نوشته اصلی توسط
dokhtare kordestan
سلام سلام به همه
چه تاپیک قشنگیه میخواستم تا یه ماه دیگه که دفاع دارم پستی نذارم ولی این تاپیکو که خوندم نتونستم..... ولی چرا آقایون شرکت نمیکنن؟نمیخوان ازدواج کنن؟؟؟؟؟ اینجوری که ماهام مجرد میمونیمااااااا:81:
منم میخوام شروع کنم ولی لطفااسم افرادیو که تو همدردی خیلی شکل ازدواج داشتنو حتما بیارید.مثل شب قدر و آبی بیکران - viseو, .......
ایشاله خدا یه همسر مهربون - خونه واده دار -چشو دل پاک و با اخلاق با یه شغل ثابت بهم بدههههههه:43:من به نوبه خودم از ته دلم برای همه مجردان عزیز دعا میکنم.ایشالله خدابه همه مجردایی که تایم ازدواجشون فرا رسیده به خوبیو خوشی کمک میکنه و یه شریک زندگیه مناسب و لایق بهشون بده.معیارهای هرکسی فرق میکنه واسه همین میگم ایشاله به همه دختر پسرای عزیزمون یه شریک زندگی عطا کنه که تا آخر عمر از ته دلشون بخندن.
- - - Updated - - -
سلام سلام به همه
چه تاپیک قشنگیه میخواستم تا یه ماه دیگه که دفاع دارم پستی نذارم ولی این تاپیکو که خوندم نتونستم..... ولی چرا آقایون شرکت نمیکنن؟نمیخوان ازدواج کنن؟؟؟؟؟ اینجوری که ماهام مجرد میمونیمااااااا:81:
منم میخوام شروع کنم ولی لطفااسم افرادیو که تو همدردی خیلی شکل ازدواج داشتنو حتما بیارید.مثل شب قدر و آبی بیکران - viseو, .......
ایشاله خدا یه همسر مهربون - خونه واده دار -چشو دل پاک و با اخلاق با یه شغل ثابت بهم بدههههههه:43:من به نوبه خودم از ته دلم برای همه مجردان عزیز دعا میکنم.از خدا میخوام هرچه سریعتر برای 5 خواهر شب قدر که خیلی مشکلات گریبا ن گیرشون شده و آبی بیکران عزیز - ویس عزیزو همه دختر پسراس عزیز همدردی و همه دنیا یه همسر خوب عطا کنه.ایشالله خدابه همه مجردایی که تایم ازدواجشون فرا رسیده به خوبیو خوشی کمک میکنه و یه شریک زندگیه مناسب و لایق بهشون بده.معیارهای هرکسی فرق میکنه واسه همین میگم ایشاله به همه دختر پسرای عزیزمون یه شریک زندگی عطا کنه که تا آخر عمر از ته دلشون بخندن و تو هر لحظه ای که هستن احساس خوشبختی ازشون جدا نشه.:43::72: