-
RE: تغيير اخلاق شوهرم
خانوم zhrh مشروب کانون زندگیتون رو می پاشه. سعی نکنید کلماتی مثل تو بی غیرتی رو به کار ببرید این کلمه که شده نقل ونبات خانومها مثل اینه که یک مرد به زنش بگه تو خراب و هرزه ای!! البته مردهای ما باید به احساسات خانومشون احترام بذارند!! من دارم می گم بهش نزدیک شید و بهش این باور رو برسونید که برای کاهش فشار روش شما کافی هستید! شما بهش می گید بی غیرت؟ مثل بچه ها می مونی؟
به هر حال با ایشون مثل یک مریض رفتار کنید. مشروب مخشون رو از کار بعضا انداخته. من برخلاف دلناز خانوم(عذر می خوام) معتقدم مشروب دقیقا پایه های زندگی مشترک رو نشونه میره. موفق باشید
-
خانم گل اگر تاپيكت رو بخوني متوجه اشتباهاتت مي شي درسته كه مشروبخواري پايه هاي زندگي رو سست مي كنه اما همراه نبودن تو با همسرت و اينكه تو داري علناً بهش مي گي بهت اعتماد ندارم زندگي ات رو نابود مي كنه
شوهرت مرد بد ذاتي نيست وگرنه مثل خيلي از مردهاي دور وبرمون اصلا بهت نمي گفت داره مي ره شمال مي تونست يه دليل محكم بياره كه مثلا دوستم به من نياز داره و زن دوستم مرده و خونه اش آتيش گرفته و... سر هم كنه تحويل بده اما اون كار رو نكرد
پس عزيزم نياز همسرت رو درك كن و از حساسيت هات كم كن يه چيز ديگه هرگز به همسرت توهين نكن ولو اينكه مستحق توهين باشه چون1- اون هم به تو توهين خواهد كرد 2- قبح اين كلمات كه در زمان خشم از زبان ما خارج مي شن براش از بين مي ره و عادي ميشه
يه زماني مادرم به پدرم گفت لطفاً سيگار رو ترك كن ترك كرد اما وقتي باز سيگار توي دستش ديد گفت تو بي اراده اي و پدر سعي مي كرد لااقل پيش مامان سيگار نكشه و باز دفعات بعد ... نتيجه يه روز پدرم بدون رو دربايستي به مامان گفت : آره من بي اراده ام و بعد از اون ديگه خودش رو ملزم نمي دونست كه جلوي مامان كمي مثلا خجالت بكشه.
حالا عزيزم اگر كسي يه بار بهت بگه تو دروغ گويي اول جبهه مي گيري و بعد هم سعي مي كني اين مسئله رو براي ديگرون حل كني كه دروغ گو نيستي اما وقتي از طرف مقابل بشه يه عادت تو هم عادت مي كني و حتي ممكنه بي دليل به دروغ گويي بپردازي . لطفاً زندگي ات رو شوخي نگير . همسرت به تو بيش از مادر يا خواهر يا حتي نفس هاش نياز داره
اون گاهي نياز داره بره مسافرت همونطور كه تو مي ري
زنجيرهاتو از گردنش وا كن خواهي ديد به سوي تو باز مي گرده . مشروب رو كنار مي گذاره و بدن تو نفس نخواهد كشيد فقط بذار خودش به اين تجربه برسه
زن دوست شوهرم براي همسرش يه بطري به عنوان هديه خريده بود بهش گفتم چرا ؟
گفت من نخرم اون مي ره دو تا و بيشتر مي خره اينطوري مي دونه من مي دونم و اولا بهم دروغ نمي گه بعد هم حريص نميشه و زياد نمي خوره و كلا مي فهمه كه دركش مي كنم كه اون حالا يا بيماره يا تفريح مي كنه يا هر چيز دگه پس آرامش داره و آرامش منو نمي گيره .نتيجه : دوست همسرم بطري رو به يكي از دوستاش هديه داد و از مصرفش كم كرد.
اينطور كه تو مي گي همسرت دائم الخمر كه نيست پس اولا با آرامش باهاش صحبت كن ببين چه مي گه آيا دليلي براي مصرف داره (دوست همسرم بيمار بود و مشروب به نوعي براش حكم مسكن رو داشت البته در حد كم)
بهش اطمينان بده كه مي فهمي اون به تفريح نياز داره اما نبايد تو رو ناديده بگيره و يا تنهات بذاره . و در آخر خدا رو شكر كن كه خانواده درستي داره . بهترين كار رو كردي مي ري مشاوره .
-
دوست عزیز سلام. دوستان نظرات خوب و کاملی ارائه دادن اما من هم چند نکته که بعضا تجربه ی خودم بودن رو اضافه میکنم.
1-سعی کن شوهرت و در کل مردهارو بشناسی چون شناخت ناقص باعث بروز مشکلات زیادی میشه. توصیه میکنم کتاب "چرا مردان گوش نمی دهند و زنان نمی توانند نقشه بخوانند" نوشته ی باربارا و آلن پیز رو بخونی. خیلی از چیزایی که برای زن اهمیت حیاتی دارن برای مرد کاملا معمولی و شاید حتی کمی کمتر هستن: احساس خوشایندی که از دیدن زمین خونه که برق افتاده به تو دست میده، ممکنه برای شوهرت کاملا بی معنی باشه.
2-هیچ وقت سعی نکن خودتو از همسرت جدا بدونی که این شروعی برای جدا شدن شماست. کم کم به همسرت نزدیک شو و باهاش یکی شو، وقتی درد داره باهاش درد بکش و وقتی خوشحاله از ته دل باهاش بخند. وقتی زخمی میشه فکر کن خودت زخمی شدی. دقیقا زخمی شو و پا به پاش اشک بریز. بذار ببینه که یه بخشی از وجود خودش داره بیرون از جسمش همراهیش میکنه. این معجزه ی عشقه. همه به ما خانوما میگن سیاست داشته باشین. این سیاست یعنی یه نقاب به چهره بزنی و به کارت ادامه بدی. اما عزیزم هر سیاستی و هر نقابی تا یه جایی کاربرد داره. یه جایی میرسه که دیگه باید خودت باشی و یکی از اون موارد جاییه که همسرت آرومه و به خود واقعیش نزدیکه. اونجا بهش نزدیک شو و حرفتو بزن. باهاش درد دل کن. از مشکلت با خودش طوری بگو که انگار داری پیش یه شخص سوم حرف میزنی. اکثر مردا توی همچین موقعیتی شنوا هستن.
3-اصلا فکر نکن یه زنی، چون به همه ی ما قبل از جنسیت، انسانیت داده شده.پس فراتر از جنسیت نگاه کن و ذات شوهرتو دوست داشته باش.توی هجوم مشکلات شوهرت سعی کن یه مرد باشی. دقیقا یه مرد! شونه به شونه باهاش پیش برو. بهترین حامی و مشاورش باش. پیگیر کاراش شو. بذار شوهرت به عنوان نیمه ی دیگه ی خودش نگات کنه.
4-برای شوهرت شب و روز دعا کن. از خدا بخواه عشقتونو صد برابر کنه.
5-از شوهرت بخواه برات دعا کنه.
در کل همراه بودن با شوهرت معجزه میکنه. چون وقتی تو همراه واقعی اون باشی قطعا اونهم همراهته.
برای تو آرزوی بهترینها رو دارم.
-
احسنت شعله من ازت واقعاً ممنونم خيلي خلاصه و كامل بود .
-
واقعاً ازتون ممنونم دوستاي گلم مرسي شعله جون سعيم رو ميكنم
-
تا چه حد ميشه به حرفهاي مشاور اطمينان كرد؟ آيا با دو جلسه 45 دقيقه اي صحبت ميشه با اطمينان گفت كه شوهر شما سيگاري است؟ مشاور بعد از دو جلسه ديدن همسر من به من گفت همسر شما سيگاريه!!! در حالي كه من ميدونم نيست. و گفت كه فكر ميكنه همسر من سابقه مصرف مواد در گذشته داره !!! يا در حال حاضر غير از مشروب چيز ديگه اي مصرف ميكنه!!! از ديروز كه از پيش اين خانم دكتر اومدم حسابي به هم ريختم لطفاً كمكم كنيد.
-
درود
آیا تشخیص همه مهندسها پزشکها و جامعه شناسان در موضوعات مربوطه درسته؟ نه مسلما!! شما به یک مشاور زبده دیگه هم برید. فکر می کنم یک مقدار زوده که مشاور بفهمه همسر شما سیگاریه یا نه!! البته شما سر سری نگیرید اما به خودتون هم سخت نگیرید . منظورم اینه که یه تحقیق ساده کنید. بوی پیراهن و...
-
توي اين شش سال زندگي مشترك فقط كي دو بار ديدم همسرم سيگار بكشه تفريحي در بعضي مهمانيها نهايتاً در سال به ده تا دونه هم نميرسه. اتفاقاً من هميشه بوش ميكنم مگه ميشه ادم سيگاري از سر كار بياد بوي سيگار نده!!! مشاور داشت به زور به من ميقبولوند كه همسر شما سيگاريه!!! در حالي كه خود مشاور سيگاريه و از صداش كاملاً مشخصه خودش هم اعتراف كرد كه سيگاريه. چطور ميتونه با قاطعيت بگه كه همسر شما سابقه مصرف مواد داشته يا در حال حاضر چيزي مصرف ميكنه؟ من و همسرم از لحاظ عاطفي به هم نزديكيم آيا ممكنه كه همچين چيزي صحت داشته باشه و من نفهميده باشم!!! دارم ديوونه ميشم كمكم كنيد.
-
كسي نيست به من كمك كنه؟ كسي يه مشاور خوب ميشناسه ؟ لطفاً كمكم كنيد با هيچكس هم در اين موارد نميتونم صحبت كنم چي كار كنم آيا جلسه هاي مشاوره ام رو با ايشون كنسل كنم ؟ يا ادامه بدم؟ نميدونم...
-
عزیزم من توی تایپیک خودم هم یک جواب بهت دادم ایتو بدون کسی که مواد مصرف کنه مشروب نمی خوره ، در مورد سیگار هم اینقدر حساس نباش بهتر است به حس خودت اطمینان کنی ظمنا اگر به مشاورت اطمینان نداری حتما عوضش کن چون اینطوری بیشتر بهم میریزی و آرامش زندگیت بهم می خوره ، به نظر من خودت با محبت و نزدیکی به همسرت بهتر میتونی معالجش کنی ،زیاد پاپیچش نشو که روش بهت باز نشه فقط نشون بده از این کار ناراحتی و عذاب میکشی اونم بیشتر بخاطر خودش
موفق و خوشبخت باشی