نوشته اصلی توسط
reza 12
به نظرم شما اینقد محکم نگو عشق عشق عشق،با هر کسی میخوای رابطه داشته باشی خیلی راحت بگو میخوای فقط دوست دخترت باشه!!یا قبول میکنه یا نمیکنه چون تو این سن هنوز نمیتونی درون خودت رو کنترل کنی و بگی واقعا عاشقشم و بری درخواست ازدواج بدی!!میدونی برای همه حتما پیش اومده گاهی فقط دوست داریم چیزی که ما میگیم درست باشه و همه حرف مارو قبول کنن کلی راه بزارن جلوی پامون که ما مستقیم بریم تو خوشی در صورتی که اون جلو خوشی نیست بلکه یه چاه عمیقه که نه تنها به خودت بلکه به یه نفر دیگه هم اسیب میزنه
ما تو ایران چون دوست دخترو پپسر عرف نیست از این مشکلا داریم و بعضی افراد که شما هم شاید شاملش بشین میرن با پیشنهاد ازدواج به یه دختر معصوم کلی اونو معطل میکنن و خوش میگذرونن و آخرش هیچی به هیچی میگن ما همو درک نمیکنیم و باید جدا بشیم در صورتی که یه دخترخیلی بهتر دیدنااا
ببین اگه میبینی تو خارج خیلی راحت با هم دوست میشن برای اینه که هر دو نفرشون میدونن قرار نیس با هم ازدواج کنن!!با هم خوش میگذرونن و اخرش یا واقعا عاشق هم میشن یا نمیشن
ولی اینجا نه،پس شما هم فعلا که نه کار داری نه به نظرم هنوز به سن ازدواج رسیدی هر کسی خوشت اومد برو بگو من میخوام دوست دخترم باشی نه اینکه بگی بیا ازدواج کنیم ولی الان نه بلکه 10 سال دیگه که من خونه بگیرم ماشین بگیرم کار پیدا کنم.................... اینجوری این وسط یهو یه دختر خانومی پیدا میشه که هم خوشکله هم خوناده داره هم اصیله هم همه معیارای تو رو داره هم کلی خوبیه دیگه و از همه مهمتر تو هم ازش خوشت اومده!!!خب حالا تو میری با اون دختر قبلی یا اون دومی و از اونجایی که همه عاقلان میگن اگه عاشق دو نفر شدی برو سراغ دومی طبیعتا شما هم دومی رو انتخاب میکنی و اون دختر معصوم اولی دچار یه شکست روحی و عاطفی میشه ولی شمای گل پسر داری بهترین دوران عمرتو سپری میکنی!!!پس به جای اینکه از الان یه دخترو به بهانه ی ازدواج معطل کنی برو بگو بیا دوست دخترم باش که باهم خوش بگذرونیم و این وسط هر کی هر کس دیگه ای رو مناسب تر دید بره با اون!!!!اگه اینجوری قبول کرد که کرد و نکردم که نکرد!!!