنه که تو هم بیا و من اشتباه کردم بدون تو اومدم.اما من ترجیح میدم این 3روز تنها باشم
اینم باید بگم که من فکر میکنم شوهرم معتاده معتاد نیست و نبوده.شاید اوایل هرچندماهی بوده اما اون آخرا کهمن فهمیدم شده هفته ای
چون همیشه بوده روزها و ماه هایی که با هم بودیم و از کنارم جم نمیخورده و واقعا اخلاقشم عالی بوده
-
سلام شارلوت جان
ازروزاولی که این تاپیک روزدی من مطمن بودم که شوهرت معتادنیست!!!نمیدونم چرا...امااینجوری فکرمیکردم
شارلوت جان شمانیازبه آرامش داری
بایدهیجانات واحساس هاتون روکنترل کنید...تصمیمهای آنی نگیرید...
بهتره بازهم روی خودتون کارکنید اگه امکانش هست مشاوره برید
www.hamdardi.net/thread-3525.html
این لینک رومطالعه کن حتما
خواهش میکنم ازخودت شروع کن واسه تغییرات
موفق باشی
-
سلام
یک مدت نبودم و همه چی آروم بود تا اینکه فهمیدم شوهرم با زن داداشم رابطه داره
دنیا رو سرم خراب شده
هرچی بدبختیه واسه منه
-
سلام
مطمینی یا حدس میزنی؟
از کجا فهمیدی؟
-
شارلوت جان،
نوشته بودی که از تالار به نتیجه نمی رسی، فکر نمی کنی اگه رویکردت رو عوض کنی، ممکنه به نتیجه برسی؟ میدونی که اعضای زیادی از اینجا استفاده می کنن، پس چرا شما نتونی ازش استفاده کنی؟
بعد از چند سال حضور در این تالار، اومدی موضوع ارتباط همسرت رو در تاپیک اعتیاد نوشتی؟ اینقدر ارزش نداشت که براش یه تاپیک جدید باز کنی؟
مبادا تو زندگیت هم همینقدر منفعلانه و غیر اصولی برخورد کنی!
-
شرلوت سلام.
عزیزم اخه ادم معتاد که تا لنگ ظهر نمی خوابه!!!!!مواد می خواد!
بعد اعتیاد مثل تو فیلم ها نیست که هر کی یه کوچولو فین فین کرد و بدنش درد گرفت بگیم معتاده.
خیلی از داروهای ارام بخش و انرژی زا و..... باعث مثبت کاذب شدن تست اعتیاد میشه.
به نظر من تست سم شناسی مجدد بدید، من فکر میکنم با این توصیفات همسرت معتاد نیست اما تو داری معتادش میکنی. تو این بی کاری گفتی سر کار نره چدن محیط کارگاه بده!!!!!نمیدونم به شوهرت اعتماد نداری؟کلا اعتماد نداری یا فقط بخاطر یه تست تکرار نشده و پیگیری نشده فکر میکنی محیط کار الودش میکنه!؟
چقدر کارهای عجیب غریب هیجانی کردی!جالب دوستان هم تاییدت کردن!!!!
تست چی دادی؟کجا تست دادی؟چرا تکرار نکردی؟چرا برگه تستت پیش مشاور مخصوص همین کار نبردی؟قرص چرا نبردی جایی نشون بدی؟؟؟؟؟به نعداد موهای سرتون مرکز سم شناسی مخصوص همین کار هست و بدون دریافت هیچ پولی راهنماییت میکنن.
الانم که میگی خیانت کرده!؟؟؟؟؟؟
من فکر میکنم با کمترین دلیل و برهان شوهرت فلج کردی گوشه خونه؛البته خودش هم مثکه بدش نمیاد!!!!والا منم جاش بودم تا لنگ ظهر می خوابیدم.
الان چه اقداماتی کردی؟مراقبی قبحش نریزه!خوب؟ گفتی سر کار نره؟خوب یه تجسس کردی به رابطش پی بردی؟؟؟خوب دیگه چی؟
شارلوت اگه جریان پی بردن به خیانتش مثل اعتیادش نباشه!!!!!و واقعا صحت داشته باشه.حق داره!!!!!!تو به سر تا پای این مرد شک داری خوب معلومه حالش از خودش و زندگیش بهم می خوره میره کمبود محبتش از یه جای کاذب تامین میکنه.
شارلوت جان شما نباید هم از تالار نتیجه بگیری.اکثر جواب هایی که دریافت کردی حالت درد و دل و ....داره یا کارهای اشتباهت تشویق کردن.
-
دوستان عزیز اینقدر زود چوب نگیرین دستتون و تا میتونین کسیو که داغونه با اون چوب بزنین
من نه تجسسی کردم نه هیچی.شک داشتم از یک سال پیش اما نخاستم باور کنم تا اینکه یکروز خودش دست خودشو رو کرد
اگر تاپیک جدید نزدم چون خیلی تاپیک نصفه دارم
-
سلام
شارلوت خانم
به نظرم یک تاپیک دیگه بزن
چون از استارت این تاپیک خیلی گذشته و ممکنه کاربرها رو به سمت خودش نکشه
البته ممکنه با این مشکل جدیدت نیاز باشه مشاوره خصوصی تو سایت بگیری که باید عضو بشی چون تو قسمت عمومی تالار امکان مسدود شدن تاپیک با عنوان خیانت وجود دارد
اما در هر صورت بهتره بیشتر توضیح بدی حداقل اینکه تو چه مرحله ای هستند (اخه رابطه داریم تا رابطه)؟؟؟؟
در مورد اون خانم و شوهرش ؟؟؟؟و روابطشون که چطور هست (خوب یا بد) ؟؟؟؟و اینکه به نظرتون چه کسی مسبب اصلی بوده ؟؟؟
شاید شوهرتون فریب خورده ؟؟؟
البته از گناهش کم نمی کنه
در هرصورت شما که قدیمی تالار هستی می دونی اطلاعاتی که الان دادی خیلی کمه
موفق باشی:323:
-
بابا شارلوت چوب چی؟؟؟؟اگه منظورت به منه.نمی دونم من فکر کردم راهنمایی می خوای!!!!اکه فقط دلداری می خوای من معذرت می خوام فقط دلداری ندادم!!!!خوب اخه دوست من کلا به نظر من کارت اشتباه؛یه تست نامعتبر که تکرار نشده؛تستی که میش دکتر برده نشده ...علایمی که میگی شلیه شروع افسردگیه تا اعتیاد!!!خونه نشینی همسرت بخاطر محیط بد کاری!!!!!!!پس کارگر های کارخونه نباید برن سر کار چون کارگرها خیلی هاشون با اعتیاد مواجهن.
به نظرم اول از راه مطمین به درست و غلطی یافته هات پی ببری بعدا به ترک اعتیاد و رابطه اون خانوم با سوهرش و این چیزها برسیم.
-
سلام دوستان
من از نظر روحی خیلی خیلی خیلی بهم ریختم.
بعد از جریان شوهرم و زن داداشم دیگه اصلا و ابدا نمیتونم لحظه ای از فکر کاراش بیام بیرون.به نظرم یک آدم کثیفه که دارم باهاش زندگی میکنم
از طرف دیگه بخاطر همین جریان باداداش دیگم قهر کردیم و خیلی عذاب میکشم
یه تاپیک دیگه باز کنم دوستان یا نه؟
چون معمولا تاپیک هام بی جواب و بی نتیجه میمونه