RE: ترا به آبروی زهرا کمکم کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام دل شکسته
به تالار همدردی خوش اومدید
چهار سال و نیم رابطه احساسی و عاطفی و حتی جنسی آنطور که توضیح دادید، تبعات وابستگی زیادی به همراه خود دارد که فرایند انتخاب همسر را کاملا آشفته می سازد.
نمی دانم این آقا چندسال دارند، اما باید به ازای این سالها تحصیلات عالیه داشته باشد، یا در قبال این سالها پس انداز داشته باشد، یا در زمینه ای تخصصی کسب کرده باشد. و بالاخره باید بگوید که در ازای تلف شدن عمرشون طی این زندگی چه چیزی به کف آورده است!!!!
می دانید چرا این مسئله مهم است. برای اینکه نشان می دهد که یک فرد چقدر در زندگی خود مسئولیت پذیر بوده است، چقدر تلاشگر بوده است، چقدر متعهد بوده است، چقدر برنامه داشته است، چقدر تحمل داشته است، و چقدر منتقی بوده است. و تا چه اندازه می توان به چنین فردی با دیده مثبت نگریست. و نشان می دهد تا چه اندازه آمادگی ازدواج دارد. و چه اندازه پس از ازدواج می توان به او تکیه کرد.
شما وقتی بیش از 4 سال بدون تعهدی با یک فرد ارتباط پیدا کرده اید، ناچارا علائم وابستگی در شما به وجود می آید اما ممکن است هیچ وقت عقد ازدواج بین شما برقرار نشود.
با همین دور نمایی که شما به طور کلی توضیح دادید، باید بگویم به نظر این آقا مناسب ازدواج برای شما به هیچ وجه نیستند. لکن اگر تصور می کنید که ایشون تمام معیارهای لازم جهت ازدواج را دارا هستند(طبق مقالات بخش مشاوره ازدواج)، می توانید جهت بررسی جزئی مسائلتون حضورا به یک مشاور خانواده مراجعه بفرمائید تا بیشتر توجیه گردید.
فراموش نکنید شما تاوان اشتباهات خود را می پردازید، بهتر است در تصمیم گیری برای زندگی منطقی تر برخورد کنید. وبیش از این خود را آزار ندهید.
من هم موافقم كه بهونه اي بيش نيست اين قضيه! شكي هم در اين نيست.
آقاي مديرهمدردي مي شه پرسيد يك خانوم تا اين سن چي كار بايد انجام بده براي زندگي مشترك آيندش؟ درآمد؟ كار؟ و...ممنون مي شم راهنمايي كنيد تا چه حد توقع داشتن مناسبه!
کار نیست ؟؟؟ این همه کار چرا بهونه میاره ؟؟ مرد کار کردن باشه کار هم پیدا میشه میدونی به نظر من میخواد در اینده یکی دیگه رو هم تو عدم موفقیتش شریک کنه بیخیالش شو
شما چرا انقدر احساساتي برخورد مي كنيد؟ شايد واقعا كاري در شان ايشان نباشد!
شما لازم نبود اینجا به آبروی زهرا قصم بدین
قصم هم نمی دادین دوستان جواب می دادن
به نظرم لزومی نداره آدم به خاطر هر چیز الکی چنین قصمهایی بخوره
سلام دل شکسته
ببین دوست عزیز از اون اول شما راه رو اشتباه رفتید و خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج
شما نباید یک اشتباه رو دوبار تکرار کنید خوتون خیلی راحت تمام این 4.5 سال رو که با این پسر بودید حلاجی کنید و ببینید مرد زندگی هست یا نه ؟
در ثانی اگر قرار بود کاری کنه تا الان کرده بود
شما لازم نبود اینجا به آبروی زهرا قصم بدین
قصم هم نمی دادین دوستان جواب می دادن
به نظرم لزومی نداره آدم به خاطر هر چیز الکی چنین قصمهایی بخوره
دقیقا همین طور هست این قسم از قداست خاص برخوردار هست
سلام
دوست عزیز به نظر در انتخابت تجدید نظر کن 4سال خیلی زیاد است اگر برای ازدواج میخواست حتما کاری میکرد ایا پیشنهاد داده باهمین شرایط بیاد خواستگاری؟ اگر نه مطمئن باش قصد ازدواج ندارد خوب فکر کن وتابع احساسات نشو
نگفتی این آقا جند سالشه ولی اگه فرض کنیم حداقل 27 سالش باشه.یعنی 27 ساله که هنوز از مادرش تغذیه میشه(شیر خواره){البته ببخشید}مطمئن باش بعد از ازدواج؛ تو براش همسر نیستی بلکه یه مادری که از نظر شرعی هم اجازه کاره دیگه ای هم داره.
عزیزم بهترین کار اینه که ترکش کنی نه فقط به خاطر خودت بلکه بخاطر هردوتون.چون با این کاره تو شاید اونم به خودش بیادو دست از بچه بازی برداره و مرد بشه.
ان شاء الله
سلام
من هم با نظر بقیه کاملا" موافقم که این آقا (البته اگه بشه بهش آقا گفت) اصلا" نه به درد شما و نه به درد کس دیگه می خوره.اصلا" در مدتی که با هم رابطه دارین هرکدام به چه کاری مشغول بودین که حالا به فکر کار افتادین؟ مگه همچین آدم هوسبازی میتونه یه جا بند بشه و کار بکنه تا وقتی که راههای زیاد دیگه ای برای پول در آوردن هست؟خواهر محترم ناراحت نشید اگه رک حرف میزنم چون شما نام حضرت زهرا رو بردید مجبورم و وظیفه دارم که از کار شما انتقاد کنم. اما کار شما هم به عنوان یه دختر که به قول دوستمون ایمانو در بهار زندگی هستین اصلا" درست و قابل بخشش نیست.شما از یه طرف همه رو به حضرت زهرا (س) قسم میدی که کمکت کنن اما خودت این طور که معلومه حتی یک لحظه از ایشون کمک نخواستی و الان هم نمی خوای .چون اگه غیر از این بود هیجوقت با یه پسر نامحرم تا این حد ارتباط نداشتی که بوسه رد و بدل کنین.تو فکر کن ببین نظر فاطمه زهرا در مورد این کارت چیه؟الان هم دیر نشده اگه واقعا" یه زندگی آروم و پاک می خوای به خدای توبه پذیر توکل کن و توبه کن و به فرصت خوبی که خودش برات پیش آورده فکر کن.ان شاءالله هرچه خیر و صلاح است پیش بیاید.
سلام
اگه خواستگاری که براتون اومده واقعا شرایطش خوبه،بهش بگید:بخاطر مشکلات شخصی که دارم اگه براتون امکان داره 2 یا 3 ماه بعد بیا و بطور جدی در مورد ازدواج صحبت کنیم...و در این مدت به دوست پسرتون بگید من فقط 2 ماه فرصت میدم تا کار پیدا کنی و رسما،تاکید میکنم رسما بیاد خاستگاری .. ودر این مدت اصلا باهاش صحبت نکنید،بذارید هر فکری در مورد صحبت نکردنتون میخواد بکنه،و خوبیه این صحبت نکردن شما در این مدت به اینه که حداقل اگه نیومد خاستگاری ،شما چند ماه صحبت نکردین و خیلی راحت تر فراموشش میکنید،از طرفی اگه واقعا شمارو بخواد دیگه باید رسما بیاد خاستگاری و اگه نیومد به کل فراموشش کنید واصلا دلتون براش نسوزه چون 4.5 سال شما دلت سوخت و برا شما کاری نکرد ،مطمئن باش اگه براش ارزش داشتی حتما میومد وحداقل باهاتون رسما نامزد میشد.....و این آدمی که میگه منو برا کار میخوای مطمئن باش ادم عاقلی نیست واز روی احساس با شما حرف میزنه و منطقی هم نیست چون شرایط شمارو درک نمیکنه چون کار که جزئ ابتدایی ترین شرایط ازدواجه.....
یه چیز رو هم چون خودم پسر هستم بهتون میگم که:اگه پسری واقعا دختری روبخاطر خودش بخواد و نه مسائل جنسی ویا کمبود محبت،هیچوقت وهیچوقت حاضر نمیشه با شخصی که قراره همسر آیندش بشه روابط جنسی داشته باشه،این نشون دهنده اینه که اون پسر عفت وپاکدامنی نداره...شما هم بنظر من اشتباه کردین با اون رابطه جنسی برقرار کردین ومزه شیرین شهوت رو زیره زبونش نشوندین ونگذاشتین با عقلش با شما باشه........
پاینده باشی و به امید زندگیه سراسر عشق و محبت و اینو همیشه یادت باشه که سکس در روابط زناشویی فقط چاشنیه روابط زناشوییه وبرای تداوم اونه ، نه اینکه همه زندگی ،و این آدم مطمئننا بعدها هم بشما به چشم یک وسیله تخیله شهوت نگاه میکنه نه یک موجود دوست داشتنی و همدم.............
ودر آخر حرف دوستمون رو در مورد قسم خوردن تایید میکنم ،بهتون بر نخوره :حضرت زهرا الگوی عفت و پاکدامنی و خیلی چیزای دیگه برا زن ها و همچنین مردها هست،بنظرم شما که عفت خودتون رو حفظ نکردین وبا پسری بطور نامشروع رابطه جنسی داشتید حق نداری آبروی حضرت زهرا رو قسم بخورید......ببخشید ناراحت شدین ولی اول خودتونو درست کنید......