دوستان سلام
اینطور که شما بیان میکنید نیست زیادی شلوغش کردین چند تا خانمم که این مطالب میخونن به همه مردها بد بین میشن
تمام این رفتارها برمیگرده به فرهنگ خانواده و محل مدرسه دوران راهنمایی پسر والبته محله و مراقب نبودن خانوادها در دوران های مختلف
کمی زمونه عوض شده فرهنگها بالاتر رفته الان تو بیشتر محله های خوب تهران و شهرستانها پسر ها یکدیگر را تو خطاب نمیکنن وحرف زشتی میدونن میگن شما .
من نمیگم نیست هست حتی خودم هم از اینو دوستها دارم ولی چون خودم به این الفاظ عادت ندارم ازشون دوری کردم ولی الان با من مودب هستن چون میدونن من بدم میاد
نکته آخر خانم یزدانی زن از مادر به آدم محرمتره . زن از خواهر به آدم نزدیکتره . زن نزدیکترین رفیق آدمه و پرده و حجاب نداره
پس تو انتخابت دقت کن تو یکی از پستا از طرف خانم مصباح عزیز مطالبی خوندم از قرآن که خداوند قبل عقد نشانه های بر ما آشکار میکنه وما خود ندید میگیریم . شاید این یک نشانه باشه برا شما
قصد ندارم دلتو چرکی کنم وخدانکرده ..... ولی مدت آشناییت بیشتر کن نری دوسال دیگه که شیرینی زندگی فروکش کرد برگردی عنوان بزنی شوهرم بد دهنه به پدرم فلان به خانوادم بیسار ( دور از شما و خانواده محترمتون ) مردا سخت عوض میشن و وقتی براش عادی شدی با دوست تلفنیش فرقی نداری مردیو انتخاب کن که زاتش پاک باشه و احترام براش یه ارزش باشه
با همسرت صحبت کن بگو باید این اخلاق ترک کنه حتی بعضی از دوستاشو بخاطر شما و آینده والبته بچه هاتون
بدرود