سلام
میشه بگید چند سالتونه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میشه بگید چند سالتونه ؟
خب این کاملا به آدمش بستگی داره،
ولی فکر می کنم اگر به کسی علاقه خاصی نداشته باشی اگر مطلع بشی که دوستت داره یه حالت معذب و بدی پیدا می کنی.
نگاهت هم به طرف مقابل کمی بد می شه. مثل کسی که خودش را تحقیر کرده و ارزشش برات کم شده.
کسی از مورد توجه بودن یا دوست داشته شدن بدش نمی آد،
اما وقتی شکل خاص به خودش بگیره، مثل این علاقه ای که شما به اون آقا دارید، دوست داشتنی نیست. ندونه بهتره.
برای خودش حالت سردرگمی ممکنه ایجاد کنه و از این که کسی اینقدر دوستش داره، بدش بیاد و گیج بشه.
از اونطرف نگاهش به شما هم تحقیر آمیز یا دلسوزانه می شه.
نظرم خیلی شخصی و غیر قابل تعمیم است.
شما هم که از آقایون نظر خواسته بودید شاید این توضیحات خیلی به دردتون نخوره.
مخصوصا که سیستم آقایون در این زمینه ها کلا با خانمها فرق داره.
سلام...22سالمه
- - - Updated - - -
ممنون از نظرتون...با ی جاهایش مخالفم دوست داشتن هیچوقت حقارت نمیاره اون رفتار ماست ک باعث این تحقیر میشه...بعله اگه اون آقا علاقه ای نداشته باشه و من مدام ب روشهای مختلف جلوشو سبز شم ...سعی کنم اونو متوجه خودم کنم ...مدام از علاقه بی پایانم بگم این وسط هم هی ماتم زده خودمو نشون بدم خب ن اذیت میشه...من هیچوقت همچین کارایی نمی کنم و ن کردم... زمانی ک امکان دیدنشون رو بصورت مستقیم داشتم برخوردم و نگاهم(من اصلا نمیتونم بهشون خیلی نگاه کنم)خیلی سرد ومعمولی بود... الانم ک نزدیک 2 ساله اصلا برخورد مستقیم باهاشون ندارم.....اون معذب بودن در حالتی هست ک دو نفر مدام برخورد داشته باشن....با این قسمت حرفتون ک از جوابای سایر آقایون ب جواب درست نمیرسم کاملا درسته ....قبول دارم نباید میپرسیدم
ممنونم از همه دوستانی ک نظر دادن ...خب من بعد ار این بحثا ب این نتیجه رسیدم ک یا باید بیخیال جواب این سوال بشم یا ک از خودشون بپرسم ...هر چند من فکر نمیکردم ک کسی از این نوع دوست داشتن بدش بیاد ولی با این بحثا ب این نتیجه رسیدم ک حقیقت چیزی چز اینه...بهر حال ممنونم فکر میکنم دیگه حرفی نمونده و بهتره تاپیک بسته شه
پست اولتون خوندم....یاد کارای خودم نسبت به پسر مورد علاقه اکنونم افتادم........وقتی میگه مریضم تب میکنم هر پنجشنبه براش سوره یاسین میخونم برای افزایش رزق روزیش سوره ملک میخونم......یه روز روزه ی قضا داشت هی امروز فردا میکرد که بگیره انگار که من قضا داشتم هرروزبهش تاکید میکردم حتی بهش گفتم اگه ازلحاظ شرع مشکلی نداشت من به جات میگرفتم همیشه براش مطالب درمورد سلامتی ایمیل میکردم همیشه سرنماز دعاش میکردم ...........مادخترا خیلی دل رحم هستیم نمیدونم این کارها رو ازسر دوست داشتن و دل سوزی برایکی میکنیم سزاوارشه یا خیر؟؟؟