سلام آقا
من پیشنهاد می کنم برید سکستراپ مثلا من خودم پیش خانم دکتر راحله امانی رفتم از اینترنت سرچ کنید شماره مطبشون رو
من کاملا می دونم چی م یگید ان شالله قابل حل هست لطفا به دکتر مراجعه کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام آقا
من پیشنهاد می کنم برید سکستراپ مثلا من خودم پیش خانم دکتر راحله امانی رفتم از اینترنت سرچ کنید شماره مطبشون رو
من کاملا می دونم چی م یگید ان شالله قابل حل هست لطفا به دکتر مراجعه کنید
سلام
روزی یکی را راهنمایی می دادم و نهی از کارهای آسیب زا ، گفت می خواهم تجربه کنم حتی اگر سرم به سنگ بخوره ، گفتم اگر بعد از این تجربه ها آسیب ندیدی اشکال نداره مثلاً اگر جوری سرت به سنگ خورد که سرت پوکید آن وقت این تجربه به چه دردت میخورد . سکوت کرد و جوابی نداشت . اکنون هم اینرا به شما می گویم این ره به ترکستان ختم است و روان و حتی به مرور جسم شما را هم داغون خواهد کرد .
واقعیت این است که فیلمهای پورن را به گونه ای می سازند که اعتیاد آور و مسخ کننده باشد و استفاده کننده ها را از حالت تعادل انسانی خارج کند و حتی گاه از حد حیوانیت هم تنزل دهد .
این درخواستها و تمایلات و فانتزیهای شما به هیچ وجه طبیعی نیست و در واقع دچار انحراف در تمایل جنسی شده ایدو بهتر است نزد روانشناس بالینی رفته و مسئله را در خود حل کنید و با کنار گذاشتن هرگونه فیلم و صحبت و عکس پورن و حتی توجه و تمرکز بر این تمایلات ، بستر زدایی داشته باشید .
در ضمن تنوع طلبی زن و مرد نمی شناسد و البته این تنوع طلبی هم در انسان هدف نیست بلکه وسیله ای هست در جهت ارتقاء که در صورتی که محوریت نفسانیات باشد در این مسیر جهت می یابد و اگر اخلاقیات باشد نیز در آن جهت . یعنی اگر کسی مثلاً اهل علم باشد و دوستدار علم آموزی تنوع طلبی اش در این مسیر می افتد و زمینه را برای خلاقیتش فراهم می کند و اگر کسی استعداد هنری داشته باشد در این زمینه این تنوع طلبی به میان می آید و موجب خلق آثار مختلف و متعدد می شود در یک کلام در مسیر و جهت درست و صحیح باعث وسعت عمل و فکر فرد می شود و در جهت منفی و مخرب نیز باعث وسعت تخریب در فرد می شود و انتخاب با ما هست که این گزینه را در چه جهتی به کار بگیرم و منحصر کردن آن به تمایلات زن خواهی در مردان غلط است .
آستانه لذت جنسی در شما بخاطر تمرکز بر فیلمهای پورن و به کار گیری قوه خیال در جهت امیال جنسی و تمرکز زیاد برآن بالا رفته ، یعنی اینکه الآن رابطه طبیعی جنسی و عاطفی با همسرتان به شما لذت کافی نمی دهد و فانتزیهای لذت بخش در ذهن می سازید که می خواهید برای چشیدن لذتش عملی اش کنید که اگر چنین کنید در مراحل بعدی دیگر این حد هم به شما لذت دلخواه نمی دهد و دنبال فانتزی جدید تری می روید که من اشاره نمی کنم اما شما تصور کنید که تا کجا پیش خواهید رفت و عاقبت باز هم بعد از مدتی خلاء پیدا می کنید و اشباع نمی شوید .
نفس و تمایلات نفسانی را هرچه پر و بال دهی سیرمونی ندارد و نهایتاً فرد را غرق و هلاک خواهد کرد . برای همین باید مهار شود .
نوع نگاه شما به زندگی نیاز به بازنگری دارد ..... اصالت دادن به لذت به عنوان محور زندگی اختلالات اینچنینی به وجود می آورد و پر از آسیب است . لذا نیاز به بینش و جهان بینی سالم دارید تا از مسیر بیمار کنونی بیرون آیید .
موفق باشید
ميخواستم شوهر كنم ولي اينو كه خوندم پشيمون شدم :58:
فرشته مهربانم جدیدا مشاوره هاشون خوب شده،یعنی خوب بود خیلی بهتر شده آفرین خیلی قشنگ گفتند ایشون. ولی ساعت 3:12 دقیقه باید خواب باشید خانم فرشته
با سلام
بنده تمام فیلم ها مو پاک کردم و ترک کردم
ممنون از همه
افرین پسر،قدم اولو محکم برداشتی،یا علی بگو و همینجور همینجورادامه بده،الان باید بببببه خدا نزدیکتر شی،حتما نمازتوتو با حضور دل و با تمرکز بخون،این خیلی برایب ارامشت موثرتره تا اینکه فقط بخای الکی خم و راست شی و اخرشم خسته بشی،مطمئن باش خدا کمکت مینه بعدش از بیرونبه گذشتت که نگاه کنی میبینی که انبگار همه چی خواب بوده و چقدر عوض شدی،میگه خدا خدا به حضرت موسی گفت اگر بنده ای مرا بخواند چنان به حرف اون گوش میدم که انگار بنده ای جز اون ندارم اما افسوس که بنده ی من همه را میخواند جز من،پس بخونش و بدون کمکت میکنه.....موفق باشی
اقا بيخيال تو و قران
منم يه سري فنتزي دارم ولي نه ديگه اين مدلي
اقا خواهشا اگه دكتر نرفتي برو حتما
ايشالا كه مشكلت حل ميشه
براي ماه كه فانتزي هاي عجق وجق داريم با هيپنوتيزم ميان يه كارايي ميكنن ظاهرا
كه حل ميشه مشكلون
من نرفتم و چون سنم پايينه دارم سعي ميكنم خودم بر طرف كنم
شما اميدوارم با كتر و كمكم همسرت و خواست خودت و توكل به خدا مشكلت حل بشه
متاسفانه همسر من هم مثل شماست. البته ما الان نامزد هستیم و دور از هم. اما گاه گدار پیش میاد که از این حرفها بزنه . من واقعا می ترسم که یه روزی بعد اینکه ازدواج کردیم هم همینارو تکرار کنه .
از طرفی هم اون قدر خوب و مهربونه و اون قدر اخلاق مداره تو زندگی که حتی نمی تونم به جدایی فکر کنم.
نمی دونم چه رفتاری باهاش داشته باشم بهتره ؟
شما فکر می کنید خانمتون چه رفتاری باهاتون داشت بهتر بود و سمت این چیزها نمی رفتید ؟
البته من یه تاپیک هم داره اینجا
http://www.hamdardi.net/thread-30347.html
اون اوایل به این شدت نبود. اما الان بدتر شده
موندم چیکار کنم
واقعا سکس تراپ می تونه با هیپنوتیزم کاری کنه ؟
کسی نتیجه مثبت گرفته ؟