نوشته اصلی توسط
شیدا.
"دختر بیخیال" عزیز :72:
1- اسمش بی خیاله، اما خیلی درگیر می شه با مسائل و اصلا بی خیال نیست.
از وقتی با نام " دختر بیخیال " اینجا عضو شدم و شروع به پست گذاشتن کردم ، با جمله بالا زیاد مواجه شدم حتی از جانب ، جناب مدیر:18:
خیر اصلا دختر بیخیالی نیستم، اتفاقا از بیخیال نبودن و درگیر شدن زیادی با مسایل زندگی ، نام کاربری "معکوس" با شخصیتم انتخاب کردم.
2- یه کم آرمانی به زندگی مشترک فکر می کنه و منتظر کسی هست که بالای نود درصد مطابق خواسته هاش باشه.
دید آرمانی و ایده آلگرانه دارم، یکی از ایراد هامه ، باید رفع بشه! دارم روش کار میکنم.
کدوم دختری و میشناسی که دوست نداشته باشه همسر آینده اش ، نود درصد که هیچی ، 100 معیارهاشو داشته باشه:18:
خب منم از همه ی دخترها ایده آل گرا مستثنا نیستم پس بله منتظر هستم اگه پیدا بشه اما انتظار ندارم که پیدا بشه، بیشتر سعی میکنم واقع بینانه در انتخاب همسر فکر کنم !(بالای 60 یا 70 درصد معیارهامو داشته باشه و انسانی انعطاف پذیری هم باشه ؛ میپذیرم )
3- رمانتیکه
دختری احساسی و رمانتیک ، طبق گفته اطرافیانم درسته!
4- به شعر و شاعری و متنهای ادبی علاقمنده
اگه قرار باشه مجموعه علاقه مندیهامو ، به سه درجه بالا ، متوسط ، پایین تقسیم کنم، این مورد جز دسته متوسط هست ،تقریبا!
5- عجول نیست
به عقیده خودم ، گاهی در کارهام عجله میکنم ، اما به عقیده اطرافیانم خیر، همیشه بهم میگن وایییی چقد حرصمون میدی ، اصلا آدم عجول با من نمیتونه کنار بیاد، میگن کارهاتو با خونسردی و آرامش انجام میدی، البته همیشه از نتیجه کار هم تعجب میکنن چون اکثرا خوب از آب در میاد!
فکر میکنم این تفاوت دیدگاه ها بخاطر اینه که معمولا روی کارهام خیلی ریز میشم ودقت میکنم مبادا جایی کم بذارم ، برای همین از نظر خودم که هیچوقت 100 درصد از کارم رضایت ندارم ، و فکر میکنم انگار هنوز کارهام جای کار داره، اما ازنظر دوستام و اطرافیان روی وظیفه و مسولیتی که برعهده ام گذاشتن خیلی وسواس و دقت زیادی بخرج میدم که نیازی هم نمیبینن!
6- انعطاف پذیر نیست
نمیدونم در چه زمینه ای دقیقا منظورتون هست، اما بگفته اطرافیانم ، آدمی سازگار و منعطفی هستم!سعی هم میکنم باشم.
7- به عقاید و تفکراتش متعصب و مصر هست و راحت نمی تونه با نظر دیگران کنار بیاد یا نظر خودش را کنار بذاره
8- سمجه (البته 6-7-8 تقریبا به هم نزدیکند)
سماجت!!!!!من سماجت و همیشه بد نمیدونم ؛ در برخی کارها سماجت درست داشتن خیلی هم خوبه! باعث موفقیت بیشتر میشه!
بله من در درس و کار و در زمینه علاقه مندیهام سماجت زیادی دارم!
9- قد متوسط و کمی تپل. 160-157 وزن 65-60
قد و درست گفتی از وزنی که گفتی یک 16 -11 کیلویی کم کنی درست میشه.:18:
10- اعتماد به نفس خوبی داره.
:18: نه جدا؟؟؟ تازه حس میکنم اعتماد بنفسم کمه، باید روش کار کنم!
11- با حجاب و مذهبی است و خانواده اش هم خیلی معتقد و مذهبی اند.
تا منظور از حجاب چی باشه، حجاب ظاهریم، چادره!
حجاب چشم وگوشو... ، رعایت میکنم تا جایی که به درو دیوار زندگی و دنیای واقعی نخورم! :18:
بله خانواده معتقدی دارم اما در این زمینه تعصبات خاصی ندارن ، منعطف اند.