عزیزم خودت داری بهونه گیری میکنی و از تغییر کردن طفره میری.فقط نشستی جواب مینویسی.وگرنه اگه دلت واقعا تغییر بخواد حتما از وضعیت فعلیت میتونی بهتر بشی.ماسک میوه خیلی خوبه.به شرط اینکه طبعت رو بشناسی و متناسب با اون استفاده کنی.و اثرشون داءمی نیس.مدام باید استفاده کنی.اگه طبعت سرد باشه.مثلا عسل خیلی برات خوبه.اگه گرم باشی بدتر باعث جوش زدن میشه.تو فقط غررر میزنی.خب شرایطت فعلا همینه ببین چکاری واسه بهتر شدن میتونی بکنی.لااقل از آدمایی که تو تاپیکت اومدن نهایت سود رو ببر.توصیه رو سرسری بگیری چیزی عوض نمیشه.خانوما واسه زیبایی خیلییی کارا میکنن.دوتا دونه ماسک که دیگه گفتن نداره.اول بگو.مشکلی مثل جوش هورمونی،موی زاءد یا نامنظمی عادت ماهانه نداری؟اگه داری اسم دکتر مریم لطفی زاد رو سرچ کن.تو سایتشون مشکلت رو بگو.راهنماییت میکنه.همین نامنظمی هورمونی خیلی توی زیبایی اثر داره.من خودم جوش نمیزنم اما یه مدت روی چونم مدام جوش میزد.کلی کرم واین چیزا زدم فایده نداشت.واقعا داشت بد میشد.که فهمیدم هورمونیه و با دارو حل شدش.هورمونای زنانه تو زیبایی خیلی موثرن پس حتما باید مطمءن باشی نرمال هستن.تا اینجا خیلی از مشکلت حل میشه.بعد باید متناسب با پوستت فیس واش یا پن انتخاب کنی.صابون به پوستت نزن.چون phصابون قلیایی هستش و پوستتو خشک میکنه.اگه دوس داشتی بگو نوع پوستت چیه تا مارک و برندی اگه میشناسم بگم.بعد ضدآفتابت باید خوب باشه.ببین همه چی شانسیه.یه برند برا من خیلی خوبه.یکی دیگه نه.باید تحقیق کنی.اگه لوازم آرایشیم استفاده میکنی هم همینطور.به این سایت برو.و تو قسمت آرایشگاه؛سلامتی و تندرستی و قسمتای دیگه مطالعه کن.ببین چقد عوامل مختلفی رو زیبایی اثر داره.اونجا سوالتو راجب هر مورد که بپرسی بهت کمک میکنن.انجمن هاي نوعروس