ستاره جان دخملی عجله نکن منتظر باش اول باید اونا خبر بگیرن و بعدش خانوادگی ادامه بدین .
اونا منتظرن تو خبر بدی؟ همچین چیزی هم داریم؟ اول باید پسر علاقه مندیش رو به ادامه رابطه نشون بده و شما به خاستش جواب بدی.
نمایش نسخه قابل چاپ
ستاره جان دخملی عجله نکن منتظر باش اول باید اونا خبر بگیرن و بعدش خانوادگی ادامه بدین .
اونا منتظرن تو خبر بدی؟ همچین چیزی هم داریم؟ اول باید پسر علاقه مندیش رو به ادامه رابطه نشون بده و شما به خاستش جواب بدی.
سلام...
بلههههه....این اقای قصه ما گفتن من زیادی سخت گیرم و زیادی رو موضوع مالی زوم میکنم ...بیچاره ترسیده من میخوام خونه و ماشین و حقوقشو ازش بگیرم:311:
من نمیدونم چرا بحث مسایل مالی برای اقایون یه کم باز میشه همه میترسن.... بابا جون من فقط گفتم شما چقدر از اینده مالیتون با توجه به شغل ازادتون اطمینان دارید و ایا این قابلیت رو در خودتون میبینید که نذارید به خانوادتون هیچوقت سخت بگذره و تلاش کنید همه چیو فراهم کنید...البته قبلشم کلی توضیح داده بودم که ما زندگی کترمندی داریم و توقع زندگیمون هم در همون سطح هست و این حرفااااا......
ترسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:58:خب راست گفتم دیگه من از شغل ازاد میترسم و چون خودم شغل مناسبی پیدا نکردم مسلما تا اطلاع ثانوی شایدم همیشه باید به همسرم تکیه بدم خوب حقمه بدونم چی میخواد بهم بگذره...
من که شرایط شغل ازادو نمیدونم تمام اطرافیانم کارمندم بجز یکی دوتا که مغازه از خودشون دارن نه اینکه تو کار پخش و این چیزا باشن....
اقا من اصلا شغل ازاد نمیخوام ولی خانوادم و دوستام اینو درک نمیکنن....
میدونم زیادی میترسم و خیلی به این موضوع تو جلسات اهمیت میدم ولی این یکی دیگه نوبر بود که منو پرتوقع میدونست دقیقا برعکس تمام خواستگارام که منو فوق العاده قانع میدونستن....
چی بگم والااااا:311:فعلا اوضاع زندگی پیچیده شده... امیدوارم سر کلافو پیدا کنم....
ممنون از همه دوستان عزیز....