نوشته اصلی توسط
ستیلا
ببین عزیزم یه چیزی رو بهت میگم چون منم خودم دخترم و دانشجو و درک میکنم چی میگید .امروز رفته بودم دانشگاه .الان دو ترم هست یکی از دانشجوها هروقت منو میبینه دست و پاشو گم میکنه و به بهونه های الکی میاد سلام میده(البته من خیلی رسمی فقط یکبار جوابشو دادم اونم به خاطر اینکه بی ادبی نباشه) درسی رو که هنوز نگرفته میاد جزومو ازم میگیره یا اینکه جلو من بلند میشه اما من خیلی خبره تر از اون هستم .میدونی منم برام خیلی جالب شده که چرا اینقدر حواسش بهم هست .حتی سر کلاس ترم پیش متوجه میشدم داره نگام میکنه اما اصلا به روی خودم نیاوردم که داره منو نگاه میکنه.خوب اگه حرفی داره بیاد بگه نه اینکه موش و گربه بازی در بیاره و منم نفهمم نگاهش یعنی چی:97::97::97: .قبول دارم برات سوال هست و نتونستی درکش کنی اما اینو بهت قول میدم اگه نگاهش برای اون چیزی هست که شما دلت خواسته اگه قله ی قاف هم باشی پیدات میکنه چه برسه به الان که در دسترس هستی و میتونه بیاد جلو و مثل یه مرد حرفشو بهت بزنه .اون الان دنبال یه چراغ سبزه که اگه بهش نشون دادی دیگه نمیدونم هدفش دوستی هست یا ازدواج.
این عقب افتادن از درسات به خاطر توهم های فانتزیت هست .نشستی پیش خودت فکر کردی ..........:43::43::43: ولی همه ی توهم اتو پاره کن:304: .