اگه توجه کردی پست ام رو دوستان ویرایش کردند باز هیچی هم بهم نگفتند (دمتون گرم)
بله بنده 98 درصد فرموده های شما رو قبول دارم، ولی 1 درصد با توجه به نوع ساختار جامعه و عرف (!) بهتره که دختر با بزرگترش صحبت بکنه و سر خورد کاری نکنه. البته ممکن هست که خانواده هم همون جا جلوش شما رو هم بگیرند باز بستگی به نوع نگرش خانواده داره.
یه ایرادی دیگه ای هم که بنده میگیرم و جز همون 1 درصد هستش شما دختر ها و زن های ایران زمین، باید از خودتون بپرسید آیا من دنبال کسی هستم که میخوام تا آخر عمر باهاش تو هر شرایطی باشم یا اینکه مثل فیلم ها دنبال یکی هم که فقط دوسم داشته باشه و خلا عاطفی مو پر کنه و غیره... انتخاب باخودتونه.
شما ممکنه از ظاهر طرف خوشتون اومده باشه یا رفتار هایی از ایشون دیدید ولی این رو هم باید از خودتون بپرسید طرفتون آدمی هست که سو استفاده نمیکنه؟ تو روش میخندی پر رو نمیشه ؟ و اگر هم به سلامتی ازدواجی صورت گرفت فردا که خدایی ناکرده به دعوا منتهی شد(نمک زندگی) چپ و راست سر کوفت سر این جریان بهتون نمیزنه، مادر و خواهر های طرف هم در این جریان هم در نظر بگیر شما فقط با طرف که زندگی نمیکنید با اینها هم در ارتباط هستید حالا اگر این افراد هم ناخالص (خورده شیشه) باشند که بهتون خیلی سخت میگذره.
موقع مهریه طرف کولی میخواد، جهیزه توی اسلام رسم نیست ولی این هم کنار بذار، موقع ابراز عشق هم طرف ممکنه فعال ظاهر نشه (به مرور زمان سرد بشه)، ممکنه بهتون هم خیانت بکنه. پس قبل از هر چیزی خوب طرفت رو بشناس و حق و حقوقت رو هم قبل از امضا کردن سند ازدواج یادت نره بگیری.
بخدا کسی که حتی شما 100 درصد خوب میبینیش توی زندگی چند درصد از اخلاق پنهانش رو هم اون موقع میبینی که ممکنه زندگی رو برات مشکل کنه.