از همتون ممنونم
میخوام جدی باهاش صحبت کنم
باهم برنامه ریزی کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
از همتون ممنونم
میخوام جدی باهاش صحبت کنم
باهم برنامه ریزی کنیم
سلام دوستان مهربونم
اول از همه تشکر میکنم که تو تاپیک قبلیم راهنماییم کردید
انشاالله تنتون سالم...آمین
لباتون خندون باشه...آمین
همسرم دیروز تبلتش درست شد
یه چیزی که فکرمو مشغول کرده:
امروز عصر همسرم بهم گفت میرم تو اتاق بخوابم...
دیدم تبلتشو که رو اپن بوده برداشته و یه نگاه به من کرد و رفت تو اتاق من که میخواستم برم
اتاق روبرویی دیدم یهویی خودشو زد به خواب تبلت هم زیر تشک جا داد نصف تبلت در اومده بود...
به روی خودم نیاوردم گفتم بیخیال!!
اما امشب پسرم داشت با تبلت پدرش بازی میکرد ظاهرا براش پیام میاد پسرم باباشو صدا میزنه و بهش میگه که واسش پیام اومده
منم این لحظه بلند شدم که برم سمت آشپزخونه همسرم فکر کرده میخوام برم سر وقت تبلتش اومد جلومو گرفت
منم بهش لبخند زدم رفتم آشپزخونه...
نمیدونم چیو داره از من مخفی میکنه!!!
هر بار که من رمزشو میفهمم عوض میکنه(رمزش تصویری هم هست)
قرار شد باهاش صحبت کنم تا برنامه ریزی کنیم اما اون شب راجع به خونه دعوا شد و موفق به صحبت باهاش نشدم
به نظرتون بیخیال بشم؟؟
آرام جان منم دقیقا این مشکل تورو دارم شوهرم همش سرش تو موبایلشه موبایلشم رمز داره چندوقت پیش رمزش رو فهمیدم و اسمساش رو خوندم ولی شوهرم فهمید که اسمساش رو خوندم و کلی شاکی شد نمیدونم چرا رمز میذارن اگه با کسی دوست نیستن چرا رمز میذارم مثل خوره این رمز موبایل افتاده به جونم بهش میگم هم میگه جوک های زشت داره که نمیخواد من بخونم میگم ایراد نداره بذار بخونم میگه نه
ولی ته دل من همش میترسم دوست دختر داشته باشه
نمیدونم چه راهی بهت نشون بدم فقط خواستم بگم درد تو رو منم دارم
امان از این مردها من اگه موبایلم رمز داشت و سرم همش تو موبایلم بود و اسمس بازی میکردم شوهرم منو میکشت
سلام.
آرام دل شوهرت روکنترل نکن.توی موبایلش تجسس نکن اگه قرارتون این بوده که نریدتوموبایل همدیگه.یه کم صبرکن ولی یه موقع مناسب حرف دلت روبزن بگو بهت اعتماد دارم اما احساس بدی بهم دست میده اینجوری تبلتت رو رمزمیزنی کمی رفتارت غلط اندازه ولی دارم تمام سعیمو میکنم قضاوت نکنم دیگه خود دانی...ودیگه بعدش بحث روکش نده...سعی کن خودت هم یه سرگرمی خوب ومفید داشته باشی وزیاد رو رفتارهای اوتمرکز نکنی
پ.ن:فقط من موندم جنس این تبلت چی بودکه هفتا جون داره:102: بایدبگیم تبلت میرزانوروز:18:
سلام
مهسا خانوم ممنونم:72:
برادر امین من تجسس نمیکنم یه رفتارایی از خودش نشون میده کنجکاو میشم
سعی میکنم بیخیال بشم
ممنون:72:
سلام
همسرم قول داده که فقط روزی دو سه ساعت با تبلتش کار کنه:227:
ما اینیم دیگه!!:43:
سلام
:203::72::122: بعضی وقتا مردا از رو عمد یه کارایی میکنن تا میزان حساسیت و علاقه همسرشونو بسنجا . خانمها هم همینطور
گول نخور بابای علی بهترین زن دنیارو داره خیلی هم دوسش داره . :160:این افکار شیطانی از ذهنت قیچی کن تا کار دست تالار ندادی . :311:
ت مبارک :72:بدرود