نوشته اصلی توسط
فدایی یار
سلام.اول از همه سال نو رو پیشاپیش به همه ی عزیزان این جا که زحمت می کشند تبریک میگم.من دیگه اومدم اخرین نظرمو دراین سال بدم و برم.
خانم شین خواهش میکنم.به هر حال توی هر رابطه ای این نیست که هم هی تقصیرا گردن یکی بیفته.انشالله شما هم خوشبخت و شید و با کسی وصلت نید که لیاقت شما رو داشته باشه و برای من هم دعا کنید.ممنونم.
اما اگه فکراتونو کردید و فکر میکنید بحث وابستگی عاطفی نیست و اون اقا این قدر خوبی داره که میخواید با این شرایطشون کنار بیاید و ازدواج کنید و با این پیش فرض
به نظر من نه چه اشکالی داره شما به پیام تبریک بدید ..دوست داشتن که غرور نمیشناسه ..بعدش شما ابراز کردید اگه جواب ندند ناراحت میشید یا بعید دونستید که جواب ندند... ببنید شما خانم هستید ایشون یه قدم اومدند جلو با گوشی خودشون به شما زنگ زدند و صحبت نکردند شما هم یه قدم برید جلو با همون متانت همیشکی که داشتید و دارید و بعدش که به قسمت اعتقاد دارید و بعدش ایشون اگه انشالله جواب دادند و قرار شد باهم صحبت کنید اون جا کامل این مشکلات رو باهاشون مطرح کنید بحث تعهدشون به خواهر و برادرو نظرشون رو بخواید و...
به هر حال دیگه من هیچ منعی که نمی بینم به نظرم اگه اگه واقعا با این شرایطشون میخواید باهاشون ازدواج کنید وبه هر حال ایشون تحصیل کرده هستند قطعا بعد عقد و.. میتونید راجب خیلی مسایل صحبت کنید و یه نتیجه ی خوب بگرید و در واقع به رشد هم کمک کنید
چه بسا الان ایشون منتظر حرکتی از شما باشند...ادم بعضی وقتا جملات خوبی میخونه این که بهتره غرورت رو به خاطر کسی که دوست داری از دست بدی تا این که کسی رو که دوست داری بخوای به خاطر غرورت از دست بدی...
اگه هم جواب ندادند و . ... خب مشخص نیست پس هدفشون چی بوده و همون بهتر ناراحت نشید و بگید حتما قسمت نبوده (چون شما تلاشتون رو کردید و منفعل ننشستید )و سعی کنید با شرایط کنار بیاید و حتی شمارتونو عوض کنید و...
ولی با این چیزایی که شما نوشتید من حس میکنم ایشون منتظر قدمی از شما هستند و شما پیام بدید دوباره بخواید همو ببینید و...
بازم تاکیید میکنم اگه میخواید باهاشون ازدواج بکنید این کارو بکنید...اگه این کار ور هم کردید قبل فرستادن پیام به خودتون قول بدید اگه جوابی دریافت نکردید ناراحت نشید تا ببنیم بعدش چی میشه..
انشالله اتفاقی بیفته که به صلاح جفت شما باشه.