سلام
میخوام گله کنم از مشکلات میپرسید میگید راهکار میدیم اخرش میاین میگید خوب مشکل از خودته برو درست شو !!!! بعد دوستای دیگم میان تشکر میکنن
من اگه راه حل این مسایل بلد بودم واقعا" اینقدر بیکار نبودم بیام اینجا کامنت بذارم
من اگه هدفم دردودل کردن هم بود بازم اینقدر بیکار نبودم بیام اینجا اینهمه تایپ کنم تلفن میزدم به دوستام 10 ساعت دردودل میکردم
اگه الان تصمیمم واسه تلاقم قطعی بود حداقلش تواین انجمن تاپیک نمیذاشتم
من نیاز به راهنمایی دارم به نظر شما مشکل زمانی حاد که از خونه برم بیرون تا دوستان بیان بگن چیکار باید بکنم
ببخشید من از کسی طلبکار نیستم میدونم هرکی میاد حتی یه خط توی یه تاپیک تایپ میکنه از سر لطف و محبت ولی گله مندم
مشکلاتم داره بدتر میشه
اقای شوهر از ابتدا یه اخلاقی داشت که مرتب دوست داشت یه چیزی دور بندازه
وحالا یه سایتی پیداکرده که میتونه بفروشه و از وسایل خودش شروع کرد و به من گفت وسایل من به تو ربطی نداره و حالا رسیده به وسایل جهاز من که توی خونه جدید بخشیش جا نشد و بدون هماهنگی من شروع کرد به اگهی کردنش
چندروز پیش رفتم تو انباری و متوجه شدم صندلی راکمون نیست فهمیدم فروخته اومدمم در ارامش پرسیدم صندلی کجاست خیلی وقیح به من میگه فروختم گفتم فکر نمیکنی باید به من میگفتی روشو برگردونده رفته خیلی عصبانی شدم گفتم اینا وسایل تو نیست که بفروشی پولش برداری که اومد سمتم و تا میتونست منو زد
بعدش حتی عذر خواهیم نکرد قیافم گرفته بود تا امروز که میخواستم برم دندان پزشکی زنگ زدم بهش بگم که گفت یه وقت درمانگاه نریا خلاصه از مطب فلان دکتر وقت بگیر و اومد خونه بچرو نگه داشت که من برم و بعدشم اومدم خونه معمولی باهام حرف زد (حتی دیگه حوصله قهرکردنم ندارم)
نمیدونم باید چیکار کنم حرف بزنم هم گوش نمیده