نوشته اصلی توسط
zemestoon
من متوجه نشدم یه چیزیو!!اگه واقعا دختره در این حد بهت اعتماد داره که پاشه باهت بیاد دربند!!!دیگه چرا این چیزا برات سواله!!خیلی راحت تر از این حرفا میتونی باهاش صحبت کنی و کارو تموم کنی دیگه این همه دردسر برا چیه!! البته به فاصله ی محیط زندگیتونم بستگی دارها!!!همه ی چیزایی که من گفتم واسه وقتی بود که دختر خانوم رو تو نزدیکی محل زندگیش دعوت کنی یعنی سرو ته قضیه تو 1.30،2 ساعت هم بیاد!ولی اگه قراره باشه طرف با شما بیاد گردش برا بار اول یکم باید شک کرد به حال و احوالش!!بعدم دوباره میگم اگه آشناییتون در حد این گردشای اینجوری هست!خیلی راحت تر میتونی طرف رو یه جایی که انتظارش رو نداره با درخواست ازدواجت مواجه کنی که خود دیدن چهره ی بهت زده ی همسر اینده ی ادم موقع خواسگاری یهویی یه خاطره ی شیرین برای 50 سال آیندت درست میکنه!!
پسر خوب یکم خلاقیت به خرج بده! البته بستگی داره که جناب عالی ماشین زیر پاته یا قراره طرفو با اتوبوس دعوت کنی به یه جایی!!!من که میگم حتی اگه ماشینم داری قرار اول رو یه جایی نزدیک محل زندگی دختره بزار که براش راحت باشه!حتی الامکان هم برای بار اول بی خیال ماشین شو!بعد قرار هم نمیخواد دختره رو تا دم در خونشون راهنمایی کنی!همونجا باههاش خدافظی کن!!در ضمن اصن نگفتی!قراره چجوری دعوتش کنی!!!!
یعنی شمارشو داری و قراره یه دعوت از پیش تعیین شده رو با هم تنظیم کنید یا قراره طرفو ببینی یهویی بهش بگی بیا بریم فلان جا!!!بعدم حتی اگه دختره نزدیک ترین دوستت باشه بعیده یهویی قبول کنه باهات پاشه بیاد یه جای دور!خلاصه باید همه چیو در نظر بگیری!!در ضمن بعضی دخترا کلا خوش برخوردن یعنی با همه خوب رفتار میکنن این باعث نشده باشه که یهویی فک کنی اگه بهش بگی بیا بریم فلان جا اونم خیلی راحت پاشه بیادا!!