نقل قول:
فکر میکنید علم هم به مرگ این جوری نگاه میکنه.!!! خوابیدن توی قبر و بیدار نشدن.مرگ خواب نیست. مرگ تموم شدن نیست. مرگ راهی برای فرار نیست.
میدونم که مرگ به معنای تموم شدن نیست،انسان موجودیست فنا نا پذیر که هیچ وقت از بین نمیرود.اما مرگ ما را از شر و سختی این دنیا نجات میدهد چون بعد از مرگ به این دنیا باز نمیگردیم و برای همیشه از اینجا میریم.این یعنی تمام شدن، تمام شدن از اتفاقات این دنیا .
نقل قول:
از قول کی این حرف رو میزنید که مرگ نوش داروی نا امیدیه؟
این حرف از صادق هدایت هست
نقل قول:
شما یک مرد هستید. یک انسان بالغ هستید چی شده که این جور فرار میکنید؟
من فرار نمیکنم دارم خودم رو از این دنیای بی قانون و رها شده نجات میدم.
نقل قول:
شما به من بگید اگه بمیرید چه اتفاقی قراره بی افته که زندگی راحتی توی دنیای برزخ داشته باشید و دلیل اینکه خدا بخواد شما رو به بهشت ببره چیه؟
من بعد از مرگم وارد دنیای برزخ میشم و روحم وارد جسم مثالی برزخ خواهد شد و زندگی جدیدی برایم شروع خواهد شد. ،اولش کمی سخت خواهد بود اما به مرور زمان عادت خواهم کرد
فکر کنم موقع جون کندن و قبض روحم و موقع شب اول قبرم سختی خواهم کشید خصوصا فشار شب اول قبر اما این سختی به مدت زیادی نخواهد بود چون کافر نیستم و خدا هم ستم نمیکند به خاطر اعمالم عذاب خواهم شد اما این عذاب هم همیشگی نیست.بعد از عذاب به مقدار گناهانم من رو رها خواهند کرد.
من کافر مطلق نیستم پس برای همیشه در جهنم نخواهم بود بعد از عذاب به مقدار گناهانم رهام میکنند و در جایی از بهشت بهم جا میدن.البته امیدوارم این طوری باشه
نقل قول:
میشه لطفا در مورد تحصیلاتتون بگید. من فقط میدونم شما تنها زندگی میکنید نمیدونم چرا؟ آیا خانواده ای ندارید؟
من مدرک پایه اول نرم افزاری انو رو دارم.خانواده که دارم برادرام ازدواج کردند خواهرام هم همینطور اونا رفتن سراغ زندگی خودشون پدر و مادرم هم تو یه جای دیگه زندگی میکنند