شمیم جان این جمله آقای مدیر را واقعا با دقت بخون:
زیاد داشتن خواستگار امتیاز نیست. این خیلی مهم هست.
من می گم نه تنها امتیاز نیست.بلکه خیلی هم امتیاز بدیه.
دختری را می شناسم که خواستگار خیلی زیاد داره. یعنی هر مراسمی که شرکت کنه خیلی وقت ها یکی هست. یا خیلی ها او را پیشنهاد می دن.
دختر مجبه و باایمانی هم هست. سیرتش خیلی زیباست و فاکتورهای دیگه زیبایی را هم داره.از قضا صورتش هم زیباست. ولی بیشتر از زیبایی به نظر من معصومه. (بیشتر میشه گفت دلنشینه)
این دختر این قدر خواستگار داشته واقعا مستهلک شده. یک خواستگار که تموم میشه،نفر بعدی میاد...
دیگه حالش از خواستگار بهم می خوره جوری که خواستگار را می بینه به شدت دفعش می کنه! و میگه ای کاش فقط یک خواستگار داشتم و اونم همسرم بود...
از اون گذشته دختر خیلی بااستعدادی هم هست و می تونست خیلی پیشرفت کنه ولی به خاطر همین خواستگاراش و مشغولیت ذهنیش از خیلی از پیشرفتهاش باز مونده. در حالی که هم دوره ای هایش که استعدادشون خیلی کمتر هم بوده از او جلو زدند...
دختره الان افسرده شده. کسی هم باورش نمیشه که هیچ کس هم کفوش نبوده و واقعا بهش نمی خوردند(راست هم میگه) یا وقتی هم می خوردند یه اتفاقی میفتاده که کنسل می شده.
مثلا خواستگار داشته خودش را مذهبی جلوه داده. بعد یه مدت معطل اون بودند ولی بعدش دیدند خواستگاره یه مدل دیگه بوده اصلا...
یا خیلی ماجراهای دیگه داشته که اعصابش را خورد کرده و الان دیگه اصلا دلش نمی خواد ازدواج کنه حسرت دوستانش را می کشه که کاملا معمولی هستند و یکی دو تا خواستگار بیشتر تو کل زندگیشون نداشتند و الان هم خیلی زود تر از او ازدواج کردند.
این قدری این دختر تحت فشار روحیه که ممکنه همین طوری به یکی دیگه که واقعا از نظر روحی بهش نمی خوره؛و به دلش هم ننشسته جواب مثبت بده!!! چون دیگه صبرش تموم شده...
واقعا همچین شرایطی اصلا جای غبطه نداره! اصلا!
از ته دلم برات دعا می کنم یه ازدواج موفق بکنی!
حالا چه با یک خواستگار. چه با صدتا! مهم خوشبخت شدنه!
الهی خوشبخت و عاقبت به خیر بشی :72: