سلام خيلي متاسفم كه چنين لحظاتي رو تجربه كرديد اما از نظر من زندگي با اين آدم ديوانگي محضه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خيلي متاسفم كه چنين لحظاتي رو تجربه كرديد اما از نظر من زندگي با اين آدم ديوانگي محضه
اقا میلاد خیلی متاسف شدم از خوندن مطالبی که نوشتی این چیزا در گذشته خیلی کم بود بین خانما خیلی کم اینا سوغات ماهواره های لعنتی است اگه داری حتما جمعش کن دوما اینکه همونطور که دوستان گفتن حتما باید ریشه یابی بشه . سن و تحصیلات و شغل همسرتون رو نگفتید اینطور که من حدس میزنم توجه شما به ایشون خیلی کم هستش شما از صبح تا شب سر کارید و شب هم زود میخوابید فکر نمی کنید ایشون به یه همزبون نیاز داره ؟ روابط عاطفی و روابط جنسی شما در چه حده ؟ ایا از نیاز های ایشون مطلع هستید شما و همسرتون گرم مزاجید یا سرد مزاج ؟ به این سوال جواب ندادید ایا شما تا به حال به ایشون خیانت نکردید؟ اگه کردید ایشون مطلع شدند یا نه ؟ روابط شما با خانمهای دیگه در محیط کار و بیرون چه جوریه ؟ کاری کردین که حس حسادت ایشون رو برانگیخته باشین حتی اگه شما منظوری نداشته باشین .برادر عزیز من یه زنم و میدونم که یه زن بدون دلیل اینکارو نمی کنه مگر اینکه از لحاظ عاطفی خیلی اسیب دیده باشه البته من نمی خوام کار ایشونو توجیه کنم یه زن مومن حتی اگه تا حد مرگ هم آسیب ببینه بازم اینکارو نمیکنه ولی شخصی که ضعف ایمان داره خوب شاید پاش بلغزه . دیگه اینکه من برادر تون رو هم به اندازه خانمت مقصر میدونم من بودم دور همچین برادری خط میکشیدم و دیگه اینکه مواظب باشید یه وقت دچار سوئ تفاهم نشید کسی که خیانت میبینه دچار اسیب دیدگی شدید روانی میشه و خیلی چیزهای دیگه رو به هم ربط میده. چیزی که شما اون شب دیدید رو نمی تونم باور کنم اخه مگه غیر از شما کس دیگه ای تو خونه نبود؟
سلام
متاسفم برات که دور و برت را یه مشت ادم ... پر کردند
حالم به خورد و یه احساس خیلی بد بهم دست داد چیز خیلی تلخی را تعریف کردی وقتی خوندم بدنم ناخوداگاه لرزید
خانم شوهرش تو اتاق بغلی خوابیده دستش دور گردن یکی دیگه هست !!!!!!!!!!!!! اخه این ادم سالمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه سلامت عقلی نداری و نه سلامت روحی
این دیگه چه مدل برادری هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی که رنگ قرمز زده بود صبح تا شب تو مغازه ای می خوام بهش بگم اون شب که تو مغازه نبودی ! راه دوری نبودی فقط یه اتاق ازش فاصه داشتی که این رفتار کثیف را ازش دیدی
خیلی از اقایون هستند که صبح میرن و شب دیر وقت میان اونوقت این دلیل محکمی میشه برا خیانت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمی دونم چی بگم
بگم طلاق تکلیف فرزند معصومت چی میشه ؟
بگم زندگی کن اخه این چه مدل مادری هست که بالای سر بچت نگه داری ؟
اما خب از یه طریق مطمئن مچش را بگیر طرف را هم شناسایی کن و گیرش بنداز احتمالا از طریق قضایی بتونی این کار را بکنی (حتما حتما حتما این دفعه یه اقدام قاطع و قانونی بکن)
اون اعترافی هم که نوشته شاید ازش قانونی نداشته باشه چون ثبت محضری نیست و کسی هم به عنوان شاهد امضاش نکرده
اینو میدونم برا زنا طرف باید 4 مرتبه اقرار کنه تا جرمش ثابت بشه ولی این نوشته یه مرتبه اقرارحساب میشه هست (البته اون طور که خودت گفتی رابطه جنسی نداشتند و زنا حساب نمیشه
وای خدایا باورم نمیشه دیشب که خوندم حقیقتا باور نکردم تا صبح خوابم نبرد واقعا دلم واسه دخترتون میسوزه