سلام من یه تازه وارد هستم و بسیار علاقه مند به موسیقی.به نظرم موسیقی های امروزی فقط تقلیده.تقلید از کسانی که فرهنگشون با فرهنگ ما خیلی فرق داره.البته کار خوب بینشون پیدا می شه ولی اکثرشون ماندگار نیستند.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من یه تازه وارد هستم و بسیار علاقه مند به موسیقی.به نظرم موسیقی های امروزی فقط تقلیده.تقلید از کسانی که فرهنگشون با فرهنگ ما خیلی فرق داره.البته کار خوب بینشون پیدا می شه ولی اکثرشون ماندگار نیستند.
من به متن شعر خيلي اهميت مي دم متن شعر بايد خيلي پر محتوا باشه الكلي هي توش دوست داشتن اين جور چيزها نريخته باشن بايد با هماهنگي خاصي جملات توش به كار رفته باشه
به نظر من محتوا كه پرمايع و خوب باشه بقيه كار مي مونه صداي خواننده كه چي جوري بخونتش
بيشتر موسيقي اروم و دوست دارم تا شلوغ
به نظر من موسیقی وقتی ارزش پیدا میکنه که بدست اوردنش این قدر ساده نباشه الان تو هر وبلاگی که بری ، خواننده هنوز آلبومشو بیرون نداده گذاشتن واسه دانلود ، برای همینه که سرمایه گذاری رو موسیقی نمیشه و نتیجه ش میشه موسیقی های درپیت امروزی
سلام
موسیقی در ایران در این چند ساله بازیچه قرار گرفته تا حدی که هر کس دلش بخواهد بخواند راحت وارد این حرفه میشه
جدیداً هم که باب شده 20هزار تومن میگرن و در داخل استودیو میروی یک اهنگ میخوانند
خدا به داد موسیقی سنتی کشورمان برسد
سلام
به عقیده من با آمدن موسیقی های امروزی ، نباید هیچ خللی در موسیقی کلاسیک یا سنتی ما ایجاد بشه، موسیقی سنتی ما اینقدر پربار - پر معنا و لذت بخش هست که وجود اینگونه موسیقی ها نمی تونه روی اونها اثر بزاره - در ضمن چه اشکالی داره که جوانها بیان و خودشون رو در عرصه موسیقی نشون بدن ( لا اقل بیکار نمی مونن و سرخورده نمی شن) ولی من با زیاده روی و چسبیدن بیش از حد جوانان به موسیقی مخالف هستم . همونطور که عارف جان هم گفت جوان ما با یه هزینه اندکی یه کاری رو حالا با کیفیت مناسب یا نا مناسب تهیه می کنه و احساسات خودش رو بروز می ده ، حالا بستگی داره این کار مورد توجه قرار بگیره یا نگیره - ولی کلا از لحاظ سود دهی چون نظارتی بر بازار موسیقی یا کاست وسی دی ما نیست بعید می دونم کسی بتونه فروش خوبی داشته باشه چون به محض اینکه کار خوبی به بازار میاد می بینیم که تا چند روز بعدش رو اینترنت پخش شده یا تمام کپی سی دی های اون در بازار ایران موجود هست به این ترتیب هم تهیه کننده کار و هم خالق اثر متضرر میشه ، این هم به نوعی خودش باعث میشه که هنرمندان زیاد زمان و هزینه خودشون رو صرف کارهای خوب نمی کنند و کارهای ضعیفی به خورد مردم بدن - اما می خوام بگم که موسیقی سنتی ما اینقدر قوی هست که همیشه جایگاه و شأن خودش رو حفظ می کنه و هنرمندان قدیمی ما هم ارج و قرب و احترامشون بین مردم جامعمون حفظ شده - حتی هنرمندانی که شخصیت و منش و رفتار خودشون رو حفظ می کنند و با کارهای سنگین و در شأن ملت فعالیت خودشون رو ادامه می دن مثل جناب دکتر اصفهانی و ..... اینگونه هنرمندان جایگاه خاصی بین مردم دارند . مردم هم ماشاءالله اینقدر خردمند هستند که کارهای خوب و بد رو تشخیص بدهند - به این ترتیب هست که یک اثر ماندگار می مونه و یه اثر بعد از مدتی سر و صدا و ترکوندن خود به خود به عرصه فراموشی سپرده میشه .
توي شعر هاي قديم اگه طرف اول عاشق بود تا آخر هم عاشق بود اگه افسرده بود تا آخر همونطور بود اما حالا اول كه ميگه : من عاشقتم دوستت دارم ميميرم برات هيچ كس مثل تو واسه من نميشه هميشه پيشتم . بعد ميره جلو تر ميگه: نيستي دلم گرفته ديوونه شدم چرا رفتي؟ دو دقيقه بعد ميگه: نيستي به درك بهتر كه رفتي شيش تا مثل تو رو دارم.
خوب اين يعني چي؟
يا مثلا اول آهنگ غمگين كه هر كي گوش كنه اشكش در مياد خواننده هي آه و ناله بعد يكدفعه چنان تيس تيس بوم بومي راه ميندازه كه نگو.
يا اهنگ قردار، شاد، همه دارن ميرقصن خواننده داره ميگه: رفتي حالم خرابه افسرده شدم دارم ميميرم و...
به نظر شما اين آهنگ ها جز اينكه اعصاب رو به هم ميريزه كار ديگه اي هم ميكنه؟
هرچه هستی باش...
با توام ای لنگه تسکین!
ای تکان های دل !
ای ارامش ساحل!
با توام ای نور !ای منشور !
ای تمام طیف های افتابی
ای کبود ارغوانی
ای بنفشابی ! ای بنفشابی !
با توام ای شور !ای دلشوره شیرین
با توام ای شادی غمگین
با توام ای غم ای مبهم ای نمی دانم !
هر چه هستی باش اما کاش...
نه جز اینم ارزویی نیست
هرچه هستی باش ... اما باش...
سلام اقا رضا
موسیقی های الان هم خوب دارن هم... نمیشه همه رو با یه چوب روند ولی در کل مثل موسیقی های قدیم بار معنایی چندانی ندارن در نتیجه شاید چند صباحی ورد زبونا و نقل محافل باشن اما ماندگار نیستن... پاینده باشید...