سلام
حالتون خوبه
از حرفاتون مشخصه به این باور رسیدی که ایشون آنچنان به شما علاقه ای نداره و شما قصد دارید علاقه یکطرفه ای که به ایشون دارید رو دو طرف کنید
نقل قول:
خیــلی به بقیه کمک کنم تا جلوی ایشون از من تعریف کنن.
حتی حاضرید تا این حد ریسک کنید که زیر تیغ جراحی برید و یا موقعیت شغلیتون رو از دست بدیدنقل قول:
به کسانی که ایشون بهشون احترام میزارن نزدیک تر بشم.
نقل قول:
من از ظاهرم راضی ام و می دونم که خوبم:victorious: ولی باید کمی بیشتر به خودم برسم؛ شاید دماغم رو هم عمل کنم.:redface-new:
در همه کار هاتون دارید خیلی احساسی عمل میکنید و تفریط بیش از حدی رو میخواهید در پیش بگیریدنقل قول:
موفقیت من در زمینه کاری ایشون رو جذب می کنه یا فراری میده؟
حتی میخواهید تغییر شخصیت بدید و خودتون رو عوض کنیدنقل قول:
ترغیبشون کنم که ازم درمورد خودم بپرسن. به سوالاشون جوابای طولانی تری بدم. (یه جایی خوندم مردا از دخترای کم حرف خوششون نمیاد. درسته؟)
کمتر خشک باشم و هروقت حرف خنده داری زدن بخندم. گاهی شوخی کنم.
بکل قصد دارید خودتون رو یک فرد دیگه وانمود کنید تا این فرد رو علاقه مند خودتون کنید یعنی به این نتیجه رسیدید که این مرد از خود حقیقی شما خوشش نمیاد
دو حالت متصور هستم
اول اینکه به خواستتون نمیرسید و این وسط زیر بار سنگین ریسک هایی که کردید و هزینه ها و زمانی که تلف کردید میرید
اگر با همه اینکارها نظر ایشون نسبت به شما مثبت نباشه چکار میکنید ؟
دوم اینکه بفرض با هم ازدواج کنید ، اما این شما قبل از این ازدواج یک فرد دیگه بودید و بعد از اون باید همون فرد بمونید درحالی که مطمئنا نمیتونید این ظاهر ساختگی رو که از خودتون ساختید طولانی مدت حفظ کنید
به این مسئله هم فکر کردید ؟
با این چیزهایی که در ذهن شماست اون پسر ترغیب میشه با یک پرنسس زیبا و خوش اخلاق و همه چی تمام که همه ازش تعریف میکنن ازدواج کنه نه با شما !!!
پس خود واقعیتون باشید و نترسید شاید شما در ذهن اون پسر همون پرنسس هستید
البته باید فضا رو طوری محیا کنید که وقتی پسری پا پیش میگذاره بتونه حرفشو بگه و اینجاست که باید چراغ سبز نشون بدید و طرف مقابل رو کمک کنید و ترغیب کنید تا در مسر درست قدم برداره (من موافق پر و پا غرص این مسئله هستم)
اما اینکه خودتونو یک فرد دیگه جا بزنید تا جذب شما بشن یا خودتون اقدام به خواستگاری کنید شاید نتیجه عکس بده
اینا نظرات شخصی یک پسر بود
امیدوار بکارتون بیاد