نوشته اصلی توسط
khaleghezey
خوب پس الان مشکل چیه من یکی متوجه نشدم
شما هم مثل بانو kmr خوشی زده زیر دلتون خوبه مردا اینجوری هستش اخلاقشون منم تقریبا همینجوری هستم خوب میریم توی فاز مجردی و یکم خوشی چه ایرادی نمیتونین ببینین یکم برای خودمون باشیم.ایشون که تازه یه شهر دیگه هستین داره میاد شهر خودشون کلی ریفیق داره جا هست واسه دیدن تفریح با دوستاش اینا رو هم مد نظر قرار بدین.
خدا وکیلی الان کسی بهم بگه ازدواج کنم با اینکه خیلی خشوبختم ولی خانومایی رو میبینم مثل شماها که فکر میکنن بجای شوهر برده گیر آوردن خوب اونم انسانه تفریحاته خاص خودشو داره میخوای یکم راحت باشه این بار مسئولیت رو برای یه مدتم شده از روی دوشش بزاره پایین یه نفسی بکشه جرمه این؟:97::102::161: بهشون میگم تا جایی که میتونی مجرد بمون لذت ببر تموم شد خسته شدی بعدش برو زن بگیر.
شما لطف کن یکمقدار بزار برای خودش باشه ریکاوری کنه واسه یه مدت کوتاهه گناه داره بنده خدا
شرمنده شبیه درد و دل شد
راستی تا یادم نرفته واسه مردا دوران عقد فرق داره با عروسی توی دوران عقد همسر مثل ملکه میمونه واسه شوهر ولی بعد عروسی این جایگاه برمیگرده به همون جایگاه زن و شوهری یکم توقعتون زیاده.
یکچیز یته دلم مونده عقده تشکر ندارم ولی دقت کن شما همینجا هم بلد نیستی یه تشکر کنی از کسایی که براتون وقت میزارن مطلب مینویسن از فکرشون ذهنشون وقتشون میزنن یه تشکر کنین جای دوری نمیره
فقط امیدوارم توی زندگی معمولی حداقلش اینجور ینباشین تشکر کردن بلد باشین :72:
بانو kmr در مورد این نوشتتون :
(( وقتی به خودشون میرسه میگن حواست به ما باشه مردا غرور دارن. وقتی به زنهای بدبخت میرسه میگن به ما ربطی نداره خودت مشکلتو حل
کن . منو قاطی این خاله زنک بازیا نکن. نمیگن زنم آدمه دوست داره مواقعی که نمیتونه خودش جواب بده شوهرش تکیه گاهش باشه. نه اینکه
اونم به خاطر رودربایستی که با خانواده اش داره واسه اینکه از کارش شونه خالی کنه موضوع رو خاله زنک جلوه میده ))
خوب اینم برمیگرده به اختلاف بین زن و شوهر.ما مردا مشکل زن و خانواده خودمون رو بیشتر خاله زنکی میدونیم از نظر شما بزرگه درست ولی قرار نیست مثلا مادر من حواسش نبود سلام بده یا خواهرم یا نشستن جدا دارن حرف میزنن یا کارایی مثل اینو توی خونه خانوادم رو ترش کنی واسشون یا میریم از در بیرون شروع کنین به قر زدن خوب اون مرد هم به اندازه خوش مشکل داره ظرفیتش تکمیله تکمیله توی این گرونی و فلاکت بخواد خرج زندگی رو جور کنه بسشه از سرشم زیاده از پس همین یه کار بر بیاد شاهکار کرده.ما مردا نمیدونیم زن میگیریم آرامش داشته باشیم همفکرمون باشه یا اینکه با یه دختر بچه زندگی میکنیم که فقط جیغ و داد و غر زدن بلده.
این دیدگاه مرداست.از این دید نیگاه کنیم ازتون خواهش دارم لطف کنین مسائل کوچیک بین خودتون رو حلش کنین با درایتی که یه مرد از همسرش انتظار داره اینا مشکل محسوب نمیشه میدونم حق دارین بهتون با این دید نیگا کنیم ظلم میشه ولی این دید ما مرداست.
توقع احترام گذاشتن داریم وقتی حتی میریم خونه خانواده همسر.شما نیگا کن نوشته بانو مریم رو ازش غرور و تکبر شر شر داره میریزه.
ولی در کل میگم دیدگاه مرد و زن باهم متفاوته وقتی رفتین خونه مادر شوهر بزارین یکم با خودشون خوش باشن راحت باشه مردتون بعد کم کم حرفاتون رو بهش بزنین .شما زن هستین و به اندازه کافی از نظر ما مردا داری خرد و درایت هستین که بتونین یه سری مسائل رو بینتون حل کنین پس تا جایی که میتونین خودتون مشکل رو حل کنین در مواقع ضروری با شوهر بیان کنین اینجوری بهتر حرفتون رو گوش میده.