-
سلام نوپوجان
هیچ کس نمیادبگه که من قبلا روابط اینچنینی داشتم تنهاکسی که میتونه به شماکمک کنه خودشماهستید
درجلسات خواستگاری سوالاتون روغیرمستقیم وبه شیوه های مختلف بپرسیدودرجوابهایی که میگیرید به صداقت وعدم صداقت اقاپسر پی میبرید
نوپوی عزیز یه مشت نشانه یه خروارنیست همه ادمهامثل هم نیستند چراتروخشک روباهم بسوزونیم مثل شماکه مقیدبه همه چی هستید پسرهای زیادی هم هستند متاسفانه رفتاروعملکردبعضی ازپسرهاباعث شده بدبینی بیشتربشه وازقانون همه یاهیچ استفاده بشه ولی اینطورنیست همانطورکه دخترهای خوب زیادهستندپسرهای خوب هم زیادند فقط بایدقبل ازازدواج احساس رودرگیرنکنی عاقلانه انتخاب کنی
نوپوجان من هم برای اولین باربایه اقاپسراشناشدم قصدمون دوستی نبودخواستگاری کرد وحسن نیتش روثابت کردوقتی گفتم خانواده ها درجریان قراربگیرند خیلی هم خوشحال شد هرچندمشکلات زیادی سرراهمون بود ولی خودش نیست خداش هست حدومرز خودش رورعایت کرد فکرنکرده عمل نکرد فکرنکرده حرف نزد پس هستندادمهایی که میشه بهشون اعتمادکرد حتی اگرقبل ازشمابادختریاپسردیگه ای اشناشده باشندوبه دلایلی به ازدواج ختم نشده باشه
من نمیخوام دوستی قبل ازازدواج روتوجیه کنم چون اگردرحال حاضرازمن بپرسید میگم دوستی تودوران نامزدی اشنابشید درحالیکه قبل ازاشناییم میگفتم اول دوستی بعد ازدواج فقط خواستم بگم که هنوزادمهای بااصل ونسب وپایبندخانواده زیادند
موفق باشی
-
هیچوقت نمیتوانی مطمئنب شی که رابطه داشته یا نداشته چه دوستی چه رابطه جنس یو چه ازدواج موقت.
فقط خودت اذیت میشی بخوای بیش از اندازه به این موضوع بال و پر بدی و بهش توجه کنی :72:
اینم بگم خیلی به این اونقدری که شما فکر میکنید تاثیر زیادی نداره که رابطه داشته یا قبل منظورم دفعات کمه نه افرادی که کلا مشکل اخلاقی دارن.ولی بشخصه دیدم افرادی که بهم علاقه نداشتن یا اعتماد بنفس پایینی داشتن یا قبلا چون دارای روابط متعدد بودن به این مسیر غلط بازگشت داشتن.
یه موضوع کلی یکم ایراد نداره ولی کلی نزارید شوهرتان با دوستاش مجردی یا تنهایی بیرون برن بهتره متاهلی باشه و سعی کنید تفریحاتی که دونفر علاقه دارید انجام بدید
- - - Updated - - -
کلا تا حدود زیادی دوستان گفتند راه حل های لازم در این مورد را ولی وقتی انتخاب کرد یو معیارهای لازم را داشت شک رو از دلت دور کن بانو
-
یکی از نکاتی که می تواند تاثیر گذار باشد را پیدا کردم. این نکته را مدیر همدردی نوشته اند و من نقل قول می کنم :
- در دراز مدت مسائل جنبی غیر جنسی هم می تواند روی این مسئله تاثیر گذار باشد .
زندگی هر چه بیشتر تحت فشار قرار گیرد مردان بیشتر برای رهایی از آن به تنوع جنسی روی می آورند.
از آنطرف هر چه زندگی خالی از مسائل اساسی و محتوایی باشد و فقط بر اساس رفاه و لذت و خوشگذرانی تعریف شود باز هم مردان به سراغ تنوعات جنسی می روند.
اما اگر زندگی پر اساس مفهوم و محتوا شود، اگر مذهبی هست سراغ کسب آگاهی و مسائل شرعی باشد، اگر به مسائل علمی علاقه ای هست در این زمینه غنی شود. اگر مسائل اجتماعی مهم می دانند این مسائل برنامه ریزی شود. و خلاصه اینکه زندگی با هدف شود. در این گونه مسائل زن و مرد صحبت کنند. و در یک چارچوب کلی توافق کنند که رشد کنند. همه اینها در درازمدت نگرانی از انحرافات جنسی را می تواند کاهش دهد.
- - - Updated - - -
به گفته جناب مدیر همدردی افرادی که در زندگی هر دو جنبه معنا و مفهوم و تفریح را دارند احتمال کمتری دارد که سراغ روابط نامتعارف بروند. یعنی روش زندگی افراد خیلی مهم است. فکر می کنم در مورد خانم ها هم صدق می کند. البته خانم ها تنوع طلب نیستند اما این نکته فقط مختص تنوع طلبی نیست بلکه به نظر من ارتباطاتی هم که در تاپیک بحثشان شد شامل می شود.
- - - Updated - - -
اگر در این مورد تجربه ای دارید با منم درمیان بگذارید.
-
درود بانو نوپو
بنظر منم حرف درستیه مخصوصا در مورد ما مردا.وقتی هدف داشته باشه زندگی در کنار همدیگه قدم برمیداریم و واقعا میدانیم از زندگی مشترکی که داریم چی میخوایم و میخوایم به کجا برسیم.
ولی وقتی هدف خاصی نداری شروع میکنی به سرگرمی برای خودت درست کردن و لذت بردن دقیقا مثل اینترنت میمونه من خودم بشخصه نظرم اینه توی گوگل هم سرچ کنی کلماتی که بیشتر جستجو میهش همش توی مایه های سرگرمی و خوشگذرونی وقت تلف کردنه توی دنیای چت اکثرا با جنس مخالف چت میکنن یا توی شبکه های اجتماعی هم همینطور محتوای جملات را نگاه کنی اکثرا به این سمت و سو حرکت میکنن یا جدیدا اپلیکشن های موبایل مثل ویچت