مشکلتون طوری نیست که در فضای مجازی بتونین نتیجه ی دقیقی بگیرین. هر دوتون به مشاوره حضوری برین. موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکلتون طوری نیست که در فضای مجازی بتونین نتیجه ی دقیقی بگیرین. هر دوتون به مشاوره حضوری برین. موفق باشید
دوستان خوبم.
اگه به صحبت های بنده دقت کرده باشین بنده هم گفتم که ظاهر یه مسئله ی مهم هستش که باید توجه میشد. و گفتم حتی اگه قدتون بلند بود باز ایشون همین حالت خستگی رو داشت.
من با همه ی شما در این مورد موافقم که بله قد با وجود مهم بودنش در دید یک پسر ، تا حدی بهانه است.تا اینجای کار با همه ی شما دوستان حتی نازنین عزیز موافقم.
اما با این موضوع که حالا به خاطر قد بیاییم طلاق بگیریم و چون قانون اجاره میذه تعویض شناسنامه کنیم مشکل دارم.
در این صورت یک دختر عقد شده که تا حدی روابط جسمی غیر کامل داشته از نظر ناپاکی با دختری که دوست پسر داشته و همین روابط رو در همین حد تجربه کرده چه فرقی می کنه ؟ کما اینکه ممکنه اون دختر و پسری که دوست هستند هم با قصد ازدواج چنین رابطه ای رو ایجاد کرده باشن.آیا درسته چنین مسئله ای ؟
البته من خودم آدم مذهبی نیستم اما می گم این چیزا کلاه شرعیه و دارین خودتون رو گول می زنین. یا اگه به اطمینان نرسیدین عقد نکنید و یا اگه کردید پاش وایستید. درستش اینه که طرفین وقتی عقد کرده تمام تلاششون رو برای ساختن زندگی انجام بدن.
مشاوره برن بله.اما نه اینکه بگیم شما هنوز رابطه ی کاملا نداشتید پس برین طلاق بگیرین و تمام ! مگه پسر مردم معتاده ؟ مگه روانیه ؟ بابا این مسائل با مشاوره به راحتی حل میشن چرا بزرگش می کنین ؟
من می گم مشکل اصلی می تونه از روحیات این دو نفر باشه .چندین بار گفتم که باید از این موضوع تمرکز زدایی بشه.حالا من برای خودم راه حل خودم رو دادم که اینقدر خشک برخورد نکنید و یه مقدار شوخ طبع و متنوع باشید.اما در نهایت بهترین راه حل برای حل تمامی از این قبیل مشکلات رو مشاوره می دونم که می تونه به صورت کاملا ریشه ای موضوع رو حل کنه.
تمام افرادی که با این چیزا حکم طلاق صادر می کنن آدم هایی به شدت منفعت طلب هستند که فقط و فقط به فکر خودشونن و تمام.
اصلا نگاه نمی کنند که در مقابل جامعه هم مسئولیت هایی دارند.
شاید این راه حل هایی که گفتم با توجه به بی تجربگی اون پسر به ذهنش نرسیده باشه.
شاید نخواد به زبون بیاره و خودش راه حل واسه بهبود بده.شاید بخواد زنش خودش به این درک برسه.
اینها دلیل نمی شه بگیم طلاق بگیرین و شناسنامه تونو عوض کنین .
امیدوارم مشکلتون هرچه زودتر کامل حل شه.
سلام خانم سرور من پاسخ دوستان را جسته گریخته خوندم
عذر می خوام رک صحبت می کنم برداشت من از مشکل شما این هست که متاسفانه شما فاقد جذابیت هستید از نظر شوهرتون
اینکه به دلیل قد شما رو دوست ندارند نشان نمیده که ایشون با هیچ چیز مشکلی ندارند جز قد شما
نشان میده که ایشون با خیلی چیزها مشکل دارند که مساله قد شما (با وجود طبیعی بودن اندازه قد) براشون مشکل ساز شده است.
با حرفای یکی از دوستان که اسمش در خاطرم نیست کاملا موافق هستم شما می توانید با رفتارهای بچگانه در رابطه خود هیجان ایجاد کنید ولی متاسفانه نه از نظر ظاهری نه از نظر رفتاری
نتونستید این جذابیت را ایجاد کنید
قد یک عامل سلیقه ای هست برای مثال من شخصا اختلاف قدی که شما با همسرتون دارید را ایده ال می پندارم و اگر در موقعیت انتخاب باشم دختری ریزنقش با قد متوسط و کوتاه را ارجهیت می دهم ولی همسر فعلی من قدی تقریبا بلند دارد درست هست که سلیقه من در ارتباط با قد ایشون این نبوده است
اما جذابیت های رفتاری اخلاقی و چهره ایشان باعث شده است که اصلا به این سلیقه اهمیتی ندهم و به مرور زمان هم وِیژگی هایی مثبتی در قد بلند بودن ایشان به چشمم بیاد
سلام سور سور عزیز :72:
متاسفم بخاطر این مساله
سعی کن ناراحت نباشی و با توانایی زیاد این مساله رو پیگیری کنی چون حرف یه عمر زندگیه بهرحال مساله ایه که پیش اومده
این قضیه رو نباید ساده گرفت
دوستان خوب راهنماییت کردن خوب روشون فکر کن
بیشتر دقت کن شما نیاز به همسری داری که زیباییت رو تحسین کنه
البته اگه مشکل از اعتماد به نفس شما نباشه چون مردها کلا از حس همسرشون تاثیر میگیرن حسی که نسبت به خودش داره
شما نباید خودت رو ببازی همچنان محکم باش و بگو خیلی از مردها عاشق دختر مثل منند بگو خوب فکراشو بکنه و به نتیجه برسین .
اینکه ایشون با قد شما مشکل دارن معنیش این نیست که شما مشکل داری پس گریه و بی تابی نکن .
این مساله باید از جنبه های مختلف بررسی بشه اینجا کسی نمیتونه نظر قطعی بده
اما چیزی که مسلمه اینه که بدون وجود علاقه و با این اشفتگی هیچ وقت نباید وارد زندگی مشترک بشین.
بهتره به مشاوره رجوع کنید دوتایی باهم .
همین طور میتونی اشتراک ازاد تو این سایت بگیری .
پ.ن: امیدوارم بحثی که بین دوستان پیش اومده سر درگمت نکنه چون هرکسی از یه دیدی داره مساله رو بررسی میکنه هرکدوم بجای خودش درسته خودت سعی کن بینشون تعادل بوجود بیاری یعنی هم تو مدت براش دلبری کنی (تلاش برای بهبود جهت احتیاط ) هم اولتیماتوم هم بدی که باید تکلیف رو مشخص کنه و تو حاضر نیستی بهر قیمتی به این رابطه ادامه بدی چون میتونی باکسی باشی که عاشقته .
سلام سرور عزیز :72:
دوستان خیلی راهنمایی های خوبی کردند. به خصوص پست اول آقای پاستا. البته همه پستها را خوب نخواندم.
ببین اولین نکته اینه که فکر نکنی قدت کوتاهه! نه اصلا قدت کوتاه نیست. تو ایران قد مناسبی داری. خب؟
من اینو یه جای معتبر خوندم که مردها از زبون همسر خودشون خوشگلیشون را می فهمند! اینکه چقدر بااعتماد به نفس در مورد اون ویژگیشون اظهار نظر می کنند.مثلا همین قد: اگر دختر قدش کوتاهه همین جملات مارتا فوق العاده است که آدم با یه شیطنت کودکانه و ناز کردن بگه!
یا بگه چقدر خوبه من وقتی روبروت ایستادم سرم را می تونم رو سینت بذارم. یا چه حس حمایت خوبی به من می دی.
من موافقم که سریع به طلاق فکر نکن. به نظر من مشکلتون قابل حله. گاهی آدم از یه زاویه ای به موضوع نگاه می کنه و این قدر تو اون گیر می ده که تمام حسش درگیر میشه.
ولی وقتی از یه زاویه دیگه هم تجربه می کنه تازه می فهمه؛نه بابا این هم قشنگ بوده ها! من خودم بارها برام پیش اومده...
به نظر من وقتی این راه ها را امتحان نکردی اصلا نباید به طلاق فکر کنی... همین فکرت باعث میشه تلاشت کم بشه و نتونی با اعتماد به نفس با همسرت برخورد کنی.
به نظر من سرور جان یه بار بشین با همسرت صحبت کن. کاملا یه فضای آرام و رومانتیک درست کن. حتی شمع هم بذار.
بعد با ادبیات عاشقانه اول ازش حسابی تعریف کن. نکات مثبتی که توش دیدی و باعث شد انتخابش کنی؛ نکاتی که باعث میشه دوستش داشته باشی و اینکه چقدر بهش افتخار می کنی را حتما بگو... این ها باعث میشه خیلی تو دل همسرت بری. مخصوصا اینکه بهش افتخار می کنی...
بعد بگو : من خیلی دوست دارم ولی اصلا قصد ندارم تو رابطمون اذیت بشی.
من یه پیشنهاد دارم بیا یه مدت به این حرفهایی که زدی و من هم شنیدم بی اعتنایی کنیم. اگر تمام انتظاراتت را در مورد رابطمون بگی خیلی خوشحال می شم.
قشنگ ببین چیا می گه. حتی خودت هم انتظاراتت را بگو... مثلا اینکه دوست داری بهت ابراز کنه.دوست داری حمایتت کنه و و و
بعد همون موقع با هم برید خرید لباس های زیبا بخر... تو هم همون موقع ها حواست باشه که یه جوری با طنازی توجهش را روی نکات مثبتت جلب کنی...
من که می گم قابل حله
موفق باشی سرور عزیز
سلام عزیزم اکثر دختر خانم ها قدشون تو همین حدوداست ..بعدشم شما قدت کوتاه نیست گلم....من جای شما باشم خودم واسه جدایی پیش قدم میشم به دو دلیل 1-چون هنوز بهش احساس نداری و اگر ازش جدا بشی چون دوستش نداری خیلی راحت تر فراموشش میکنی 2- اینطوری چون خودت پیش قدم شدی کمتر بهت لطمه میخوره و احساس حقارت نمیکنی که بخاطر ضعفم منو پس زد و غرورت حفظ میشه....اینکار شما یه حسن دیگه هم داره که به این آقا هم یه فرصت دادی که اگر با بهم زدن شما مخالفت کرد و خواست باهاتون بمونه دیگه مساله قدتون رو پتک نکنه رو سر شما :102:..چون با این وضعی که الان داری و این آقا هم داره به شما میگه میترسم بهت علاقه پیدا نکنم میخواد غیر مستقیم بهتون بگه نمیخواد باهات بمونه و شما کار دیگه ای از دستت برنمیاد مثلا نمیتونی قدتو بکشی !!!! یا باهاش صحبت کنی که قدم درست میشه حالا غصه نخور!!واقعا بعضی ها قدر چه چیزایی رو نمیدونن و به چه چیزایی ایراد میگیرن شما تاپیک اون آقایی رو که عنوانش هست خانومم میخواد به خاطر ناباروری ازم جدا بشه رو حتما مطالعه کن که اون آقا بخاطر اینکه خانومش نابارور هستن بازم تحت هیچ شرایطی حاضر نیست خانومش رو طلاق بده اون وقت نامزد شما ازت دلزده شده که چرا قدت بدون کفش کوتاهه..مطمئن باش امروز با قدت مشکل داره و میگه نمیتونم بهت علاقمند شم فردا یه ایراد دیگه ازت میگیره و...خودت ببین الان باید هرروز کارت باشه گریه؟؟ شما الان باید بهترین روزای زندگیت رو بگذرونی نه اینکه گریه کنی... اگر شوهرت باهاش کنار نیومد و از طرفی هیچ وقتم روش نشد باهات تموم کنه چی؟ اصلا تا حالا بهش گفتی که میخوای باهام ادمه بدی یا نه؟ اینطوری که داری اذیت میشی بخدا افسردگی میگیری ...گوشه گیر میشی ...خودتم باورت میشه که مشکل داری در صورتیکه واقعا مشکل از شما نیست...
من از ابتدا که تاپیکتو خوندم چند بار شک کردم که شما عقد کردید یا نه ... آخه این مسئله مربوط به قبل ازعقد میشه و الان دیگه میشه نوش دارو پس از مرگ سهراب
شوهرت بعد از 7 ماه عقد تازه ازت میخواد که فکر کنه ؟ به چی فکر کنه ؟ به اینکه با قدت میتونه کنار بیاد یا نه ؟ و اگر نتونست چی ؟ لابد باید جدا شین
160 یه قد کاملا نرمال تو کشور ما ، یه قد متوسط ، اصلا کوتاه نیست و اختلاف قد شما یه اختلاف کاملا نرمال و طبیعیه . تازه قد بلند رو نمیشه کاریش کرد اما قد کوتاه رو راحت خیلی جاها با چند سانت پاشنه میشه جبران کرد . اتفاقا من دوستانی دارم با قد بالای 170 که همش شکایت میکنن با اکثر پسرا تقریبا هم اندازن و مشکل دارن . پس اصلا نقطه ضعف از جانب شما نیست و با گریه هم کارو خرابتر میکنی و نقطه ضعف نشون میدی چون با گریه سلیقه شوهرت عوض نمیشه .
پیشنهاد من جدایی نیست اما تا این مشکلو حل نکرذین زیر یک سقف نرین . و موضوع رو هم خیلی ساده نگیر . یعنی شوهرت نه با ظاهر نه صورت نه اخلاق هیییییچ مشکلی نداره فقط قد ؟ اینکه اصلا منطقی نیست . به نظرم رک باهاش صحبت کن شاید بگه مشکلش چیه .(مخصوصا که میگی درونگرا هم هست با اینحال به قد شما گیر داده حالا یا بهونه یا هر چی )
عزیزم ممکنه همسرت دچار وسواس فکری شده باشه و واقعا تنها مشکلش همین قد شما باشه (توی همین سایت بارها شاهد چنین تاپیکهایی بودم که مرد دچار وسواس فکری بعد از ازدواج شده). بهتره بهش فرصت بدی و اگر از شما کمک خواست مراجعه به مشاور رو بهش پیشنهاد بدی. در این مدت سعی کن روحیه خودت رو حفظ کنی و مشکل همسرت رو به مشکلی برای خودت تبدیل نکنی.
سلام دوست عزیز منم با نظرای مارتا و PAstaموافقم . اولا فکر نکن که این مسئله خیلی برا شوهرت مهمه اگه نتونستین تا الان عاشقانه ارتباط برقرار کنین به خاطر اینه که هردوتای شما کمتر سعی کرده احساس واقعی خودشو نشون بده یاهمیشه منتظر ابراز احساسات اون یکی بوده باید آروم اروم با انجام دادن کارایی که میتونه یه مردو جذب کنه با محبت کردن اونو عاشق خودت کنی. یادت باشه به مسئله قد اصلا اشاره نکن حتی فکر نکن هرچی بیشتر بهش اشاره یا فکر کنی بیشتر جذبش میکنی و این میشه یه خودتنظیمی مثبت: فکر بیشتر مشکل بیشتر .به جای اینکار سعی کن همیشه بگی جذابیت زن به لوندی و دلبریشه حتی به خوشگلیش هم نیس. واقعیت هم همینه . الان نگاه کن کجای جنیفر لوپز خوشگله واقعا؟ فقط اعتماد به نفس داره و لوندی .همیشه یه دوست داشتم که میگفت جنیفر به خاظر جنیفر بودنش جذابه ینی فقط به خاطر اینکه اسمش یه جذابیت در رفته ناخوداگاه وقتی اسمشو میشنوی یاد جذابیت می افتی میافتی درحالی که واقعا خوشگل نیس. از موضوع اصلی دور نشیم منظورم اینه که تو از اول جذابیتای دیگه ای داشتی که شوهرت تو رو انتخاب کرده پس باید رو اونا بیشتر فوکوس کنی و با همون طنازی زنونه به شوهرت یاداور بشی تا ته دلش کیف کنه از داشتن همچین خانمی و با خودش بگه چه خانم با اعتماد به نفسی دارم .در ضمن این موضوعو برای خودت مثل خانم مارتا باید به نقطه قوت تبدیل کنی . حرفاشون خیلی به دلم نشست . واقعا از نظر منم زن ظریف و متوسط نازتر از زن قدبلنده. امیدوارم بیای تو همین پست بنویسی روابطتون عاشقانه تر شده و دیگه به این مسئله فکر نمیکنی.