-
والا من نمیدونم کجا من نوشتم که میخوام رابطه مو ادامه بدم؟؟؟؟؟:81:
بهرحال خاله قزی ازنظری که برام گذاشتی ممنونم:72:...
دوستای خوبم دلم برا صداش تنگ شده:54::54::54:.آخرین باری که باهاش حرف زدم2روز پیش بوده که
بس که گفتم بهم نمیرسیم..گفت
خب فکر کن مرده م..خدایااااا بهم توان بده دیگه سراغش نرم.واقعامثل معتاداشدم چندبارسعی کردم
ترکش کنم ولی به2هفته نرسیده
دوباره برگشتم طرفش:97::97:.واقعاااا دیگه خسته شدم.چرا من نمیتونم.چراصداش تومغزمه..خسته
شدم.کمک:grief::grief:چراکسی نمیگه
من چه
کاربایدبکنم؟؟؟؟؟؟؟:203::203:ام روز کتابامودراوردم که کم کم شروع کنم براارشدبخونم..ولی حتی کتابا هم
منویاداون میندازن.:54:خدایا کی میخوام
رنگ ارامشوببینم...دلم میخواد زندگیم عادی بشه.اصلا دلم میخواد الزایمربگیرم.میگم روشی وجودداره
که ادم بره وبعضی خاطره ها روچه
میدونم با دستگاهی چیزی از ذهنش پاک کنه یادارویی برای اینکار ساخته نشده؟دارم روانی میشم....:grief:
-
مهمان 93 من برات قبلا پیام گذاشتم. اما تو انگار نمی خوای حالت خوب شه. منم شکست خوردم. اما الان حالم خوب شده. به هر در دیواری زدم که حالم خوب بشه. و الانم خوبم و خوشحالم . به طوریکه حتی الان یه خواستگار خوبم واسم پیدا شده و می خوام به فکر یه زندگی جدید باشم. یه تاپیک جدید گذاشتم که چجوری انگیزه رو به زندگیم برگردونم. کسی جوابمو نداد حتی یه دونه. به این نتیجه رسیدم این فقط خودمم که باید دلم برای خودم دلم بسوزه و به خودم کمک کنم. از دوستات و کسایی که بهشون اعتماد داری کمک بگیر که کمکت کنند. من تو این مدت که رابطم تموم شده به دوستام نزدیک شدم و بهشون مشکلمو گفتند و ازشون خواستم بهم کمک کنند که حالم خوب بشه و اونا هم با روی باز ازم استقبال کردند. به طوریکه هر وقت حالم بد میشه بهشون زنگ می زنم و سراغشونو می گیرم باهاشون حرف می زنم و خودمو اروم می کنم و الانم خداروشکر داره روز به روز حالم خوب میشه...... البته یه وقتای هم دلم می گیره و اشکم در میاد که طبیعه و زمان درستش میکنه
دوست خوبم تمومش کن. بهش زنگ و اسمس نزن. خودتو با یه چیز دیگه مشغول کن. به قول ماعده جون تو دنیا فقط این یه ادم وجود نداره ....... به خودت بگو خدا حتما یه چیز خوب رو برام در نظر داره که من نمیدونم و باید صبر کنم و تلاش کنم که به چیزای خوب برسم. ببین دختر جون به خدا ارزش نداره زندگیتو به خاطر هیچ و پوچ خراب کنی........... بقران ارزش نداره ....... نذار دیر بشه ......... تورو خدا حال خودتو خوب بکن .......... دلم میسوزه که داری اینجوری. الکی و بی هدف خودتو اب می کنی........... تورورخدا عاقل باش................... عزیزم تو حیفی و باید عشقتو برای کسی خرج کنی که قدرتو بدونه ............... عشقتو برای خدا بذار تا خدا یه عشق خوب سراهت بذاره ............. به خدا نزدیک شو ............. کمکت می کنه مطمئن باش:203::203: