-
ترمه یه بار دیگه پستی که صفحه قبلی همین تاپیک برات گذاشتم رو بخون
آدم بی انگیزه فرقی با مرده متحرک نداره
اکثر ما خوبی نمیکنیم چون خوبی ندیدیم همیشه به خودمون میگیم این شخص ارزش خوبی نداره اما نمیدونیم که این خوبی نتیجه اش به خودمون برمیگرده چون همون شخصی که ارزش خوبی کردن نداره به خودش میگه وقتی داره انقدر بهم خوبی و محبت میشه پس منم باید جبران کنم
ما آدم هستیم سنگ نیستیم
تو فقط یک ماه با انگیزه و پر انرژی خوبی کن شاد باش محبت کن بهت قول میدم تو رفتارای همسرت تغییراتی میبینی
یادت نره چی گفتم آدم بی انگیزه عین مرده متحرک میمونه
-
من دیروز با شوهرم صحبت کردم ... خیلی ازین ناراحت بود که من با خانوادم مشکلاتمو در میون گذاشتم
می گفت منو با خانوادت در انداختی احترامات رو از بین بردی
وقتی من از خانوادم کمک خواستم شوهرم بجای صحبت کردن منطقی با سر و صدا و دیوونه بازی صورت مسئله رو پاک کرد علاوه بر اینکه مشکلم حل نشد تازه مشکلات دیگه هم اضافه شد... هنوزم نمیدونم باید با این مرد چطور رفتار کنم و مشکلاتم رو حل کنم
ولی بعد از اینکه باهاش حرف زدم کلی آروم شدم ... انگار رو دلم مونده بود
امروز تصمیم گرفتم باز از صفر شروع کنم. من که هیچ رقمه نمیتونم جدا شم ...
میخوام به زندگیم دل بدم و مثل یه همسرم مهربون و عاقل با رفتارم روش تاثیر بذارم
اول خط قرمزهارو براش مشخص می کنم
کم کم با خانوادم آشتیشون میدم
مشکل خواهرمو ولی نمیدونم چی کار کنم :(
-
ترمه جون خیلی خوبه که میخوای دوباره شروع کنی
حالا که میخوای خط قرمز هارو برای همسرت مشخص کنی یه سری خط قرمز ها رو رو هم واسه خودت مشخص کن!!!
مثلا دیگه تحت هیچ شرایطی مشکلاتی که با همسرت داری رو با خانوادت در میون نذار چون اینکار دوتا عیب بزرگ داره اول اینکه شما به هر حال هرچی هم با
با همسرت تو لحظه دعوا بد باشید بالاخره از دل هم بیرون میارید ولی این وسط خانواده شما و همسرت نسبت بهم هنوز کینه دارن و دیدشون نسبت بهم بد میشه
همونطور همسرت هم گفت حرمت ها از بین میره
دوم اینکه با اینکار همسرت حس میکنه غرورش جریحه دار شده و مسائل خصوصیتون به بیرون از محیط امن شما کشیده شده اصلا اساسا آقایون از اینکه خانواده ها
متوجه مشکلاتشون بشن متنفرند فکر میکنن اینطوری دیگه احترام ندارن....
پس شما این اطمینان رو به همسرت بده که اگر خدای ناکرده مشکلی بود خودمون دوتا میزنیم تو سر هم حلش میکنیم:311:
در مورد خواهرت فعلا نمیخواد کاری کنی الان بیشتر برس به رابطه زناشویی خودتون به شوهرت ثابت کن که عزیزتر از اون کسی تو زندگیت نیست همینقدر که به
همسرت این انرژی مثبت رو انتقال بدی کم کم رو خودت هم اثر میذاره ...وقتی هی با خودت بگی من تنهام من از این زندگی متنفرم و از این حرفا نمیدونی چه بار
منفی رو رو به ذهنت انتقال میدی و کم کم رو کل زندگیت تاثیر میذاره
ایشالله که کم کم همه چیز درست میشه :72:
-
ترمه ج سلام
خب مثل اینکه تنهایی دوباره به دست شما رسیده .
تنهاییت به خاطر غمیکه مدتهاست داری با خودت حملش میکنی . حتی گریه نتونسته اون غما رو از دلت خالی کنه .
زیاد وارد جزییات نمیشم چون نمیخوام تکرار غم باشم برات
میخوایی از صفر شروع کنی ؟ خیلی خوبه ولی شرطش اینکه دلتو پاک کنی . اگه جایی شوهرت دلتو شکسته ازش بگذری وگرنه باکوچکتری جرقه به دوباره به ته خط خواهی رسید .
بانو رمز موفقیت یه زندگی خوب اینکه با همسرت رابطه خوب داشته باشی نه رابطه ج ن س ی منظورم رابطه کلامی و درک متقابله
اینکه بتونی با شوهرت حرف بزنی شکایت کنی بخندی گریه کنی . قبول دارم بعضی از مردا غرور زیادی دارن فکر میکنن همچی تموما و خونه شون قصرشونه وکسی حق حرف زدن نداره حتی زنشون .
نمیدونم از مشاوره ها برا برخورد صحیح با شوهرت کمک بگیر خصوصیات شوهرتو بیشتر براشون بگو تا بهتر کمکت کنن
تو این مدتی ازدواج کردی قلق شوهرت دست اومده اصلا شناختیش یا هنوز برات غربس .
از اول شروع کردن کمی سخته خیلی باید تغییر کنی باید اول از خودت شروع کنی فکرت ذهنت نگاهت لحن کلامت جملاتت غذا پختنت
پشیمون نشو بانو راهتو ادامه بده ولی تصمیم جدی بگیر طوری برو جلو که اگه به بنبست رسیدی سرت بلند باشه لااقل با خودت بگی من تلاشمو کردم
عذر میخوام خدا جدایی قسمت هیچ کس نکنه بخصوص شما .
ناراحت کدورت پیش اومده نباش شما باهم خوب باشین خانوادها زود فراموش میکنن مثل دعوا های کودکی بچه ها
دیگه هم نگو من تنهام فصل سرد جلومه و از این حرفای پوچ بی معنی زمستون با برف سفیدش تمام ناپاکی هارو میپوشونه
شما تنها نیستی همسرتو داری و اونم دوست داره .
بدرود :72:
-
سلام.
گفتی که شوهرت روهم دوست داری.این انگیزه خوبیه برای ادامه دادن. درحال حاضر یکی ازعمده ترین مسائل مشکل زا در روابط زوجین ضعف مهارتهای ارتباطیه. هرچی دراین زمینه قویترباشی اختلافها کمرنگتر میشه.یه کم توی مقدمات صحبتهات خودافشایی کن خودت واون رو قبل ازگفتن اصل مطلب ،درک کن.بهش بگو من نمیتونم توی ارتباطات تو و خواهرم ازجاده انصاف خارج بشم تو شوهرمی واون خواهرم خودت روجای من بذار من احساس تو واورومیتونم درک کنم امانظرم اینه ارتباطات شما کمتر وعادی تربشه تاحساسیتها ازبین برود. ترمه،هرکسی نمیتونه دربرابریه انسان منطقی وموجه بازی دربیاره.شنیدی میگند حرف حساب، جواب نداره؟
تامیتونی قدرت چانه زنی وارتباطتت روبالاببر.هرچه زن یامرد،خلاصه یکیشون بیشتراهل زندگی وعمق ومعنای وحس اون باشه،باعث نرمترشدن طرف مقابل میشه مگه واقعا طرف دیگه دچاراختلال یاقصد زندگی نداشته باشه که این رویه جوأب ندهد.
سرچشمه های منطق ت روتعیین کن ازضرب المثلها، تجارب خودت، سخن بزرگان، تفکرات و استدلالات خودت بهره بگیر.خشونت،تهدید ناسزا ریشه در هرچی که داشته باشه اما فرایند وبروزش دلیل ضعف ارتباط وضعف منطقه.سعی کن باکلام نرم امامنطقی شوهرت رومنعطف کنی. این پیام آیات کتاب هم هست