واقعا بعضیا میان میگن به خاطر اینکه یه دختر مجرد دیده بشه این کارو بکن اون کار بکن کلاسای مختلف برو ورزش برو مراسمات برو تو اجتماع برو
دیده بشو ووووووووووو....
اخه فکر کردین خودمون اینچیزا رو نمیدونیم؟
فکر کردین یه دختری مثل من یا تنهای خسته یا دخترای مشابه ما با این تحصیلات بالا وکار و این همه حضور تو اجتماع دیده نمیشیم؟
اخه مه گم شدیم که باید بیان پیدامون کنن؟
یا فکر کردین نشستیم تو پستوی خونه هامون رنگ ادمیزاد نمیبینیم یا مردم گریزیم؟
مشکل این چیزا نیست !!!!!!
مشکل همون دیدگاه غلط ادمای اطرافمون بخصوص مردا نسبت به دخترایی که سنشون از یه حدی میره بالاتر ودیگه مناسب زندگی حسابشون نمیکنن!
نگین اینجوری نیست که صدها مثل عینی اطرافم دیدم وکاملا با اطمینان دارم میگم
دختری به سن من دیگه نباید منتظر بمونه یه پسر مجرد همسن خودش بیاد سراغش به جرم سنگین یه عددتوشناسنامه اش باید منتظر بمونه یه مرد زن مرده یا مطلقه یا هزار عیب ایراد دار بیاد سراغش
در حالی که مردا هر عیب ایرادی داشته باشن 10 تا زن طلاق داده باشن سنشون بالای چهل سال باشه بچه داشته باشن ولی چون مرد هستن اونم مرد ایرانی چون فقط تو این مملکت این دیدگاه غلط واین بی عدالتی نسبت به زنها هست تا هر وقت بخوان میتونن بهترنی انتخاب رو داشته باشن.
اونم با یه دختر سن پایین که هیچ تجربه ازدواجی نداره ولی چون سنش یه کم رفته بالا دیگه حق انتخاب گزینه مناسب رو نداره
اقایون بهتره به جای دلداری دادن یا راه حلهای تکراری وکلیشه ای بی اثر یه خورده اون دیدگاهتون نسبت به زن عوض کنید فقط اون رو به خاطر خودخواهی خودتون نخواین فقط برای ارضای نیاز خودتون نخواین فقط برای تولید نسل نخواین! برای وخودش برای وجوودش بخواین نه فقط وسیله لذت جویی!!!