آقای احمد علی من فقط چند نکته متذکر بشم(که اگر کس دیگری هم این تاپیک را می خونه براش مفید باشه):
مورد 3 را یک موقع قبل از عقد صحبت نکنید.به نظرم جاش نیست.بذارید بعد عقد وقتی که خودش راحت تر بود.ضمن این که این علائم در همه یکی نیست و شدت و ضعف دارد.حتی ممکنه کسی نداشته باشد.
در مورد 5 هم احساس کردم منظورم را آن طور که باید نگفته ام.من فقط داشتم مثالی می زدم.هر خانمی با هر جایگاه خانوادگی شان بالایی دارد.به قول خودتان این شان ها ساختگی است.فی نفسه زن ارزش بسیار بالایی دارد.حالا چه سیکل باشد.چه دکتر! چه خانواده پولدار و استاد دانشگاه داشته باشد،چه خانواده بی سواد.
فی نفسه همه زنان شان بالایی دارند.و دوست دارن تو شرایط سخت همسرشون پشتیبانشون باشه.به نظرم فرقی هم نداره.همه زنان دلشون می خواد نزد همسرشون ارزش بالایی داشته باشن و اینو حس کنند.
من داشتم اینو می گفتم که چقدر دوست دارم همسر آینده ام بتونه این حس پشتیبانی را با کلمات بهم بفهمونه.و چقدر می تونه این کلمات در بعضی موقعیت ها تاثیر گذار تر باشه و نباید اون موقعیت ها را از دست داد.حالا اون موقعیت حتی ممکنه خدای نکرده بیماری صعب العلاج باشه.
اصلا روی شان تمرکزم نبود.
پ ن1: یک زن هم باید تو شرایط سخت حامی شوهرش باشد.و تمام مطالب فوق یک طرفه نیست.هرچند که شاید شیوه اش متفاوت باشد.
پ ن2:این که می گویند ازدواج باعث تکامل است،نباید تنها لق لقه زبان باشد و واقعا بعد ازدواج باید تغییرات مثبت را در خودمون و طرف مقابل ببینیم.یعنی همان رشد همه جانبه که شما اشاره کردین.اگر ازدواج مانع رشد شد از هدف ازدواج دور بودیم.نباید فقط تک بعدی به ازدواج نگاه کرد.مثلا تنها براوردن نیازهای عاطفی.یا رشد علمی یا ....
نظر شخصی من اینه که در انتخاب همسر به دنبال یک همراه خوب در مسیر زندگی باشیم.نه یک رفیق نیمه راه.
پ ن3: این تاپیک زیر هم تاپیک بسیار مهمی است.برای من که مفید بود و به نظرم پست 2 منظور شما را از توقع بهتر بیان می کند:
پ ن4:یکشنبه ها ساعت 9 صبح برنامه (خانه آرام من )در برنامه سلام تهران را از شبکه 5(دکتر امیر مهرداد خسروی) حتما ببینید.CD اش به نام سبک زندگی هم از طریق صدا و سیما می تونید تهیه کنید. این برنامه به نظرم از مفید ترین برنامه های سیما در مورد ازدواج است.از اینترنت هم گویا میشه دانلود کرد.