-
سلام عزیز من خواهر من تو که میدونی و باور داری نظرات دوستان همش درسته و عین واقعیت!
پس چرا داری خودتو گول میزنی؟!
(من نمیدونم چی میخوام فقط می دونم هیچی آرومم نمی کنه.
می دونم حرف شما کاملا درسته فقط من باید سعی کنم که بفهمم ولی... ولی نمیخوای بفهمی چون محکم دستت گذاشتی رو گوشهات که نفهمی!) من میگم اگه صدتا مشاور خبره هم بیان به تو بگن راهتو اشتباه داری میری
ونهایتش میرسه به خرد شدن تحقیر شدن از دست دادن اینده و زندگی نجابت و خیلی چیزای دیگه که قابل جبران نیست!
باز همونجور که خودت قبول داری تا خود خودت نخوای هیچکس نمیتونه کمکت کنه!!!!
من نمیخوام بهت بگم چی درسته چی غلط چون فایده ای نداره هی میای نظرات دوستان میخونی باز میای حرف خودتو میزنی یعنی همش کشک:97:
مشکلت گفتی راه حل درست هم بهت داده شد الان مهم خواست خودتو یا بهشون عمل میکنی وخودتو از این مردابی که داری دست و پا میزنی بیرون میاری یا اینکه توش غرق میشی! خودت رو دریاب به خودت کمک کن دلت به حال خودت بسوزه گناه داری به خدا!!!!!!
ببخشید اگه یه خورده لحنم تند بود گاهی ادم یه سیلی باید بزنه به طرف تا از خواب غفلت بیدار شه!
-
من از وقتی که خودمو شناختم با این ادم اشنا شدم بعد از اون دیگه هیچی نفهمیدم..
نمیدونم چی می خوام خودمم
فقط می خوام از این شرایط بیرون بیام چون دارم نابود می شم
فقط برام دعا کنید بچه ها فقط همینو می خوام .. :302:
- - - Updated - - -
abi bikaran دارم سعی می کنم از این منجلاب بیام بیرون
شرایطم اصلا خوب نیست ..
-
عزیزم تو هنوز سنی نداری حیف به خدا خودتو تو این راهها از بین ببری اون پسر رو در ذهن خودت یه شیطان ببین دشمنت ببین پا بزار روی دلت روی احساست!
فقط خودت بخواه تموم کنی و رهاش کنی همین !
خودتو احساستو نجابتت رو راحت به این ادمهای فاسد و سواستفادگر نفروش ارزشت مطمئن باش خیلی بالاتر از اینهاست!( خدا از این پسرهایی که فقط فکرشون سو استفاده کردن از دخترای ساده و کم سن سال وناموس مردمه نگذره! :97:)
-
رابطتوتون تا چه حدی بوده ؟؟؟به رابطه جنسی هم کشیده شده ؟؟
ببیند دختر خوب اگه میخوای مشکلت حل بشه چشماتو باز کن و همه ی پست هایی که دوستان برات گذاشتن رو چند بار بخون .ببین چند تا از اقایون در مورد هم جنس خودشون چی گفتن .
اینکه چند سال با ایشون بودی دلیل نمیشه که حتما تا اخر عمرت به پای این اقا بشینی که بیخود داره شما رو دنبال خودش میکشونه.
فکر کن که روز به روز بگذره و خبری نشه و زمانی به خودت میای که میگی ای دل غافل کاشکی همون چند سال پیش رهاش میکردم.به این فکر کردی که یه دختر جوان از چه سنی براش خواستگار میاد و شما بدون دلیل بخوای اونا رو رد کنی که به امید این باشی که به این اقا برسی.
اگه فکر میکنی اون کشته و مردت هست و خودشو عاشق سینه چاک شما میدونه .خوب راهش این هست که بهش بگو کاملا رسمی اقدام کنه.فکر نکن اینجوری کوچیک میشید .اتفاقا اینجوری شخصیت خودتون رو حفظ میکنید و برای دختر بودنت ارزش قایل میشید و از راه درست جلو میرید.اون اقا هم اگه واقعا قصدش ازدواج هست دنبال دلیل نمیگرده.
پس فرصت ات رو از دست نده فانوس شب و برای خودت ارزش قایل باش. از هرجا شروع کنید فقط و فقط به نفع خودت هست.
-
می دونم سخته برای شما دست از این ارتباط کشیدن . می دانم چون باورت شده بود به ازدواج می رسی خودت را فدا کردی و از این هم ناراحتی که چرا ارزون فروختی خودت را و ...... عمق ناراحتی و پریشانیت را می فهمم و درست تشخیص داده ای که فقط باید بیرون بیایی از این وضعیت .
عزیزم ، خانمی ، دختر گل و نازنین ، راه برون رفت شما قطع این ارتباط بطور کامل و عمل به راهنمایی هست که دادم . اگر نخواهی این راه را بروی ... به زودی اوضاعت از این هم بدتر خواهد شد و به خودت می گی کاش به راهنماییهای همدردی گوش داده بودم و .....
راه نجاتت همین هست و اگر عین مدلی که بنده بهت گفتم حرف بزنی که گفتم محکم می گی من اشتباه کردم ، این روابط کار درستی نیست و دیگه هم نمیخوام ادامه بدم نه با تو ونه به هرکس دیگری اجازه ارتباط بدهم و هرکس بگه ازدواج و رابطه برای شناخت من زیر بار نمی روم و حرفم اینه که از طریق خانواده بیایید خواستگاری و حالا هم به تو همین را می گویم که دیگه نمی خواهم ارتباط داشته باشم اگر واقعاً مرا برای زندگی میخواهی راهش خواستگاری هست اگر هم نه که تمام و من هم میرم که همین رابطه بشه بزرگترین و گرانترین درس زندگیم از این روابط ، اشتباه کردم و تاوانشم نارضایتی از خودم هست . توبه می کنم و از خدا میخوام کمکم کنه از این به بعد راه درست رو برم .
به نظرت این حرفهایی که قاطعیت و راه درست را انتخاب کردن را نشان میدهد شخصیت آدمو تضعیف میکنه . یا تن دادن به رابطه و حرفی از ازدواج نزدن مبادا طرف عصبانی بشه ؟ کدامش له شدن هست ، کدامش خار شدن هست ؟ کدامش شخصیت خورد کردن هست ؟
یک بار دیگر پستی که ارسال کرده بودم را بخوان لطفاً دقیق و مو به مو تا ببینی در اون راه کار به هیچ وجه بی اعتبار شدن نیست بلکه اعتبار به دست آوردن هست
موفق باشی