”من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم
خواهی از سخنم پند گیر و خواهی ملال“
مراجع گرامی،
بنده به عنوان مشاور نظر تخصصی خودم را برای شما گفتم. اینکه شما به خاطر گرفتاری احساسی و وابستگی که دارید تمام قوای فکری و منطقی خود را صرف دفاع از احساسات خودتون می کنید را کاملا درک می کنم.
خلاصه گفتم که :بحث علاقمند کردن یک نفر در ازدواج اساسا کاربردش محدود به ارضاء احساسات موقتی هنگام همسر گزینی هست و برای ازدواج باید یک تعادلی مبتنی بر شناخت دو طرف باشد. و آنهم وقتی فرایندش استارت می خورد که خواستگاری انجام گیرد.
اگر شما ایشون را شناختید و مناسب می بینید. و
اگر خواستگاری کردید و ایشون هم شما را مناسب دیدند که مبارکه...
اما اینکه یک آقایی دغذغه اش این باشد که یک خانمی را علاقمند به خود بکند و آن خانم هم راه خواستگاری را بسته باشد ، از نظر ما عواقب پیشی بینی نشده در آینده دارد.
اینکه شما در مقام یک عاشق ، حسن های او را حسن و عیب های او را نیز حسن ببینید طبیعی هست. اما اگر به دیدگاه کسانی که فارغ از این احساسات هستند و منطقی نگاه می کنند بی توجه باشید، آنگاه باید پیامدهای احتمالیش را بچشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مدیرهمدردی
با سلام و احترام
یه مشاور، صرفا از یک جنبه نمی تونه به مسائل مراجعش نگاه کنه.:81:
شما الان این جنبه برایتان مهم هست که او به شما علاقمند بشه. و خیال می کنید که عالی میشه با هم ازدواج کنید.
ولی از نظر من علاقمند شدن ایشون فقط بخش کوچک کار هست.
بخش مهمتر اینست که اگر می خواهد این بین ازدواجی صورت بگیرد و شامل آن یک پنجم نباشید که طلاق می گیرند و شامل آن درصدی هم نباشید که طلاق عاطفی می گیرند و شامل آن درصدی هم نشوید که از ازدواج پشیمون می شوند. پس باید دقت کنید و زویا و جنبه های پوشیده ازدواج را هم با دقت نگاه کنید:
به عنوان مثال:
طرز تفکر و نگرش کسی که ما با آن ازدواج می کنیم یکی از معیارهای بسیار بسیار مهم در روند زندگیمون هست.
حالا یک دختری با این تحصیلات و با این سن بالا و با این جامعه گردی ، بر اساس یک تجربه ناقص در گذشته اش، مسیر همسرگزینی و خواستگاری را به صورتی مسدود کرده است. که یک خواستگار مناسب جرات خواستگاری هم به خودش نمی دهد.
یعنی این خانم نقص در شیوه تفکر دارد.
در آینده در این زندگی خیلی مسائل باید با همین تفکر حل شود. تفکری که با يک غوره سرديش ميکنه با يک مويز گرميش. می تونه دردسرهای بزرگی را در مسیر زندگی برای شما ایجاد کند.
جنبه دیگر:
معمولا در خانواده باید تصمیم گیری جمعی باشد.
خانمی قبل از ازدواج شما را غیر مستقیم واداشته است که به شیوه او خواستگاری کنید. خانمی که هنوز در ازدواج شما نیست. حالا بعد از ازدواج هم ممکن است نظرات دیگری حتی اشتباه داشته باشد. آیا بازهم به سبک او عمل می کنید؟ یا فکر می کنید بعد از ازدواج قدرت جابجا می شود و دست شما می افتد.
جنبه دیگر:
دختری که سن او 29 سال هست. اگر واقع بین باشد. باید بداند جمع زیادی از خواستگاران خود را ازدست داده است. حداقل تمام خواستگاران زیر 29 سال. از طرفی برای بچه آوری مطمئن فقط چند سالش باقی مانده است.
حالا با این وضعیت هنوز هم دید رومانتیک 14 سالگی به ازدواج دارد. پس این فرد را نباید سن شناسنامه ای او را فقط دید. بلکه رفتار احساسی او نشات گرفته از فیلمهای رومانتیک هست. نه واقعیت.
قبلا من نکته ای در مورد خانمهای خیلی قشنگ، یا پولدار ، یا با موقعیت اجتماعی بالا یا تحصیل کرده گفته ام. که ممکن است خودشان را یا خواستگارانش را به اشتباه بیندازد، در ذیل مجددا می آورم.
(خلاصه اینکه با جسارت و جرات به او بگویید که قصد ازدواج دارید و بخواهید که رسما به خواستگاریش بروید. اگر قبول نکرد. ادامه و اصرار شما نشان از وابستگی احساسی شما دارد و این می تواند فرایند زندگی و ازدواج شما را با مشکل روبرو کند.)