اینکه چیزی رواج داره دلیل بر درستیش و جوازی برای انجام دادنش نیست.اون پسرایی
زیر بار ازدواج سنتی،نمی رن در واقع به بهانه ازدواج پی عشق و حال خودشونن،ولی
وقتی بخوان ازدواج کنن،همون سنتیو انتخاب می کنن.چه دوسدخترشون چه ...
راه دیگری هم نیست.
نمایش نسخه قابل چاپ
البته من در کل با نظرات شما و امین موافق هستم چون درصد زیادی از پسرای ایرانی هنوز این موارد براشون جا نیفتاده و همه روابط را برا خودشون میخوان و اشکالی نداره اما به دختر که میرسه بد میشه اما در مورد قسمتهایی که بولد کردم برای اینجور نظر دادن باید یه اطلاعات اماری دقیق داشت...اتفاقا منم خیلی دلم میخواست که یه اطلاعات اماری در این مورد تو کشور بود...
به هر حال دخترای زیادی هم هستن که تو این شرایط جامعه الان اصلا خواستگار سنتی ندارن و متاسفانه هیچ راهکاری برای انها اصلا داده نمیشه و سنشون بالا میره و نیازهاشون نادیده گرفته میشه و در نهایت اونها را دعوت به صبور بودن میکنن و دعا!!!!!
ممنون از همتون که نظرتون رو بیان میکنین...
من تا حدی با امین جان موافقم در مورد ادلیستم هم باید بگم ایشون حساسیت بیش از اندازه به خرج دادن تا حدی که خواستن رابطه تموم شه ...ولی من منطقی باهاشون حرف زدم اما از اعتمادش کم شده
میتونست یه حساسیتی به خرج بده بعدم اصلا براش اهمیتی نداشته باشه در هر صورت منم قبول دارم که همه ی این دوستیا به ازدواج یا ازدواج سالم ختم نمیشه همونطور که خیلی از ازدواج های سنتی هم به ازدواج سالم ختم نمیشه!!!!...
و اینکه اقا فرهنگ من خیلی هارو هم میشناسم با همین دوستیا ازدواج کردن بچه هم دارن زندگی خوبی هم دارن پس نمیشه گفت همه ی پسر ها به فکر ازدواج سنتی ان و همچنین نسبت به خواهراشونم حساس هستن... من نمیدونم شما کجا زندگی میکنین و چطور انقد قاطع حرف میزنین
ممنون گیسو جان
من نگفتم ازدواج به روش سنتی بده. گفتم واسه من ممکن نبوده. بچه بودم مامانم می گفت اه و غلط می کنی با کسی دوست شی و این حرفا و منم احمق و حرف گوش کن. بزرگ شدم کسی نگفت تو ادمی مثلا می خوای ازدواج کنی یا نه. فرض بر این گذاشته شد که من یه دختر غربی هستم با تمام امکانات و استقلال و اسایش های اجتماعیش و باید خودم واسه خودم شوهر پیدا کنم :311: یا شایدم فرض این بود که بنده وجود ندارم!! این وسطا هم واسه اینکه خیلی سرم خلوت نباشه جورواحور مشکل تراشیدن تو خونه که خوب حال و حول کرده باشم و کلا قید ازدواجم بزنم!! الانم اگه بخوام شوهر پیدا کنم رسما روش اجباری من میشه همون مدل اروپایی و غربی که باید یه مدت دوست باشی با طرف باشی حتی زندگی هم بکنی تا ببینین با هم هماهنگین یا نه. به عبارت بهتر بنده باید خجالتم بکشم تو این سن که باکره ام!! چیزی که نمی دونم اینه که واقعا این وابستگیه بعد از رابطه جنسی وجود داره یا نه. به غیر از این من مشکل وابستگی به کسی رو ندارم. این منم. وضعیت منه. من نگفتم که ازدواج سنتی بده. گفتم وضع من اینه. اگه کسی شرایط ازدواج سنتی رو داره خوب عالیه چرا که نه.
ضمنا اینکه پسری ادمو به خونوادش معرفی نکنه توی همون فرهنگای غربی هم یه زنگ خطره واسه اینکه این رابطه تهش به ازدواج ممکنه نرسه.
اره منم ادمایی که در اطرافم بودن با چند سال دوستی مثلا از دوره اوایل لیسانس تا پایان فوق لیسانس ازدواج کردن. زندگی های خوبی هم دارن. مشکلی هم ندارن .