نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khaleghezey
درود بانو شارلوت گرامی :72:
وایسا من یه سری اخلاقایی که مردا ازش متنفریم رو برات بنویسم:
1. زن غرغرووو
2. زنی که نیش و کنایه بزنه
3.زنی که هنوز نیومده توی خونه گیر بده کجا بودی با کی بودی چرا اینو نگرفتی چرا اینکارو نکردی و ....
4.زنی که نزاره یکم واسه خودمون راحت باشیم مخصوصا جلوی تلویزیون
5.زنی که اشتباهات گذشتمونه بکوبه توی سرمون
6.زنی که پشت سر خانوادمون حرف بزنه و مارو در مقابل خانوادمون قرار بده
شما اینو نوشتی:
من حتی تا 6 یا 7 عصر ناهار نمیخورم تا اون بیاد و با هم بخوریم در حالی که بعضی روزا اون ناهارشو میخوره و من تا شام گرسنه میمونم(تنهایی از گلوم پایین نمیره)
این یه مورد از نظر ما مردا ببخشیدا بیشتر حماقته تا عشق :161: من خودم خانومم دیر نهار خورد امروز وایساد تا من بیام نیم ساعت اینجوری شدم چون واسش خوب نیست بچه شیر میده ما مردا دیدمون فرق داره با شما بانوان محترمه همینکه موقع غذا خوردن بشینین کنارمون به حرف و درد و دلمون گوش بدین کافیه برامون
این یه نوشته طلائیه
نه تنها من بلکه همه مردا از زنی که یکمقدار توی خونه آزادش بزاره و به پرو پاش نپیچه فوق العاده این زن رو دوس دارن و عاشقش هستن
ما مردا زنایی دوس داریم که دوسمون داشته باشه.بهمون اعتماد بنفس بده.هوامونو داشته باشه.بزاره برای خودمون یکمقدار راحت باشیم.به حرفامون گوش بده هم حسی کنه باهامون. اینو بخونین
( متمرکز شدن روي نقاط مثبت به جاي نقاط منفي دادن شخصيت به همسر) ولی شما بجاش بهش نیش و کنایه میزنین و هی اشتباهش رو به رخش میکشی اینکار باعث میشه باهات لج کنه بجای اینکه طرفت جذب بشه
یکچیزی در مورد زیبایی نه تنها شما بلکه کلی میگم.
یه زن هرچی خوشگلم باشه زنایی توی جامعه هستن که ازتون خوشگلتر و جذابتر و از لحاظ جنسی با عشوه و ناز بیشتری هستن
:104::104::104::104::104:
:104::104::104::104:
:104::104::104:
البته بخش زیر از این پست اشکال تعبیری و محتوایی دارد و تعمیم ناروا هم هست و کاربرد نامناسب مثال . زندگی میدان جنگ و در بن بست نیست که برای حیات راهی جز گلاادیاتور شدن نداشته باشد .
اتفاقاً آنچه شما در بالا به عنوان اشکال بعضی خانمها اشاره داشته ای روندی گلادیاتوری هست و خانمها از روی ترس برای از دست ندادن و در کنترل داشتن انجام می دهند .
زندگی میدان تفاهم و عشق و عاطفه و همیاری برای ساختن و رشد هست و در این مسیر هم هیچ بن بستی نیست که برای عبور از آن جز جنگیدن و هلاکت حریف راهی نداشته باشی .
اینجاست که دقت در کاربرد مثالها اهمیت پیدا می کند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khaleghezey
این همیشه خدا یادت باشه الان دیگه با قدیم فرق میکنه زندگیت رو میخوای باید مثل یه گلادیاتوری باشی که هرروز میجنگه تا زنده بمونه باید باید اخلاقای منفی رو بزاری کنار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khaleghezey