جناب Naashena سی سال که سهله تا 60 سالگی هم زن نمیگیرم.این یادت باشه هر کس بهت گفت زن بگیر بدون باهات دشمن هست!
نمایش نسخه قابل چاپ
جناب Naashena سی سال که سهله تا 60 سالگی هم زن نمیگیرم.این یادت باشه هر کس بهت گفت زن بگیر بدون باهات دشمن هست!
آقای فرزاد به نظر من اشتباه شما اینه که یه تعداد مانع فکری برای خودتون درست کردین. اینکه تا 30 ازدواج نمی کنم اینکه می خوام کلی مجردی کنم اینکه مامان بابام زور می گن با این دختر ازدواج کنم و از این چیزا.
کل کاری که نیازه بکنین اینه که این گارد هایی که می گیرینو بردارین. ذهنتونو ازاد کنین. بعدش ذهن پدر مادرتون هم ازاد میشه. چون وقتی شما ارامش دارین دیگه اونا رو به هول نمی ندازین که براتون دختر خوب پیدا کنن.
شما باید با کسی ازدواج کنین که مناسب شما باشه. و خودتون باید زمانی ازدواج کنین که حداقل این حس ازدواج کردنو داشته باشین. اینا هم از لحظه ای که گاره هاتونو بیارین پایین و ذهنتونو ازاد کنین ممکنه اتفاق بیفتن تا چندین سال دیگه.
کار کنید درس بخونید زندگی کنید برای خودتون هی منع نتراشید. ازاد بذارین ذهنتونو تا بتونین به راحتی دختر مناسب خودتونو پیدا کنین. بعدش ممکنه این دخترو خیلی زود هم پیدا کنین.
کل چیزی که به نظر میاد اینه که شما به پدر مادرتون به روش خودتون زور می گین اونا هم نگران میشن و هول و در عمل به روش خودشون به شما زور می گن.
موفق باشید.
در حال حاضر 30 سال سن واسه پسر اصلا سن بالایی محسوب نمیشه ولی یه چیزو بهت بگم ممکنه ازدواج تو سن بالاتر مشکلی نباشه ولی بچه دار شدن تو سن بالا به نظرم خیلی کار اشتباهیه.:81:
برادرم هر وقت احساس نیاز کردی و با کسی که دوستش داشته باشی و معیاراتون با هم همخونی داشته باشه ازدواج کن . ولی اینو بدون اونایی که ازدواج موفق داشتن ارزو میکنن که کاش زودتر ازدواج میکردن ولی اونایی که ازدواج ناموفق داشتن ارزو میکنن که کاش ازدواج نکرده بودن . امیدوارم شما جزو دسته اول باشید البته کسی در ازدواج موفقه که سنجیده پیش بره و همه جوانب رو در نظر بگیره . عقل و علاقه هر دو باید لحاظ بشه .
در میان پستهای شما ، خطاهای شناختی زیاد است . لطفاً تاپیک
خطاهای شناختی و مشکلات ما
را بخوانید .