-
Sahar51
مرسی از همدردیت عزیزم
تو فیس بوک پیداش کرد و پیام داده
همسرم فوق العاده پررو هست.الان که این کارش رو شده.همش داره پشت سر خانوادم بی احترامی میکنه
به قدری بی احترامیش زیاده که من دو روز کارم گریه شده و اصلا روم نمیشه بگم چی گفته
خانوادم اصرار به جدایی دارند
خودش میگه جدا شی من سر هم تلافی میکنم.بهم میگه بهم فرصت بده
فوق العاده دروغ گو و کلک بازه
دختره گفت که خودشو همسرم مجرد گفته و دروغ درباره خودش و خانوادش گفته،و واسه معامله ای برای دختره کمک کرده
چون دختره ضرر کرد تو معامله ظاهرا داره این جوری طلافی میکنه
البته خواهرم بهش گفت پول گرفتی و خوش بودی نگفتی چی شد،مدرک داری که پول بهش دادی یا حتی به حسابش ریختی شکایت کن که ظاهرا نداشت مدرکی
ولی چون همسرم ذاتا دروغگو هست هیچکس بهش اعتماد نداره و از جمله خودم
ازدواج با من خیلی دروغ گفت.که ظاهرا این دروغا رو به این خانم هم گفت
که تکرار این دروغ ها و فهمیدن خانوادم اوضاع رو بد کرده
دو روزه دارم همش گریه میکنم و نمیتونم تصمیم بگیرم
یک بار میگه غلط کردم ده بار خانوادمو وسط میکشه
نمیدنم چه تصمیمی بگیرم
- - - Updated - - -
Sahar51
مرسی از همدردیت عزیزم
تو فیس بوک پیداش کرد و پیام داده
همسرم فوق العاده پررو هست.الان که این کارش رو شده.همش داره پشت سر خانوادم بی احترامی میکنه
به قدری بی احترامیش زیاده که من دو روز کارم گریه شده و اصلا روم نمیشه بگم چی گفته
خانوادم اصرار به جدایی دارند
خودش میگه جدا شی من سر هم تلافی میکنم.بهم میگه بهم فرصت بده
فوق العاده دروغ گو و کلک بازه
دختره گفت که خودشو همسرم مجرد گفته و دروغ درباره خودش و خانوادش گفته،و واسه معامله ای برای دختره کمک کرده
چون دختره ضرر کرد تو معامله ظاهرا داره این جوری طلافی میکنه
البته خواهرم بهش گفت پول گرفتی و خوش بودی نگفتی چی شد،مدرک داری که پول بهش دادی یا حتی به حسابش ریختی شکایت کن که ظاهرا نداشت مدرکی
ولی چون همسرم ذاتا دروغگو هست هیچکس بهش اعتماد نداره و از جمله خودم
ازدواج با من خیلی دروغ گفت.که ظاهرا این دروغا رو به این خانم هم گفت
که تکرار این دروغ ها و فهمیدن خانوادم اوضاع رو بد کرده
دو روزه دارم همش گریه میکنم و نمیتونم تصمیم بگیرم
یک بار میگه غلط کردم ده بار خانوادمو وسط میکشه
نمیدنم چه تصمیمی بگیرم
-
ببین پس خدارو شکر مساله خیانت نبوده ها؟؟ خب یک معامله کاری بوده که ضرر کرده طرف... فوقشم گفته مجردم.... آبروریزی نیست باور کن مساله تازست واسه همون اعصابت خورده... می تونی بگی به خانوادت موضوع کاری بوده و این خانم ضرر کرده دروغ می گه... البته من عمق فاجعه رو نمی دونم اینجوری که تعریف کردی می گم که چیزی نیست
-
عمق فاجعه دروغ گویی و رفتار زشت شوهرم هست
از اینکه به خودش اجازه داده کاری رو انجام بده که بهش بگن کلاه بردار
از اینکه دید بد که از قبل بهش داشتن تحریک شده
کل ارتباط به خاطر پول بوده ظاهرا و کمتر از یک هفته بوده
ولی مهم این هست همسرم از همه خط قرمزها عبور کرده
ولی نمیخاد این ضایع شدنش رو تحمل کنه و داره یک جور دیگه خودشو طلافی میکنه
-
Girl درست ميگه ، برو خدارو شكر كن mina64 كه خيانت نبوده قضيه پول و اين چيزا حل ميشه اگه دوست داره و برات ارزش قائله باهاش بمون بهش كمك كن تا خودشو از اين وضعيت بياره بيرون ،
اگه فكر ميكني تغيير ميكنه و خوب ميشه شرايط برو جلو خانوادت ازش حمايت كن تا بفهمه هنوز دوسش داري
-
مینا جان همونطوری که دوستان گفتن خیانت نبوده این باز خوبه حداقل کمتر به غرورت بر می خوره.
نگران خانواده نباش پیش اومده. بعدم خانواده ان دیگه. به هر حال بعضی وقتا باید تو سرد و گرم زندگی همراه باشن با ادم. پیش اومده.
در مورد شوهرت. ببین چه مشکلاتی باهاش داری. فقط دروغ گفتنش مشکله یا چیزای دیگه ای هم هست؟
نوشته بودی ازدواج دومته. اولیش مشکل چی بود جدا شدی؟
به نظرم روی مرحله شناخت قبل از ازدواجت کم کار کردی.
مشکلاتی که بین تو و شوهرت هست و اخلاقایی که نمی خوای رو پیدا کن. همینطور خوبی هاشو. بنویس.
بعدش بر اساس اون نوشته هات اینکه روی چه موضوعی کار کنی رو پیدا می کنی.
اشتراک ازاد هم اگه خواستی بگیر.
درست نفهمیدم. مثل اینکه خانم ضرر مالی کرده اومده یه تلافی ای بکنه به شوهرت و زهرشو اینطوری ریخته.
ارامش خودتو حفظ کن.
موفق باشی.
-
مینوش عزیز
دروغ گو بودن همسرم بزرگترین اخلاق زشت هست و فوق العاده بی اعتمادم کرده
خوب اخلاق خوبش میشه گفت مهربون و انعطاف پذیره و همچنین دوستم داره
تازه مشکلاتش داره رو میشه
به کلک از مردم پول گرفته...دروغ زیاد میگه
کلا بهش بی اعتمادم
همش به زبون ابراز پشیمونی میکنه و قول میده
ولی ریسک هست اعتماد بهش
به خودش گفتم شانس دوباره دادن بهت مثل این میمونه تیر اولت خطا رفت برای نابودی من و زندگیم ولی دومی دیگه کامل نشونه میگیری
حالا از من طلبکاره که تو بهم تیکه میندازی و دنبال بهانه و طلاقی
نمیدونم چه رفتاری باهاش کنم
-
مینا جان اگه مشکل اصلی و ریشه ای که با شوهرت داری این دروغ گوییشه و اگه این موضوع تاپیکت دیگه مشکلت نیست می تونی اشتراک ازاد یکی دو ماهه بگیری و با کارشناسا بررسی کنی که چه کار کنی روی این حالت شوهرت کار کنی و البته یه تاپیک دیگه برای این موضوع بزنی تا دوستانی که می تونن راهنماییت کنن.
موفق باشی.
-
اگر همسرش شدی یعنی اینکه تصمیم گرفتی همسفرش باشی. مثل یک همسفر و دوست خوب کنارش باش ، اگر خطایی می کنه با سعه صدر و با توجه به اینکه اعتمادش رو خدشه دار نکنی و کنایه نزنی دستش رو با مهارت بگیر. مشکل همسرت مشکل شماست. اگر به کلک از مردم پول گرفته برای چی بوده؟ برای چه هدفی بوده؟ کمکش کن از راه درستی به اون هدف برسه . شاید راهش نادرست باشه اما هدفش درست باشه. از هدف درست شروع کن. باهاش همدلی کن تا بهت اعتماد کنه و بعد کم کم به طرف روش درست برای رسیدن به هدف هدایتش کن.
-
مرسی مینوش عزیز و ممنون از صحبتهای زیبا دلجو و دلتنگ مهربان
دوست دارم زندگیم درست بشه
قبل از اینکه این تایپیک رو باز کنم یک سری مشکلات حس کردم داره پیش میاد
خصوصی از مدیر همدردی کمک گرفتم
ایشون گفتن همسرم رو به حال خودش بزارم و خودش مسول زندگی و کارا هست،فقط یک ماه ازادش گذاشتم که این شد
گفتن ضرر عاطفی و مالی داره این کارم حتما
ولی خیلی فاجعه ساخت همسرم
میخام بهش اطمینان کنم ولی نمیشه
اخه چه طوری و چی بهش بگم؟؟؟؟؟؟؟