-
RE: لطفا اين را بخوانيد
طلاق بگیرید. قانون به نحو شایسته خودش از شما حمایت می کنه. شما که مشکل مالی ندارید. ببینید همچین مردی اصلانه تنها لیاقت که حتی شهامت نگهداری از یک بچه رو نداره. شما بیخودی داری صبر می کنی! تا 7سالگی اون بچه پیش شما می مونه. بعد از اون هم همچین مردی اونقدر ها غیرت نداره که بخواد بچه رو از شما پس بگیره.اصلا شاید قانون عوض شد . خدا رو چی دیدید. معدودی از این دلایلی که شما آوردید برای جدا شدن دسته وسیعی از خانومها کافیه. ثانیا سعی خودتون رو برای گرفتن مهریه و.. کنید. اما اگر جواب هم نداد به دلیل تمکن مالی مناسبتون ارزش نداره که بخواید با همچین کسی ادامه بدید. همسر شما کسی نیست که نیاز به مشاوره و.. داشته باشه. اون می دونه دقیقا چی داره انجام می ده و کاملا عامدانه کمر به تحقیر شما بسته.(به قول شما لاس زدن با دختری با همچین وضع پوششی نشون دهنده این قضیه هست) شما شایسته تحقیر شدن نیستید و به راحتی می تونید از پس زندگیتون بر بیاید.
امیدوارانه تر نگاه کنید. زندگی خوب شایسته پاکانی مثل شماست. به خدا توکل کنید.
-
من با نظر santatian موافقم البته به شرطي كه كل ماجرا همين باشه و سارا جان تلاش خودش رو براي حفظ زندگي اش كرده باشه و نتيجه نگرفته باشه
دليلي نداره تو يه عمر بسوزي و تحقير بشي كه چي زن هستي؟ يا بي پناهي؟
-
سارا جان ناراحت نشي ها اما بدتر از اينم حقته.........
آخه وقتي شما ديدي اين آقا طوي دوران عقد كه بهترين دوران باهات مثل يه برده برخورد ميكنه چرا عروسي كردي؟
چرا بچه دار شدي نكنه فكر كردي با بچه دار شدن طرف آدم ميشه...
من فقط بهت يه پيشنهاد ي ميدم كه شايد دو روز وقتت رو بگيره اما اگه عاقل باشي مسير زندگيت عوض ميشه:حتما رمان((بامداد خمار)) رو تهيه كن و بخون داستانش مثل زندگي شماست با اين تفاوت كه ما نميدونيم از روز اول شما عاشق اين اقابودين يا نه؟
دوست عزيزمبازم تاكيد ميكنم در اسرع وقت اين كتاب رو بخر و بخون بعد تو ميموني و نتيجه...
-
-
سلام سارا جان
من هم به نوبه خودم واقعا متاثرشدم
اما عزیز جان تا کی میخوای هیچ نگویی؟ وآرام باشی؟ تو هم مثل خودشون باش .
آنها لیاقت تو راندارن ساراجان . شما میتونی جدا شی وزندگی بهتری برای خودت تشکیل بدهی
بهتر از این زندگی بی ارزشه
اگر که امروز تلاش نکنی بعدها غبطه میخوری
پس هنوز که دیرنشده تکانی به خودت بده
-
وااااااااااااااااي دوستان صبر كنيد ... چقدر حرف از طلاق مي زنيد ؟؟.
من شك ندارم اگه هر كدومتون تو موقعيت سارا قرار مي گرفتيد وضعيتي بهتر از اين نداشتيد و نمي تونستيد همه نظرات رو به خوبي حلاجي كنيد . سارا الان تو وضعيتي نيست كه بخواد سركوفت بشنوه ، اون خيلي رنج و عذاب كشيده اس ،
سارا جان اينطور كه من خوندم تو يكبار با مشاور صحبت كردي كه نتيجه اي هم نگرفتي و از اينكه به مشاور مراجعه كرده بودي بيشتر باعث رنجشت شد . پيشنهاد ميكنم يك باره ديگه به يك مشاور خوب و زبده مراجعه كني و از ابتدا همه چيزو واسش تعريف كني ،
ضمنا در پاسخ دوستايه عزيز بايد بگم كه متاسفانه رفتار جامعه ما با يك زن مطلقه بسيار تاسف باره پس تا زماني كه چاره اي برايه حل مشكلي هست به آسان ترين راه خلاصي از آن تن نديم . شايد برايه سارا جان هم راه بهتري وجود داشته باشه كه حتما هم وجود داره .
موفق باشي نازنين