-
دوستان اگر اشتباه راهنمايي ميكنم حتما تذكر بدن .
جناب پژمان گاهي نشون دادن رفتار يك نفر به خودش باعث ميشه به اشتباهش پي ببره.
شما اگر امكان مالي براتون فراهم هست و بازيگر خوبي هستيد يك نقشه اجرا كنيد كه تمام رفتارهاي همسرتون رو بهش نشون بديد و بهش بفهمونيد حساس كردن شريك زندگي چقدر بي لطفي هست در حقش.
يك گوشي دقيقا مدل گوشي همسرتون بگيريد .و اون موقعيت هايي كه همسرتون هست رفتارهايي شبيه به اون رو اجرا كنيد من تمام حدسم براين هست كه همسرتون با گوشي جديد و امكاناتش از اطرافش غافل شده شما وقتي اين كار رو كنيد احساس خطر ميكنه ميخواد ببينه چرا شما رفتار هاتون مشكوك شده چرا گوشيتون سايلنته در اون موقع چيزي نگيد و آدرس نامه اي كه براش عاشقانه نوشتيد و جايي گذاشتيد رو بهش بديد. در اون نامه هم تمام احساستون رو بهش بگيد و از اين كه يك وسيله الكترونيك ايشون رو از شما گرفته ابراز ناراحتي كنيد.
نميدونم صحبتهام چقدر بدرد بخور بود ولي اين موضوع رو با نهايت ملايمت حل كنيد تا همسرتون رو از كارش پشيمون كنه نه اون رو تشويق به پنهان كاري بيشتر.
اميدوارم بيايد و بگيد مشكلتون سطحي و بود و رفع شد.:310:
-
صبوری،شاید خانم ایشون سعه صدر ایشونو نداشته باشه،کارو به جاهای باریک بکشونه.
خودت که جنس خودتو باید تو این زمینه ها بهتر بشناسی.
-
سلام به همه دوستان همدردی نظراتون رو گرفته ارزیابی کردم .در اینده نزدیگ حتما نتیجه این مشکل رو در تاپیک جدید اعلام میکنم خوشحال میشم اگه نظری هم داشتید بفرمایید.:72:
-
سلام دوستان . :72:میخواستم نتیجه تاپیکم رو که چند وقت پیش به دست امد رو بهتون بگم. یه روز همسرم که برای چند لحظه تو خانه حضور نداشت گوشیشو برداشتم و جلوی نور گرفته و متوجه رمزش (از سایه حرکت انگشتهاش) شدم .(البته این مطلب بد اموزی داره و مدیر محترم سایت میتونه این قسمتو شطرنجی کنه) وقتی رمزگشایی کردم تو وایبرش متوجه پیامهاش با دکترش شدم.(ایشون به دلیل طپش قلبش مدتها بود که زیر نظر یه متخصص قلب و عروق بود)با لاخره متوجه پیامهش که خار ج از قاعده بود شدم . حتی در جا هایی از پیام همدیگه رو به اسم کوچک خطاب کرده بودن .خلا صه خیلی به هم ریختم و میخواستم تصمیم عجولانه بگیرم ولی تو همین سایت یاد گرفته بودم که نباید عجول بود . همسرم رو صداش کردم و ازش توضیح خواستم اول انکار کرد ولی بعدش مجبور به اعتراف شد. عنوان کرد که یه روز وقتی تو مطب منتظر دکتر بوده با گوشیش با دوستاش اس ام اس بازی میکرده که به ناگاه یک پیام به دکتر ارسال میشه و خانمم پیغام میده که "اشتباه شده " ولی دکتر شروع به جواب دادن میکنه و ماجرا از ان جا شروع میشه. همسرم بنا را میذاره به گریه و زاری و غلط کردم و شکر خوردم از این حرفها که خیلی هم بی تابی میکرد . حتی خواست به اصطلاح دل منو به دست بیاره و بره خونه باباش تا من درخواست طلاق بدم ولی مانع شدم. البته من هم به دکتر زنک زدم و چند فحش اب دار دادم و حسابی از خجالتش در اومدم و تهدید به شکایت کردم که عملیش نکردم . من همسرم رو بخشیدم (به خاطر خدا و بچه هام ) و کلی باهاش صحبت کردم و همه اشتباهاتش رو قبول کرد و تمام شبکه های اجتماعیشو از گوشیش پاک کرد و دیگه رو گوشیش هم رمز نمگذاره حال من چند راهنمایی مخواستم :ایشون به شدت افسرده شده و مدام اظهار ندامت میکنه و همه اش میگه عذاب وجدان داره . 2: فکر میکنه از چشم من افتاده و همه اش نگرانه 3 :فکر میکنه یه روزی من تلافی میکنم و به اصطلاح من هم میرم با یکی دیگه دوست میشم 4:به محض این که سر یه موضوعی ناراحتی پیش میاد سریع دادستان قبلی رو پیش میکشه میگه بخاطر اون موضوع داری تلافی میکنی5: وقتی جایی میره بهش میگم عزیزم رسیدی خبر بده میگه : نترس بهم شک داری؟. حالا ما ول کردیم اون ول کن نیست .به خدا محبتم بیشتر شده و همه اش با هاش شوخی میکنم باهم بیرون میریم اما کوتاه نمیاد.میگه تو منو نبخشیدی
. من چه کنم ؟ ببخشد طولانی شد.:72:
-
سلام
به نظرم ناراحتیش طبیعی هست و شما هم باید یه کم جدی تر باشی و خیلی سریع نبخشی که فکر کنه هر وقت خواست می تونه بره کاری کنه و همیشه درهای برگشت براش بازه یه با بشینید باهاش صحبت کنید و بگید که خیلی ازین قضیه ناراحت شدید و اوایلش نمی دونستید تو این زندگی می مونید یا خیر . و بهش بگید این آخرین باریه که از چنین اتفاقی چشم پوشی می کنید و دیگه هم دوست ندارید راجع بهش صحبتی بشه . بعد از یکی دو روز جدی بودن بعد به روال عادی زندگی برگردید و خواهشا هرگز انتقام نگیرید و کانون گرم خانوادتون رو خراب نکنید و واقعا همسرتون رو ببخشید . اگر این کارها و صحبتها رو قبلا انجام دادید دیگه نیاز نیست و همین که راجع بهش صحبت نکنید کمرنگ میشه.
موفق باشید
-
سلام،خوشحالم براتون که به زندگی برگشتید،اما زیادی هم مهربون برخورد نکنید که خانمتون بخاد باز هم همچین کاری رو انجام بده خدایی ناکرده،اگر اس ام اس اشتباه شده،اگر اون اقا مصر شده و پیام داده،اگر شروع کننده اون اقا بوده و...............هیچ کدوم دلیل نمیشده خانمتون با وجود تاهل بره سمتش،پس ضمن اینکه بخشیدیدخانمتون رو حتما یک اولتیماتوم بدید که دیگه تکرار نکنه کارشو
-
از zendegiye movafagh وsamanft بابت جواب هاشون متشکرم
-
چقد جالبه! اگه شما یه خانووم بودین و شوهرتون اینکارو میکرد همه در جوابتون میگفتن چه کار خوبی کردی که همسرتو بخشیدی حواست باشه هیچوقت به روش نیاری که دوباره میره سمت اینکارا. برام جالب بود دوستان به بخشش و بزرگواری شما یکمی خرده گرفتن
من عینا شرایط شما رو دارم با شوهرم. میدونم چقد سخته اعتماد ازدست رفته رو بازسازی کردن. شما کار بزرگی رو انجام دادین. امیدوارم همسرتون قدرتونو بدونه و پاسخ اعتماد مجدد و بخششتون رو بده. امیدوارم با رفتار درست شما زندگیتون مسیر پیشرفت وبهبودی رو به خودش ببینه
-
متشکر از جواب خانم الهه اذر
-
خانم الهه آذر اشتباه میکنی اتفاقا آدمای اینجا خیلی خوب مراعات میکنن و کمتر به جنسیت افراد توجه میکنن، اتفاقا با نظر دوستان موافقم. این حرفی که میزنم در حمایت از خانماست نه آقایون، ممکنه یه مرد خیانت کنه اما بیشتر خیانت مردا از روی شیطنته!! ولی خیانت خانما بیشتر جای سوال داره اونم بخاطر اینکه خانما قدرشناسیشون بیشتره تا یه مشکل جدی نباشه کمتر پیش میاد خیانت کنن، یعنی میشه گفت خانما اکثر مواقع واسه خیانتشون دلیل دارن اما آقایون نه. پس اگه یه خانم خیانت کنه و دلیلی واسه خیانتش نداشته باشه بیشتر باید بهش سخت گرفت(در مقایسه با بقیه هم جنساشون)