نبخدا قسم بهانه نمیارم چون بین دوستای خودم بودن افرادی که کات کردن و این مسایل براشون بوجود اومده و دوباره روز از نو و روزی از نو.. من با شما کاملا موافقم
نمایش نسخه قابل چاپ
زیادخودتوبه اب واتیش نزن 3سال دیگه میفهمی چی میگم ن حالا الان کلت داغه داداشم
با این توضیحاتی که درباره اون دختر خانم دادی باید بگم کلا بی خیال شید که خیلی بهتره.
چون:
1- قبلا با کسی دوست بوده. ( نمی گم بد هستش یا خوب ، به هر حال تجربه یک رابطه دوستی را قبل از شما داشته)
2- در هنگام اتباط با شما ، حرف زدن از رابطه جدید یا دوست شدن با یک نفر دیگه!!!
3- هر روز صحبت از اینکه کات کنیم. ( عدم ثبات در تصمیم گیری و رفتار)
یک شخص عاقل به هیچ عنوان سمت این دختر خانم برای دوستی هم نمیره چه برسه به ازدواج!
نمی دونم چرا به این دختر خانم دلبسته شدین!! (عجیبه! )
آخه خیلی چهره پاک و معصومی داره حس میکنم هنوز به خودباوری نرسیده از درک ارزش خودش و علاقه ای که نسبت به این فرد دارم..شاید چون من ازش 3-4 سال بزرگترم شک داره که بهم ابراز احساسات کنه یا نه!! گاهی میگفت تو داداشم گاهی میگفت پسر عاشق نمیخای بخوابی؟؟؟ ایناااازور داره واسه من !!سختمه تو دوراهی باشیم جفتمون شاید این حالت بدترین حالت ممکن باشه که تو ندونی اون فرد دوست داره یانه بخوای ترکش کنی!!! واقعا درکم کنید:47:
خط اول توضیحاتت نوشته بودی که ایشون بسیار زیبا هستند.
متاسفانه شما فقط بخاطر چهره بهشون علاقه مند شدید.
------------------------------
معیار های بسیار مهم دیگه ای وجود داره که میشه رو یک نفر حساب باز کرد.
مهم ترینش هم تعهد و صداقت هستش.
صرفا چهره ی زیبا به هیچ وجه تضمین کننده یک رابطه موفق و طولانی مدت یا ازدواج نیست.
متاسفانه اشتباه رایجی که دختر و پسر ها می کنند این هستش که به چهره و قیافه زیاد اهمیت می دهند و از سایر معیار های مهم دیگه غافل هستند و بعدا هم همین مسئله منجر به پشیمانی در رابطه شده و میشه
-------------------------------
با توضیحاتی که به ما دادی فکر نمی کنم بتونی به تعهد و صداقت اون دختر خانم اطمینان کنی.
اگر فرد بهتر دیگه ای به تورش بیفته ، به راحتی اب خوردن شما را ترک می کنه.
امیر جا مرسی واقعا تکمیل کردی جوابمو.. فقط ازشما میپرسم اگه یه وقت اس ام اس داد یا اومد جلو دوباره چطور باش رفتار کنم چون هر روز میبینمش تو دانشگاه..بی محلی کنم یا معمولی باشم .؟؟ آخه هنوزم کامل نمیشناسمش ولی یه احساسات در حد برادری بهم داره بقول خودش نه بیشتر.. بخاطر این من ای امر رو ممکن میدونم ایشون دوباره پشیمون بشن و فیلشون یاد هندستون کنه و....
اگر ایشون مایل به برقراری دوباره رابطه دوستی بود ، به هیچ وجه بهشون ابراز علاقه یا احساسات نکنید.
جدی باهاشون صحبت کنید. اگرم پرسید چرا مثل قبل برخورد نمی کنی، این دو مورد که با رنگ قرمز مشخص کردم را حتما بهش بگو.
1- قبلا با کسی دوست بوده. ( نمی گم بد هستش یا خوب ، به هر حال تجربه یک رابطه دوستی را قبل از شما داشته)
2- در هنگام اتباط با شما ، حرف زدن از رابطه جدید یا دوست شدن با یک نفر دیگه!!!
3- هر روز صحبت از اینکه کات کنیم. ( عدم ثبات در تصمیم گیری و رفتار)
اون خانم که ببینه شما سرد برخورد می کنید یا جواب sms ها رو نمیدین کم کم بی خیال شما میشه.
فکر هم نمی کنم که به شما علاقه ی خاصی داشته باشه که شما رو به زور به رابطه برگردونه. مطمئنا اگر علاقه زیادی داشت اینجوری شما رو از خودش دور نمی کرد.
احتمالن تو رو به عنوان یک منبع اطلاعات می بینه.جزوه،کدوم درس با کدوم استاد،یا تو پایانامه
ازت استفاده کنه.
این رابطه را کات کنید . هر گونه راه ارتباطی را ببنید از جمله تغییر شماره تماستان را . در محیط دانشگاه مواجهه نداشته باشید و خود شما هم لازم هست روی کنترل احساس کار کنید . کودک درونتون محور رفتارتان هست و این به شما آسیب می زند . پذیرش شما خیلی خوبه . در این تاپیک می بینم خیلی راحت نظرات منطقی را می پذیرید و این نشانه صداقت شماست اما لازم هست این پذیرش را در مرحله عمل قوت بدهی .
سعی کن شخصیت خودت را بهتر بشناسی و نقطه ضعفهایت را پیدا کنی و انها را برطرف سازی و خودت را برای یک همسر قوی و مردی قابل اتکا شدن آماده کنی و از راه درست و با کمک خانواده در زمان مناسب و با فراهم شدن شرایط دختری مناسب و هم کفو را انتخاب کنی . اگر مهار زندگیست و انتخابت را به دست احساساتت بدهی به خطا خواهی رفت و پشیمان باز خواهی گشت
موفق باشید