سلام
مبالغی که میخواهید زیاد نیست و قانعید قبول و البته بستگی به درآمد همسرتون هم داره
به خواهر و برادرش تعارف میکنه اما به شما هنوز عادت نکرده و شما هم دارید سعی میکنید عادتش بدید
اگه با سیاست باشه نظر شخصیم اینه حق دارید
پس در مورد کلیت ماجرا نظری ندارم
اما یه بخش از صحبتاتون نظرمو جلب کرد
طبق پست هاتون
همسرتون مرد خوبیه گفتید 60 تومن بده گفته چشم گفتید ببر خرید قرص گفته چشم گفته میدونم باید بهت پول بدم اما الان ندارم. انشالله بعدا جبران میکنم
مسافر کشی میکنه تا خرج زندگی مشترکتون و عروسی و ... و به قول شما وام ازدواجش (!) رو بده
بعد که دوباره گفتید یکم پول لازم دارم گفتن ندارم عزیزم ببخشید
بعد شما با اولین جواب منفیش بعد چند جواب مثبت گفتید اگه اینهمه به فشاری از خانوادت کمک بگیر و دیگه واسه ی چندرغازپول به من نگو ندارم. من ناراحت میشم
نمیگم کارای خیلی بزرگی کرده که قرص خریده و ...
نمیگم شما باید قسط ها رو بدید و وظیفه ی اون نیست مخارجتون
و...
اما خب یکم بی انصافی یا شاید رفتار بدون سیاست نکردید؟
حتی چند مورد از نظرات دوستانی که بهتون حق دادن رو با دقت تر ببینید:
نقل قول:
بگو عزیزم به نظرم این مانتو خیلی قشنگه برم بپوشم ؟؟؟
نقل قول:
اگه هیچی نگفت خودت به شوخی بگو بخدا چیزی لازم ندارماااا
نقل قول:
سعی کن با ظرافت نیازات رو ازش بخوای
نقل قول:
اگه گفت بیا بریم برات کفش بخرم اصلا نگو نه نمیخاد و اینا... سریع استقبال کن بگو چه شوهر خوبی هستی که به فکر منی. من به تو افتخار میکنم. اما اگه این ماه دستت تنگه وایسا ماه بعد برام بگیر.
نقل قول:
بگو همسرم بی زحمت حساب کن :58: یادت باشه بعد از حساب کردن حتما تشکر کنی
نقل قول:
سعی کن از ناز و نوازش و زنانگیت استفاده کنی نه از دعوا و مرافعه
نقل قول:
بعد از مدتی بهش بگو عزیز دلم من گاهی اوقات یه خرجهای کوچیکی دارم که روم نمیشه به خاطرشون از پدرم پول بگیرم
نقل قول:
بعد به شوخی و خنده بگو تو چرا به من نفقه نمیدی؟
و حتی:
نقل قول:
بگو خب عزیز دلم وقتی انقدر داره بهت سخت میگذره چرا یارانه ات رو نمیگیری باهاش یک مقداری از قسطهات رو بدی من به خاطر خودت میگم عزیزم و...
اما شما:
نقل قول:
شب باهاش یه مقدار بحث کردم
گفتم اگه اینهمه به فشاری از خانوادت کمک بگیر و دیگه واسه ی چندرغاز پول به من نگو ندارم. من ناراحت میشم
شاید راه بهتری هم بود؟
فکر کنم از ترس اینکه خدایی نکرده مثل تاپیک هایی بشید که بعد ازدواج همسرشون نفقه نمیده دارید با عجله کار میکنید.
یه سخنرانی از دکتر فرهنگ بود که میگفتن آقایون مغزشون یه فیلتری داره که حرفتونو یه جور دیگه میشنون.نمیدونم لحن گفتنتون چطور بوده اما به نظرم همسرتون این طور شنیدن که ناراحت شدن:
واقعا این همه تحت فشاری یا فیلم بازی میکنی؟ (کلمه اگه بر خلاف کلمه وقتی که خانم نیکیا تو پستشون نوشتن)
به فرض هم که باشی یعنی عرضه نداری چندرغاز به من بدی؟(واسه چندرغاز)
پس چرا با من ازدواج کردی؟
حالا که نداری لااقل کاری که من میگم و تکلیفی که من تعیین میکنم برات باید انجام بدی(بگیر و به من نگو ندارم)
و اون این که بری دست جلو خانوادت دراز کنی خودت که نمیتونی کاری کنی(از خانوادت کمک بگیر)
حالا نگید این چه شباهتی به اون داشتا :33: و اینکه همچین قصدی نداشتید :33: احتمال داره این طور برداشت کنن
به خاطر اون نوع کلمات و لحن احتمالا امری و این که تو جو یه بحث این حرفا رد و بدل شده و تو جملاتتونم از عزیزم و به خاطر خودت میگم و ... که دوستان پیشنهاد دادن استفاده نشده بود که جو رو تلطیف کنه همه اینا در کنار هم ممکنه باعث سو تفاهم بشه (البته ممکنه برای برخی آقایون نشه به هر حال احتمالیه که در مورد همسرتون دادم با توجه به غرور آقایون)
در مورد آکواریوم هم بهتون حق میدم اما خب اون مال قبل از شروع درخواستاتون بوده الان که شروع کردید شاید بهتر باشه با سیاست تر درخواست کنید.
در ضمن از سیستم یارانه زیاد مطلع نیستم ولی یارانه شما هم الان تو حساب پدرتون میره که البته باید بره حساب همسرتون.درسته؟ و البته دستشونم درد نکنه که خرجتونو میدن.