آخ جوووون چه تاپیک پر مخاطبی شده!
منم چند وقته همین مشکل رو دارم و واقعا برام سواله
از صحبتای دوستای عزیز خیلی لذت بردم و مطالب همتون like داشت و اگه میشد هزار تا میذاشتم
خصوصا مصباح الهدی عزیز نکات کلیدی زیادی رو مطرح کرده خیلی دوست دارم سنتونو بدونم چون خیلی نکته سنج و پخته هستید
باید بهتون آفرین گفت:104::104::104:
اما منم صحبتای دوستان رو تایید می کنم و چند نکته در ادامه بیان کنم:
1- روشهای غیرمستقیم برای فهمیدن نظر پسر کاملا درست بود ولی ممکنه گاهی این شرایط پیش بیاد و گاهی پیش نیاد پس چه باید کرد
2- پسری که در هنگام خواستگاری دوست داره صحبت ادامه پیدا کنه و میخواد رازهای بیشتری از شخصیت شما رو کشف کنه 80% اطمینان میدم که خوشش اومده
3- پسری که دائم لبخند میزنه یعنی از صحبت کردن با شما لذت میبره و مردا تا از خانمی خوششون نیاد از صحبت با اون لذت نمیبرن
4- این مورد برای خودم پیش اومده زمانی که خانواده دختر رو پسندیدن معمولا دوست دارن پسر بپسنده و زودتر بقیه مراسم انجام بشه در اینجاست که میگن خانواده عجله دارن ولی پسر روال عادی رو طی می کنه و خیلی عجله نداره (تو این موارد یه کم شک کنید چون احتمال داره پسر رو به زور آورده باشن)
به نظرم میشه به طور غیرمستقیم از پسر پرسید که چقدر به ایده آل هاشون نزدیک هستیم!
همچنین به قول دوستای عزیزم اگر پسری توی تصمیم گیری های زندگی مستقل باشه معمولا زیر بار حرف زور نمیره پس نمیشه به زور مجبور به ازدواج کردش
در مورد تشخیص استقلال پسر هم راه های زیادی هست و با سوالات موشکافانه میشه تا حدودی پی برد
البته استقلال منظورم پدر و خواهر و برادر هست و گرنه 99% پسرای ایرانی به مادرشون وابسته هستن و اون 1% باقیمانده اصلا مادر ندارن:311:
ضمنا از تمامی آقایون محترم هم دعوت میشه که توی این تاپیک حضور پیدا کنن و نظراتشون رو به اشتراک بذارن