-
سلام دوستای خوش قلبم:43:،
واای چقدر همتون خوبید و به فکر همدیگه،چقدر نور تو قلباتونه و وجودتون پر از خیر خواهی واسه همدیگه!!!
آقای پارسا پستتون که خوندم یک ساعت اشک میریختم که به یاد ما هم هستید و واسمون دعا میکنید! واقعا انسان پاکی هستید و از خدا واستون سلامتی و خوشبختی و شادی میخوام!!!:72:
سماء مهربونم ممنونم عزیز دلم که به فکرمی،امیدوارم از ته ته قلبم که همسر شما هر چه زودتر برگرده پیشت که دیگه دلتنگی نداشته باشه خانومی:43:
الهام جون رفتی امام زاده صالح. واسه ما هم دعا کن:203: من دستم از ایران و تمام امام زادهای که به آدم آرامش قلب میدن کوتاهه،دلم لک زده برم پیش امام رضا، یا امام رضا مارو دریاب!!! اخ خدا جون حاجت دل تمام. دوستان رو بده، ما همه اینجایم که یک نظری روی دلهامون بکنی،خدا خونم نکنه مارو یادت بره...نه میدونم تو هر کی که بیشتر دوست داری بیشتر به انتظار میذاری:43:
من خالم هم دورادور شرکت میکنند و واسه تک تکمون دعا میکنند...
-
سلام دوستان من الان عضو شدم که بگم من هم در این برنامه شرکت میکنم. من روزی یک سوره انفطار میخونم. اگه بتونم بیشتر میخونم. ولی یکی رو قول میدم. به یاد شما هستم. شما هم به یاد من باشید. دلم یک فرشته کوچولو میخواد.:203:
-
سلام دوستان عزیز
فردا روز عرفه ست من مدیون دعاهای شما هستم بعد از اینکه عزیزان همدردی رو دعا کردید
منم اون گوشه کنارا یه کوچولو دعا کنید...
مدتیه از نظر جسمی کمی بهم ریخته ام:((
خداوندا همه بیماران را لباس عافیت بپوشان
انشاالله خانمهایی که در حسرت مادر شدن هستند صاحب اولاد سالم و صالح بشند
من همه رو دعا میکنم خیلی هم ویژه دعاتون میکنم :))
فردا یه زیارت عاشورا رو فقط مختص شماها میخونم
خیلی دوستون دارم :))
التماس دعا...
خداوندا در این روز عرفه ، از درگاه خویش ما را مران
ای خدای مهربان بر ما روزی حلال را وسعت بخش و جسم و دینمان را سلامت بدار
و خوف و وحشتمان را به آرامش و انس مبدل کن و از آتش جهنم رهایمان ساز...
-
واقعا ممنونم از حضور گرمتون ان شالله دعای همه به درگاه خدا مستجاب شه
1- zendegiye movafagh آیت الکرسی
2- آرام دل آیت الکرسی
3- gelareh 55 آیت الکرسی
4- paiize زیارت عاشورا
5- رزا زیارت عاشورا
6- sara503 دعای توسل
7- دلسا زیارت امین الله
8- سپیده ی تاریک دعای ناد علی
9- سوده 82 : زیارت عاشورا و قرآن و ذکر یا ودود
10- Kamelia-94 روزی 500 تا صلوات
11- sama - t سوره یس
12- انتظار سبز سوره طه
13- elham.e زیارت عاشورا
14- واحد دعای توسل
15- تیام دعای هفتم صحیفه سجادیه
16- hafez2014 سوره انفطار
-
عیدتون مبارک
روزه تون قبول
عرفه تون قبول
حاجت هاتون روا
راستش منم خیلی دلم یه کوچولو میخواد و دوست دارم پدر بشم ولی خب تا اینجا که مادرشو هم دست تقدیر ازم گرفته بدون اونم که محاله :311: . حتی به یه مددکار که برا بچه های یتیم حساب جمع میکرد گفتم میتونی برام یه دختر یا پسر بگیری گفت چون تنهایی نمیشه .
حالا برام یه دختر آورده با کارت شناسایی میگه فکررررررر کن این فرزند شماست خرجشو بده . دخترک بوسیدمو گفتم خرجشو من بدم موهاشو تو شونه بزنی خرجشو من بدم تو با خندهاش آرامش بگیری ذوق کنی . گفت خب یه راه داره وبعد سکوت کرد قبض مهر ماه نوشت امضا گرفت دست دخترک گرفت که بره دست دیگه دختر گرفتم و گفتم چه راهی نگفتی چشم تو چشم که شدیم دختر بقل زد رفت ................................
سهم منم آیت الکرسی
بدرود
-
خدایا ای تنها پناه من در سختی
امشب ی عده دل منو شکستن قلبمو با حرفاشون زخمی کردن . من جلوشون ایستادم اماتو رو به اقام امام حسین (ع) قسمت میدم نزار حرفاشون درست از اب دربیاد.نزارتنها بمونم.نکنه بگن خداش دوسش نداشت که کمکش نکرد.خدایا کمکم کن:203:
-
خدایااا
من در این شب
از توچه بخوام؟
همه چیز در برابرت کوچک است
جزتو
هیچی چیز دیگری خواستنی نیست!
پس کمکم کن دلم خواهان غیر تو نباشد!
دوستان از همتون التماس دعا دارم با اون قلب ودلهای پاکتون توی این شب عزیز برام خیلی دعا کنید!:72:
-
اگه اجازه هست منم شرکت کنم:43:
من دعای توسل رو میخونم
درسته منو نمیشناسین اما ازتون میخوان برای منم دعا کنین که به خواسته دلم برسم تا آرامشم بهم برگرده:203:
خوشحالم که با این سایت آشنا شدم
-
نمی دونم چه طوره که تا دنیا می یاد یه روز خوش بهم نشون بده یه جای دیگه حالمو می گیره
اگه دلتون شکست برای گرفتاری هام دعاکنید
-
زندگی موفق عزیز:72:
انشاالله مشکلاتتون حل بشه و آرامش هر چه زودتر به زندگیتون برگرده آمین:43:
من همیشه شما رو که بانی خیر شدید و تاپیک زدید و همه عزیزان رو دعا میکنم
انشالله حاجت دلتون روا بشه:72: