سلام جناب ask
چقدر خوب که دکتر روانشناس خوبی پیدا کردین که در این زمینه خاص تجربه داره! همین روانشناس را حتما ادامه بدین.خوشحالم تونستین حرفاتون را بهش بزنید.
اینکه می گید این فکر براتون لذت بخشه و دوست دارید متوجه هستم. کلا می گن ترک اعتیاد به افکار لذت بخش از جهتی سخت تر از ترک اعتیاد به مواد مخدر هست!
از این جهت که آسیب های اعتیاد به چنین افکاری قابل رویت نیست.و ما علنی درواقع آسیبی نمی بینیم.
و همین طور این افکار خیلی خیلی قابل دسترس تر از مواد مخدر هست و در عرض یک ثانیه می تونید بهش برسید.و هزینه ای هم به ظاهر ندارد!
ولی شما به این فکر کنید که دارید این همه هزینه می کنید.روانشناس می رید. کلی مطالعه می کنید. از طرفی به این فکر کنید که این وابستگی چقدر مانع پیشرفتتون میشه. چقدر باعث می شه فکر شما به جای استفاده در کارهای مفید هدر بره.
از طرفی ان شاالله شما می خواهید در آینده ازدواج کنید. یک مرد باید محکم و قوی باشه. یک مرد باید بتونه شرایط سخت را مدیریت کنه.
شما به این مسالتون به چشم یک فرصت برای افزایش قدرت مدیریتتون نگاه کنید.
به خودتون بگید که من باید محکم باشم. اراده داشته باشم! من باید تغییر کنم! به خودتون بگید نا سلامتی من مرد هستم!
همیشه تصور کنید که آدم با اراده و محکمی شدین.
اصلا پیشنهاد می دم یک فکر قوی تر در این زمینه پیدا کنید تا فکرتون را بهش مشغول کنه مثلا مطالعه در مورد چیز خاصی که بهش علاقه مند هستین. اینو نمی دونم چقدر فعلا در مورد شما می تونه صادق باشه ولی شاید مطالعه در مورد ازدواج و مطالعات مقالات اینجا هم خیلی براتون خوب باشه اینکه ویژگی های یک مرد چی هست و... ( با مشاورتون مشورت کنید)
و یا اینکه مثلا فکر تون را درگیر مشکلات تاپیک های اینجا بکنید تا فضای ذهنیتون عوض بشه.
اینکه می گید به دوستی با اون شخص نیاز دارید. خب حتما برید یک دوست دیگه پیدا کنید. تو کلاس ورزش و... حتما موقعیت های خیلی خوبی براتون پیش میاد.
اینکه همش فکر می کنید دوستتان چه فکری در مورد شما می کنه, به دلایل پست قبلم گفتم اصلا مهم نیست
ولی باز هم به نظرم با روانشناستون اول حتما مشورت کنید در این مورد.
من یه پیشنهادی هم دارم.برای دوستتان نامه ای ایمیل کنید و اون حرف هایی که فکر می کنید دوست ندارید در مورد شما برداشت بدی کنه را بنویسید.
مثلا بنویسید: من منظورم از اون حرف ها وابستگی شدیدی بود که به تو پیدا کرده بودم و روانشناس گفت این خودش را به صورت احساسات امنیت و آغوش و ... نشون می داده. اصلا دوست ندارم در مورد من فکر بدی مثل داشتن میل ج نسبت به خودت بکنی. همیشه حس من نسبت به تو پاک بوده و پاک خواهد ماند.
این چندوقت فقط همین را می خواستم بهت بگم که تو دلم نمونه. و گرنه طبق نظر مشاور فعلا برقراری ارتباط با منبع وابستگی درست نیست. و من هم قطعا طبق نظر مشاورم خواهم ماند.
این جوری فکر کنم فکرتون از این قضیه آزاد بشه.لااقل حرف دلتون را بهش گفتین و دیگه فکر نکنم فکر بدی در مورد شما بکنه.نامه را ایمیل کنید و دیگه به خودتون بگید سوء تفاهم دیگه تموم شد و پایان.دیگه هم پیگیری نکنید. (بهتره در این مورد هم با مشاور صحبت کنید.)
کلا به روند مشاوره خوش بین باشید.
امیدوارم زحماتتون نتیجه بده.چون خیلی جای امید داره.
موفق باشید