-
سلام
دقیقا این مشکل منم هست. چه جوری باید عرف را شناسایی کنیم؟؟؟ با وجود ناهمگون بودن فرهنگ جامعه.
منم فکر می کنم که عقب نشستن باعث بی احترامی میشه! و بهتره بشینم جلو و سرم را بندازم پایین و خیلی صحبت نکنم و جدی باشم! البته کلا ترجیح میدم که سوار نشم.
-
والا من که 30 سال از عمرم می گذره کلا به این نتیجه رسیدم که اصلا باید جلو نشست(چه متاهل چه مجرد) و در اتاق رو اکثرا نیمه باز رو به بسته گذاشت..و این چیزا تو تهران کلا حل شده...و کسی هم به ادم بد قضاوت نمی کنه....
فقط من جای شما بودم خیلی محکم نمی رفتم با ایشون....ولی خوب پیش میاد دیگه ومطمین باش کسی بد در مورد شما قضاوت نمی کنه به خصوص که بیشتر از این با شما بر خورد داشته باشه می فهمه که شما چه جور ادمی هستی و پاش رو از گلیمش درازتر نمی کنه
پاینده باشی
-
با سلام دوباره
gisoo، salehe92، و کاغذ بی خط عزیز از همتون متشکرم
من امروز یک دیدار کوتاه با این آقا داشتم و به نظرم همه چیز عادی بود.
در کل جو اینجا رو تا حدی مذهبی و سنتی میدونم و همینکه در اینجا خیلی ها این عقیده رو داشتن که روی صندلی عقب نشستن میتونه برای بعضیا بی احترامی باشه نشون میده که کار خیلی عجیب و غریب و خلاف عرفی نکردم که بخاطرش ناراحت باشم. هرچند اگه دوباره این موقعیت پیش بیاد اینکارو نمیکنم!
متاسفانه مدیر همدردی جواب سوال بعضی از دوستان رو ندادن. شاید همون توضیح رو کافی میدونستن یا هر چیز دیگه... اما من فکر میکنم همیشه موقعیت هایی که توش قرار میگیریم انقدر حالت صفر و یک نداره!! یعنی اینطور نیست که دو حالت داشته باشه. یا روی صندلی جلو یا عقب.. یا اینکار زشت و بی احترامیه یا نیست! معمولا توی موقعیت های مختلف میشه یه حد میانه ای رو تعریف کرد که برای هر موقعیتی درست باشه.
بهرحال از نظرات تک تکتون ممنونم:72: