-
نور عزیزم . عصبانیت شما رو درک میکنم ولی زنگ زدن به همسر اون خانم هیچ کمکی به شما و همسرتون نمیکنه . دو حالت وجود داره یا همسر اون خانم از کارهای ایشون خبر داشتند که احتمالش زیاده و مرد اگه ادم درستی باشه همسرش به این راهها کشیده نمیشه . و در مواردی من دیدم که خانم با هماهنگی همسرش و برای اخاذی اینکارها رو میکنه . حالت دوم اینه که همسرش خبر نداشته و ادم درستی هم بوده که در اینصورت شما با این کارتون زندگی اونا رو داغون کردید و اگه احتمال پشیمانی و توبه این خانم قبلا بوده حالا دیگه نیست . لذا تنها نفعی که شما از این کار برده باشید فقط اینه که دلتون خنک شده ولی مشکل اصلی همچنان پابرجاست مشکل اصلی همسرتونه نه اون خانم . ایا همسر شما برای خانم دیگه ای کنجکاوی نشان نخواهد داد ؟ حتما مشاوره برید و اونجام مطرح کنید که من برای باز گرداندن اعتمادم باید تضمینی داشته باشم . والا اگه این هر روز کنجکاویش گل کنه من چکار کنم . زندگی در فضای بی اعتمادی زجر اوره .
-
واحد عزیز نه برای اخذای نبوده اونا وضع مالیشون خیلی خوبه.اما من دورا دور میشناختمشون.قبلا ها همه میگفتن این خانمه مشکل داره.اگر میخواست توبه کنه قبلا اینکارو میکرد.یه بار دوبار نبوده عزیزم.من که میدونم مقصر شوهرم بوده.بارها به خودشم گفتم.کنجکاو چی آخه؟اینا توجیه الکیه که میکنه.باورت میشه الان میگم نکنه یه هط دیگه خریده.میگم باید بگم با اونه زنه شوهرم رو در رو شه.اصلا حالم خوب نیست.نمیدونم برم مشاوره خوب میشم یا نه؟یا اصلا زندگی رو رها کنم برم.
-
خواهرمن چی شد مشاوره رفتید؟
-
شما باید به شوهر اون زن بگید زنشو جمع کنه
-
سلام.بله دوست عزیز دیروز اولین جلسه مشاوره رو رفتم.گفت یه مدت باید بیایید مشاوره.نوبت بعد شوهرم باید بره.بعد از اون هم گفت با هم بیایید.حداقلش این بود که با کسی درد دل کردم.البته خیلی هم ارومتر شدم.و باید جلسها ادامه داشته باشه.اقای omidooooسه چهار روز پیش زنگ زدم محل کاره شوهرش و بهش گفتم.گفتم شما چطور سوال نمیپرسید چرا هی سیم کارت عوض میکنه!گفتم لطفا سرتون رو مثه کبک زیر برف نکنید.اون اقا اصلا صداش در نمیومید و فقط میگفت فکر نمیکنم ما با کسی رابطه نداریم.ولی من گفتم بله با یکی از همکارهاتون هم دوست بوده خانمتون و قطع کروم.فکر نمیکنم بی تاثیر بوده باشه حتما یه عکس العملی نشون میده این اقا.ولیخلاصه حداقلش دلم خنک شد.دیگه خبر ندارم که چی شد.اما بعد از اینکه شوهرم بره مشاور نتیجه رو بتون میگم دوستان.مشاور گفت حداقل شش ماه میگذره تو همسرت بتونه اعتماد تو رو جلب کنه.
-
سلام دوست عزیزم من تازه تاپیکت رو خوندم. این قضیه واسه منم اتفاق افتاده. با تمام وجود درکت میکنم. پارسال همین موقع بود که متوجه خیانت شوهرم شدم. خیلی اتفاقی توی کیف کارش یه گوشیه دوم پیدا کردم که ازش خبر نداشتم. شوهرم یه خط ایرانسل انداخته بود رو یه گوشیه دیگه و اونو تو محل کارش میذاشت. تمام چیزایی که تعریف کردی راجع به شوهرت دقیقا مثل شوهر من بود. ما هم زندگی عاشقانه ای داشتیم. البته شوهر من با چند تا دختر رابطه داشت نه یکی. منم هنوز نتونستم ببخشمش چون به خاطرش از همه چیزم گذشتم. انقدر این ضربه روحی واسم سخت بود که کارم به روانشاس و دارو کشید.
-
سلام.دوست عزیزmaria-smile الان چی شوهرت دیگه تکرار نکرده کارشو؟
-
سلام عزیزم. نمی دونم کارشو تکرار کرده یا نه چون همون موقع هم که خیانت می کرد هیچ رفتار مشکوکی ازش نمی دیدم. خیلی بهش اعتماد داشتم. گوشیش هم همیشه دست من بود و اونو راحت در اختیارم میذاشت نگو که با یه گوشیه مخفی بهم خیانت می کرده. وقتی فهمیدم حس خیلی بدی بهم دست داد احساس کردم سرم کلاه گذاشته و منو احمق فرض کرده. تمام حرفایی که گفتی همسرت بهت زده شوهر منم به من گفت. دلیل کارشو پرسیدم گفت بخدا نمی دونم چرا این کارو کردم. قبل لو رفتن این موضوع همش بهم می گفت من خیلی خوشبختم خیلی دوستت دارم و از این حرفا. بعد اینکه فهمیدم گفت قول می دم دیگه تکرار نکنم هرجا رفتم تو رو هم با خودم می برم. یه بار می خواست بره
آرایشگاه منم باهاش رفتم نشستم تو ماشین(مثل تو) ولی دیگه بهش اعتماد ندارم و با اینکه یک سال از اون قضیه می گذره هنوز نتونستم ببخشمش. وضع مالی شوهرم خوب نیست من با همه چیزش ساختم ولی اون لیاقت نداشت.
- - - Updated - - -
ممکنه الان هم یه گوشیه مخفی داشته باشه که من ازش بی خبر باشم
- - - Updated - - -
وقتی قضیه لو رفت بهم گفت زنگ بزن به اون دخترا و هرچی از دهنت درمیاد بهشون بگو. منم بهش گفتم من تورو مقصر می دونم. تو اگه آدم پاکی بودی نمیرفتی سراغ این کارا. (همه دوست دختراشو از تو اینترنت پیدا می کرد از طریق سایت و چت)
-
-
راستی اینو یادم رفت بگم من یه تعهد محضری و حق طلاق رو ازش گرفتم