-
ممنون میخوام راه بیفتم و تلاش کنم که درست شم دیگه بداخلاقی نکنم دیگه بددهنی نکنم
هرچند که تا حالا هزاربار خواستم ولی نشد اما بازم شروع میکنم بی توجهی های شوهرم باعث شد به خودم بیام من دلم همون آدم قبلی و پرتوجه رو میخواد
میخوام همه این حرفا رو بهش بزنم و بهش بگم که کمکم کنه تا خوش اخلاق و اروم شم اون هم بهم توجه کنه تا یه موقع با دیدن بی توجهیش عصبی نشم و کاری نکنم که پشیمون شم
-
سلام خانومی،
واسه خاطرات تلخ بچگیت خیلی متاسفم ولی گلم سعی کن از همیت الان دیگه یاد بگیری اول از همه خودتو دوست داشته باشی و در حق خودت ظلم نکنی عزیزم! من تا 7-8 سالگیم ایران بودم شاید پسرای اینجا انقدر حریص نباشند و خوب چیزی که میخوان رو میگن ولی خوب اینجاهم پسر های با فکرهای پلید زیادن و منم زیاد دیدم خانومی ولی حق با تو پسرهای ایران یه جور دیگه هستند البته نه همشون! عزیزم همسرت آدم خوبیه،قدرشو بدون و بهش احترام بذار و سعی کن که روی غرور افراطی که داری غلبه کنی و این عصبانیت رو کنترل کنی،هیچ کاری نشدنی نیست و من مطمئنم که تو نیتونی،با تمرین به خواستت میرسی! به بزرگترهام هم احترام بذار تا اونها هم ازت راضی باشند!
مموفق باشی گلم:72:
-
راه حل كوتاه و مفيد
سلام
بازم صد بارك الله به شما. كمتر زني پيدا ميشه كه تقصير خودش را قبول كنه . من هم تقريبا مشكل شوهر شما رو دارم اما خانمم ميگه مقصر تويي كه من بداخلاق شدم اتفاقا خانمهاي كاربر اين سايت هم ميگن شما به خانمت كم توجه كردي كه او براي اينكه نشان دهد توجه بيشتر مي خواهد از زبانش استفاده نمي كند بلكه از بداخلاقي و داد و بيداد و ايراد گيري استفاده مي كند !!!!!
به عنوان يك مرد به شما ميگم ابتدا در زماني كه رابطه تان خوب است و حالتان خوب است در فضايي صمصمي از ايشان معذرت خواهي كنيد . من فكر مي كنم همين معذرت خواهي 80 درصد كار است . البته جنس زن معذرت خواهي بلد نيست . ؟؟
بعد براي ايشان توضيح دهيد كه عصبانيت شما دست خودتان نيست و تلاش داريد آن را كنترل كنيد كه به زمان نياز دارد و او هم بايد كمك كند .
انشااله زندگي شادي داشته باشيد