نوشته اصلی توسط
tamas
دوست عزیز
ایشون در حال حاظر تنها به دنبال جذب شما هستن و به صورت بسیار خامی روی این موارد سرپوش می گذارن و این به نظرشون نشانه ی علاقه است.
همونطوری که گفتم مشکل شما طوری نیست که توقع داشته باشید اینجا و بصورت مکاتبه ایی حل بشه اهدف این سایت بالا بردن دانش عمومی و راهنمایی افرادیه که مراجعه می کنن نه درمان اونها هیچ یک از افرادی که به شما راهنمایی کردن روانشناس نیستن به همین خاطر هم من به هیچ وجه صلاح نمی دونم توضیحات بیشتری به شما بدم چون امکان اشتباه زیاده.تنها امیدوارم در حال حاظر ازدواج نکنید و به یک دکتر روانشناس مراجعه کنید.
- - - Updated - - -
این رو هم اضافه کنم ایشون احتمالا دارای اعتماد به نفس پایینی هستن که این رابطه رو تحمل میکنن چون می ترسن بهتر از شما کسی رو پیدا نکنن یا یکسری دلایل دیگه که با توضیحات بیشتر شما از ایشون میشه بهش پی برد!به هر حال شما اگر به عواقب این قضیه با دید بازتری نگاه کنید بهتر درک می کنید وقتی شما و ایشون ازدواج ناموفقی داشته باشید(که با این شرایط قطعا دارید)اونوقت به مراتب بیشتر با زندگیش بازی کردین !شما اون رو مجبور به رابطه نکردید خودش وارد این رابطه شده و این جور چیزها از عوارض طبیعیه این رابطه های ناسالم از نظر روانیه .چه نشانه ایی از این بالاتر می خواید که علاقه ایی به معرفی ایشون به دیگران ندارید به طور واضحتر یعنی ایشون رو نمی تونید جای همسرتون ببینید نمی دونم علاقه ی ایشون به شما چطوریه و لی الزاما نمی تونه صبر ایشون نشانه ی علاقه باشه گرچه در شرایط فعلی اصلا هم اهمیتی نداره .علاقه ی شما به ایشون هم اهمیتی نداره علاقه و عشق زمانی از نظر روانی معنا پیدا میکنه که بین 2 ادم مستقل و سالم از نظر روانی ..... باشه که بعید می دونم رابطه ی شما در چنین تعریفی بگنجه چه بسا بعد از حل وفصل مشکلاتتون به این نتیجه برسید که حسه بین شما علاقه نبوده که احتمالش کم هم نیست!