نقل قول:
نوشته اصلی توسط
پسر تنها
دوستان عزیزم باور کنید شما از روی ترحم دارید حرفی میزنید ولی نمیدانید من چقدر زجر میکشم
وقتی تو انجمن های بدنسازی میرم که احیانا اگر سوالی دارم بپرسم و کلا با جو اونجا آشنا بشم تقریبا 90 درصد افراد قدهای بلندی دارن(بیش از 185)
تو خیابون هم میرم اکثرا از من قدبلندترن
حرف شما رو قبول دارم که میگید دختری که سرش بجنبه دختر خوبی نیست ولی منه جوان با 23 سال سن حق ندارم تو این اجتماع برای خودم ارزش و اعتباری داشته باشم؟
هیچکس منو نگاه نمیکنه
وقتی از کنار یه پسری که 20 سانت از خودم بلندتره رد میشم هزاربار ارزوی مرگ میکنم که خدا منو اینجوری آفرید:54:
حرف همتون کاملن مشخصه از روی ترحمه
اون دوست عزیزی که میگن پسرا شبیه گلدون میشن اونجوری خب یا شما بدهیکلشو دیدی یا اون خوش هیکلا رو ندیدی که تی شرت تنگ میپوشن چقد بازوهاشون قشنگه ولی قدشونم بلنده
قد کوتاه رو روان یه پسر خیلی تاثیر میذاره
نمیخواهم بقیه را هم مثه خودم ناامید کنم ولی دوستانی هم که میگن 176 هستن اونا هم قد کوتاهن ولی با این تفاوت که از منه بدبخت بیچاره بلندترن
واقعا وقتی پست های شما را می خونم فکر می کنم شما اصلا پست های این همه دوستان را نخوندین! اصلا لینک های منو با دقت خوندین؟
ما داشتیم با شما حرف می زدیم ها!این همه ننوشتیم که ترحم کنیم.حرف های منطقی هم زدیم.
شما بشین یکی یکی همه پست ها را بخون و درموردشون عمیق شو! بعد خدایی بگو کدوم ترحمه؟کدوم حرف غیر منطقیه؟
باشه اصلا آم های با قد شما که موفق باشند وجود ندارن!اصلا شما راست می گین.اگه کسی قدش کوتاه بود دیگه موفق نمیشه.هیچ راهی هم برای خوشبخت شدن نداره!اصلا مشاوره هم کارساز نیست.بی خودی اومدین مشاوره!
این همه آدم های موفق که قدشون کوتاه بوده و همه را مجذوب خودشون کردن،دروغ بوده!
ما هم اومدیم الکی به شما دروغ گفتیم که قد موفقیت نمیاره!
خواستیم دلتون نشکنه.برای همین دروغ گفتیم.شما ببخشید.
همین ها را می خواستین بشنوین دیگه!نه؟
ببین برادر عزیز منو ببخش که تند رفتم.
خواستم شما را به خودتون بیارم.وگرنه قصد جسارت نداشتم.
برادر عزیز من می خوام دو تا کلام حرف رک با شما بزنم!طاقتش را دارید؟
اگه طاقتش را دارید ادامه مطلب را بخونید.اگر ندارید و ناراحت میشین اصلا نخونید!!!
.
.
.
.
شما خیلی خیلی خیلی انسان ناشکری هستین!
خیلی زیاد!
خداوند این همه نعمت به شما داده اون وقت شما کلید کردین روی قد؟! و هزار بار آرزوی مرگ می کنید؟!!!
اگه شما این جور ناشکری کنید پس اون بچه ای که با تالاسمی به دنیا میاد باید چی بگه؟
پس اون فردی که سرطان داره باید چی بگه؟
پس کسی که تصادف کرده و پاهاش قطع شده باید چی بگه؟
یک سر به بیمارستان بزنید. ببنید چقدر آدم حسرت تن سالم شما را می خورن!!!
اون وقت شما ناشکری همین تن سالم را می کنید!!!
دوست داشتین قدتون بلند بود ولی تنتون ناسالم؟
باور کنید اگه همین طوری به ناشکری ادامه بدین خداوند این تن سالمتون را می گیره تا ارزش سلامتی را بفهمین!
من حدس می زنم شما یک فرد نازک نارنجی هستین.اصلا مرد نیستین!
خیلی راه دارین تا مرد بشین!خیلی زیاد!
وقتی پست آخرتون بعد از این همه پست های زیبای دوستان را خوندم که هر کدومش برای من واقعا آموزنده بود؛حس کردم با یک نوجوان12 ساله دارم صحبت می کنم نه یک جوان 23 ساله!
شما احتمالا غرق در وفور نعمت زیاد بزرگ شدین که این قد را یک مشکل و نقص بزرگ می بینید.
بابا یکم تو این تالار باشید ببیند مردم تو زندگی هاشون با چه مشکلات بزرگی دست و پنجه نرم می کنند.
شما قدتون 168 سانته؟ ناراحتین دختری قد شما را کوتاه بدونه؟
خب سراغ دخترای قد بلند نرید!
این همه دختر. به خدا این قدر دختر قد کوتاه می شناسم که به خاطر همین قد خواستگار ندارن!
خب مجبور نیستین که سراغ دخترای قد بلند برید که!برید سراغ یک دختر150 تا 155 سانتی!
باور کن اونم داره مثل تو غصه می خوره که چرا یک خواستگار که قدش متناسب من باشه،ندارم؟
اونم همش داره دعا می کنه.
شاید خدا شما را برای او خلق کرده باشه؟ از کجا معلوم؟
شاید یک دختر زیبا و مهربون با همین قد منتظر شماست ولی شما با گیر دادن الکی ذهنتون به این قضیه دستی دستی دارید خوشبختیتون را خراب می کنید!
واقعا دستی دستی و به راحتی!
دخترا ملاک های خیلی مهمتری از قد برای ازدواج دارن! شما برادریتون را ثابت کن بقیه ملاک ها را براورده کن!حالا یک ملاک قد را نداشتی بیا غصه بخور!
تاپیک قبلی منو بخون.ببین من به عنوان یک دختر چقدر ملاک های زیادی دارم.یکیش هم قد نیست.
بابا ازدواج خیلی چیزهای مهم تری داره! شما باید خیلی روی خودتون کار کنید تا یک شوهر خوب باشید. باید خیلی خیلی مطالعه کنید!
ببین برادر خوبم بازم منو ببخش که تند رفتم.
اما حس کردم به عنوان یک خواهر بزرگتر باید اشکالاتت را بهت بگم و متوجهت کنم.
حس کردم این طوری شاید یکم به خودت بیای.
واقعا به خودت بیا!
ازدواج خاله بازی نیست!خیلی پارامتر داره!
یک مدت تو این تالار تاپیک های ازدواج و خواستگاری را بخون تا متوجه منظور من بشی.
بازم ببخشید اگه لحنم بد بود! ولی نیتم واقعا خیر بوده :72::72::72: