-
فقط میگم کاری نکن که احساساتت به زندگی آیندت لطمه ای بزنن. خیلی ناراحت شدم که گفتی شاید حاضر باشم باهاش رابطه جنسی داشته باشم. این موضوعی نیست که بهش اینقدر راحت بهش نگاه کنی. نه تو جامعه ما که همه جای دنیا. کاری نکن که نشه جبرانش کرد چون پشیمونی به بار میاره.
دوست داشتن خوبه، دوستی هم حتی خوبه، اما از الان برنامه ریزی کردن برای ده سال آینده و بر اساس اتفاقی که شاید اون موقع بیفته شاید هم نه و عمل کردن بر اساس رویاها خوب نیست.
گفتی میخوای بفهمی عشقش واقعیه یا نه؟! کاری نداره. تشویقش کن زودتر به زندگیش سر و سامون بده تا آماده خواستگاری بشه. ببین چیکار می کنه؟! اگه هی بهت زندگ زد و دنبالت بود و... بدون دوست داشتنش واقعی نیست. اما اگه به حرفت گوش کرد و دیدی داره سعی می کنه خودشو بالا بکشه میفهمی که اونقدر دوستت داره که حاضر باشه برات کاری بکنه. حرف و گریه و خودکشی و... از همه برمیاد.
آدم برای کسی که دوستش داره نمیمیره، براش زندگی می کنه.
-
خواهر گلم مطمئن باش اون هیچ بلایی سر خودش نمیاره و اگه بیاره مطمئن باش که تعادل روانی نداره و اصلا مناسب ازدواج نیست و اینده ات رو باهاش خراب نکن ولی اگه اونم مثل تو ادم منطقی بود و قبول کرد که فعلا شرایط شما برای ازدواج جور نیست و عوضش صبر پیشه کرد و تمام تلاشش رو به کار گرفت تا خودشو بالا بکشه و همسطح خانواده شما بکنه از راههای درست و منطقی مثل درس خواندن اونوقت بدون که ادم قابل اعتمادیه ودر اینده میتونی روش حساب کنی . مثلا اگه اون به جای زدن رگش درس بخونه و یه پزشک بشه ایا پدر و مادر شما بازم مخالفت میکنن؟ با همچین ادمی؟ خلاصه اگه همدیگه رو دوست دارین باید فاصله تونو زیاد کنید و روی خودتون و درساتون متمرکز بشید و الا هرچه قدر که به هم نزدیکتر بشید بیشتر اینده تونو خراب میکنید . و روزی میرسه که دیگه همدیگه رو نمیخواهید . اینو بدون پسرا یه دختر در دسترس رو دوس ندارن و زود ازش دلزده میشن . دوران بچگی یادته عروسکی که همیشه دم دستت بود بعده یه مدت دیگه ارزشی برات نداشت
-
چه جوری ازش دل بکنم؟////////////////
-
سلام اول تتکلیفتو باهاش روشن کن بعدشم گوشیتو خاموش کن و به نظرم اصلا از خیر موبایل بگذر چون وسوست میکمه بهشم بگو من تابع نظر خانوادمم تا از چشم تو نبینه تو این رابطه جدی و قاطع برخورد کن اصلا به نفعت نیست واقعا نگرانتم
-
ولی من دوسش دارم قبول کنین دل کندن ازش موجب افتادن از درسام میشم
-
خانوم دنیا زیبا
نمیدونم چرا این جوری میکنی با خودت
ببین اگه تو خونتون ماهواره داری این سریالای جمو اینارو نگاه میکنی که همه توش دوست پسر دارن یا اینکه فیلم و سریالای آمریکایی رو میبینی که بازم همین چیزا هست توش
اولا این سریالا اصن برای سن شما نیس که ببینی بعدم اگه دیدی که متوجه شدی اخرش طرف چه بلاهایی سرش میاد باردار میشه یا خب حداقل یه کارایی با هم میکنن(ببخشید رک میگما)
اونجا براشون فرقی نداره یه مدت با هم میمونن همه کارم با هم میکنن وقتی هم ببینن که از هم خوششون نمیاد از هم جدا میشن میرن با یکی دیگه
ولی اگهتو ایران چنین کارایی بکنی نه تنها از خونوادت طرد میشی بلکه دیگه هیچ پسریم سراغت نمیاد چون همه پسرا دنبال دخترای پاکن خودت دیدی که دوستت بهت گفت من باهات کاری نمیکنم چون تو پاکی
ولی اگه اگه یکم باهاش ارتباطت بیشتر بشه کم کم همه چی شروع میشه و کار به جاهای که گفتم میکشه شک نکن
نه تو نه اون اصن تو سنی نیستید که بتونید بگید میخوایم ازدواج کنیم(میدونی فقط مساله سن نیس که باید هزار تا چیز دیگه فراهم باشه از شغل و .....)
اگه میگی دوسش داری فقط برا اینه که بهش وابسته شدی
اگه میخوای باهاش ادامه بدی بدون که فقط داری برای یه مدت کوتاه باهاش خوش میگذرونی نه اینکه فک کنی این پسر قراره آیندتو بسازه
اگه فک میکنی که میتونی باهاش بدون فکر به ازدوج ادامه بدی خب بفرما ولی اینم بدون که ما پسرا اگه بفهمیم دختر مورد علاقمون قبلنا سرو گوشش میجنبیده 100 درصد رهاش میکنیم
پس اگه میخوای آیندتو بی خیال بشیو همه زندگیتو رو این پسر شرط ببندی خب دیگه کاری از دست کسی بر نمیاد با زور که نمیشه کسیو وادار به کاری کرد
من اگه دختر بودم و جای شما حتما تو این سن دنبال دوست پسر نمیرفتم و اگرم یه جوری همچین دوستی پیدا میکردم بهش به عنوان شوهر ایندم نگاه نمیکردم
اینم در نظر بگیر که با این پسر رابطه داشتیو کم کم اون ازت سیر شد بعدش که رها کردید همو چن سالی گذشت و یه پسری واقعا از تو خوشش اومد و به قصد واقعی ازدواج :خب اون موقع هم اگه پسر جز پسرای خیلی خوب باشه اگه از گذشتت با خبر بشه حتما ولت میکنه تازه اگرم ازدواج کنین(با اون آدم چدید) ممکنه این پسری که تو گذشتت میخواست خودشو برات بکشه
دوباره هوای تو به سرش بزنه و دوباره بیاد سراغتو یا گذشتتو برای شوهرت تعریف کنه یا یه جوری تهدیدت کنه که در هر دو صورتش زندگی ایندتم خراب میشه
بازم میگن من اگه جای تو بودم تو این سن (چون تو اروپا و امریکا نیستم و تو ایران و با فرهنگ مردم این کشور دارم زندگی می کنم)هرگز دنبال دوست پسر نمیرفتم خب حالا سنین بالاتر قضیش فرق داره ولی تو سن تو من پیشنهاد میکنم که ولش کنی چون سنت کمه خیلی زود چیزای دیگه میتونه جاشو پر کنه خودتو اذیت نکن الکی 1 ماه سختی کشیدن بهتر از یه عمر پشیمونیه دختر خوب
-
سلام :72:
دنیای زیبای گرامی...
به نظر من شما اول بشین با خودت فکر کن که می خوای این ارتباط از چه نوعی باشه....فکر میکنم سه حالت می تونه داشته باشه....گزینه اولتون اینه که می خواین دوست پسر-دوست دختر باشین( که اقای reza معایبشو واستون گفتن ،تو قسمت مقاله ها هم می تونی سرچ کنی)..... گزینه دو اینه که میخواین تو همین سن باهاش ازدواج کنی ( برای اینکار باید اول معیارای ازدواج رو واسه خودتون تعیین کنین ، از اون پسر هم در مورد معیارهاش سوال کنین،لازمش اینه که مطالعه کنین در موردش که این خودش زمانبره -که فکر میکنم این گزینه کنسل هست چون هم خودتون گفتین نمی خواید تو این سن ازدواج کنین ،هم اون پسر شرایطشو نداره )....گزینه دیگه هم اینه که صبر کنین تا شما بیست و چند ساله بشی ( ولی از خودتون سوال کردین تا این حداقل 7-8. سال بگذره شما دو تا نسبتتون با هم چی هست...دوستین?که باز بر میگردیم به گزینه اول.....نامزدین?ا بازم اول معیارای ازدواجتونو تعیین کنین همراه با مطالعه، خونواده ها باید رسما در جریان قرار بگیرن و این ارتباط رسمی بشه )
گر چه که من فکر نمی کنم هیچ مشاوری نظر مثبتی در مورد دوران نامزدی 7-8 ساله داشته باشه...
یادتون باشه تا 23-24 سالگی زمانیه که شخصیت ادما در حال شکل گیری هست، تازه تو اون سن شخصیت ادم به یه ثباتی میرسه که بر مبنای اون همسرتو انتخاب کنی ،و تا بخوای به این ثبات برسی بارها وبارها دیدگاهت در مورد زندگی عوض میشه، این عوض شدن ها رابطتون رو فرسایشی میکنه .....
-
نمیدونم شما راهنمایی کنید 4 ماهه باهمیم اینقدر ماهه هزار تا کادو برام گرفته خیلیم دوسم داره خانوادش هم خیلی خوبن و منو دوس دارن پسری که بی هیچ چشمی داشتی عشق نثارم میکنه رو چطور ول کنم و عین خیالمم نباشه؟
-
دنیا خانم گل سلام
با خودت داری چیکار میکنی؟اول بذار یه چیزیو بهت بگم هیچ کس از نبود هیچکسی نمیمیره اینجوری بود سنگ روی سنگ بند نمیشد،جواب سوالت هم بذار بدم گفتی اگه بلایی سر خودش آورد چی؟؟؟؟؟ دختر خوب آدمی که به جسم خودش رحم نمیکنه قابل اعتماد نیست اینو آویزه ی گوشت کن از الان،شما هم مسئول نیستی،زمانی که خانواده ات مخالف هستن بی چون و چرا بپذیر چون تجربه ت زیر صفره،نهایتش یک هفته گریه میکنی قول میدم ،بعد زندگیت روند درستش رو میگیره،این موضوع رو هم برای خودت یه درس عبرت بدون که تا زمان مناسب وارد هیچ رابطه ی احساسی نشی،گلم اون پاش برسه دانشگاه و محیط کار و ... قیافه ی تورو هم یادش نمیاد،خودت هم همینطور،بعد که بزرگتر شدی و دانشجو بودی این اتفاق برای خنده تعریف میکنی و میگی 14 سالگی توهم عاشقی داشتم :311: ،البته همه ما این سنت رو گذروندیم که الان میگم بعدا میشه سوژه ی خنده ت،موقعیت های خوب زندگیت رو به هیچ وجه از دست نده که بعدها حسرت بخوری،کسی رو میشناختم 17 سالگی ازدواج کرد توی سن 30 سالگی به خاطر اشتباهش و حسرت عمر و زندگی و درسی که میتونست بخونه رو میخورد،اونم عاشق شد ولی اینقدر درگیر زندگی بد و اشتباهش شد نتونست دیپلمش هم بگیره حرف از دانشگاه میشد ناخودآگاه اشک میریخت،میگفت چرا پدر من منو کتک نزد،چرا وقتی گفتم عاشقشم توی دهنم نزد تا عاشقی از سرم بپره آیندمو تباه نکنم،البته شوهرش اون زمان 27 ساله بوده ،نمیشه گفت زندگی همه مثل هم میشه ولی سن شما سن انتخاب نیست وبعیده انتخاب درستی باشه
موفق باشی عزیزم
-
خانوم خانوما دنیا زیبا
ببین کسی که خودشو میزنه به خواب نمیشه بیدارش کرد به نظرم تو هم الان تو همچین موقعیتی هستی پس بیدار شو