نوشته اصلی توسط
khaleghezey
درود بانو رها
یه خواهش شما زندگی خیلی خوبی دارید شوهر خوبی هم دارید لطفا از حساسیتت کم کن نسبت به فیسبوک قرار نیست هرکی در سایت فیسبوک عضو میشه دنبال روابط غیر اخلاقی باشه.شما رابطتت را با شوهرت سعی کن بهتر کنی.گوشی و کامپیوتر جز لوازم شخصی محسوب میشه این حرف ایشون واقعا درسته ولی اینکه یه زن توقع داره همسرش وقتی از سر کار میاد منزل وقتی میداند که همسر از صبح تا اونوقت منتظرشه و تفریح و دلخوشی دیگری هم ندارد بهتره که بیشتر پیش همسرش باشه و بهش اهمیت بیشتری بده.
بیا یه کار یکنیم شما به چه کاری و یا چه ورزشی و یا چه هنری علاقه مندی خوب چرا دنبال نمیکنی اینجور یحساسیتی که داری نسبت به این کار شوهرت کمتر میشه.اتفاقا خیلی خوب پیشرفت کرده بودی توی اینجور کارا باید خیلی صبور باشی بانو خیلی.میتونی بهش بگید که من دوست دارم بیشتر بهم اهمیت بدی و ازت ممنونم که دوسم داری و برای بهتر شدن زندگیمون داری تلاش و کوشش میکنی ولی خوب منم زنم و خیلی سعی کردم خودم رو کنترل کنیم ولی خوب مثلا فیسبوک خیلی استفاده میکنی یا اینترنت حسادت میکنم مثل بقیه زنا.اینجوری بهش بگو کم کم برو جلو.ایاشلله همه روزات خوب و بهاری باشه بانو خواهشا صبور باش و پرامید اصلا و ابدا امنیدت رو از دست نده وضعیت زندگی شما خیلی خوبه اگه میخوای بهتر بشه پس تلاش و صبوری زیادی لازمه :72:
لطفا سعی کنید به علایقتون اهمیت بدید و با استفاده از کلاس های هنر و آشپزی وقت خودتان را سپری کنید تا کمتر به این موضوع فکر کنید